Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Συμφωνώ με αυτά του rafail, αλλά αν πρόκειται να κλοκάρεις (προφανώς για να πηγαίνεις στον 2500k) καλύτερα αυτές τις μνήμες με πολύ λίγα euro παραπάνω: Corsair Vengeance Εξαρταται την ψυχτρα που θα βαλει.....αλλα εαν δεν εχει προβλημα,ναι αυτες.οχι οτι οι αλλες δεν ειναι καλες,απεναντιας.σηκωνουν και πολυ Overclocking.
ninos30 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλά εντάξει, τώρα μιλάμε για ψιλοδιαφορές. Οι μεν (Corsair) δουλεύουν με 9.9.9.24 με 1.5V στα 1600ΜΗz ενώ οι δε (Kingston) στα 9.9.9.27 με 1.65V στα 1600MHz. Απλά λίγο αυτή η διαφορά στα V μπορεί θεωρητικά να την πας πιο ψηλά στο OC. Την έχω δουλέψει 2 φορές με Sandy Bridge και μου άρεσαν πολύ. Μια χαρά είναι και οι 2, όποια γουστάρει ο ίδιος
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μπορεί να μην κάνει καθόλου Overclock στης μνήμες αφού ο επεξεργαστής του θα έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή που του επιτρέπει να μην της ‘’πειράξει’’
ninos30 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Κρίμα είναι να μην πάει τις μνημούλες του τουλάχιστον στα 1866 Κι όπως είπα, μικρή είναι η διαφορά, οπότε γιατί να μην πάει στις λίγο καλύτερες.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πραγματι οι διαφορες μεταξυ των 2 στην τιμη ειναι μικρη και σιγουρα θα παρω τις corsair. Το κανω που το κανω το βημα ας παρω κατι καλο τουλαχιστον. Δεν εχω σκοπο για μεγαλα κλοκια ετσι και αλλιως αλλα ενα κατι λιγο σιγουρα θα το κανω αν ειναι κατι τοσο απλο και ασφαλες.
benign Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πραγματι οι διαφορες μεταξυ των 2 στην τιμη ειναι μικρη και σιγουρα θα παρω τις corsair. Το κανω που το κανω το βημα ας παρω κατι καλο τουλαχιστον. Δεν εχω σκοπο για μεγαλα κλοκια ετσι και αλλιως αλλα ενα κατι λιγο σιγουρα θα το κανω αν ειναι κατι τοσο απλο και ασφαλες. Το ξερω οτι το εχω βαλει ηδη δυο φορες,αλλα καποια δεδομενα οσο και φανερα και αν ειναι ,δεν τα καταλαβαινουν καποιοι.(Δεν αναφερομαι σε σενα Ikaruga,αλλα σε καποιον που ξερω οτι θα διαβασει αυτο το νημα.)Απλα ηθλεα να δεις και εσυ ποσο ευκολο ειναι.Βασικα δεν χρειαζεται να πειραξεις καν τις μνημες.Στην δικη μου μητρικη Asus, απλα εχω βαλει προσδιορισμο στις μνημες XMP και πηγα στα4,6 χαλαρα.Ειναι σταθερος και στα 4,8 αλλα μου φτανει στα 4,6. http://www.youtube.com/watch?v=_GR5_X1CfUA
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το προβλημα μου δεν εχει να κανει με την ευκολια αλλα με την ασφαλεια και τη σταθεροτητα. Απλα απο τη στιγμη που ειναι και τοσο ευκολο ισως ασχοληθω για ενα μικρουτσικο κλοκι ετσι για να εχουμε να λεμε
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Λοιπον τα τσιμπησα παιδια αλλα τελικα για μητρικη διαλεξα αυτην http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23539&cat=3 Η msi η οποια μου δειξατε δεν εχει σχεδον καθολου διαθεσιμοτητα δεδομενου οτι η MSI Ελλαδας παει για λουκετο και δεν μπορουσα να περιμενω αλλες 15 μερες για να μου τη φερουν. Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη. Ολα τα τρεχω stock αυτη τη στιγμη, χωρις κλοκια να δω τι ψαρια πιανει και την επομενη εβδομαδα θα ξεκινησω με τα turbo boost. Ευχαριστω σε ολους για τις προτασεις.
rafail1994 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μια χαρά είναι και η asus πολύ καλή επιλογή . Καλορίζικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.