arsenal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια οπως αναφέρομαι στον τιτλο προκειται για ενα παιχνιδι επικο που εχει αφήσει ιστορια και τωρα τοξανακατεβαζω για να τοαρχίσω..ποτε ομως δεν του ειχα αφιερώσει χρόνο για διαφορους λογους.αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι ποιος ειναι ο σκοπος του παιχνιδιου?
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 απ οτι εχω καταλαβει δε τερματιζει ποτε παρα μονο οταν βγεις στη συνταξη.και μετα παλι απο την αρχη τρομερο παιχνιδι,ειδικα στις μαχες με τα πλοια.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Υπάρχει ένα main quest που είναι να βρεις τα μέλη της οικογένειάς σου που έχουν απαχθεί. Και να σκοτώσεις τον βασικό κακό, κάτι τέτοιο. Κάπου σε κάποια οθόνη του παιχνιδιού, φαίνονται όλοι οι στόχοι που μπορείς να εκπληρώσεις.
Tobajara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μισό λεπτό, μιλάς για το πρώτο την αρχαιολογία ή για το remake του που βγήκε πάλι από το Sid Meier πριν κάποια χρόνια? Το remake που είχα παίξει αρκετά, ο στόχος του παιχνιδιού είναι όσο το δυνατόν πιο υψηλά stats, λεφτά, παιδιά, πλοία κλπ, και όσο περισσότερα objectives καταφέρεις να ολοκληρώσεις.
arsenal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 ρε παιδια ψαχνω την χαμενη μου αδερφη εχω παει σε εκεινο το νησι και τωρα ειμαι στην στερια με τον στρατο ειμαι ακριβως στο μερος που δειχνει ο χαρτης αλλα δεντιν βρισκω κανω μονο γυρος
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέσα σε μια καλύβα είναι. Αλλά όταν πλησιάσεις, θα γίνει cutscene από μόνο του. Δε νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει κανείς. Πρέπει να είναι random και ο χάρτης και το σημείο. Μάλλον διαβάζεις λάθος τον χάρτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.