Doc1355 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ανάλογα για ποιά αερόψυξη μιλάμε.. Βασικά το 1155 είναι πολύ κρύο οπότε και με ένα cooler 35 ευρώ πάει άνετα ~4,5+ EDIT: Εσύ έχεις ήδη τον i7 σου στα 4,5 οπότε σε τί δέν σε καλύπτει η Aegir;
paulchro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ανάλογα για ποιά αερόψυξη μιλάμε.. Βασικά το 1155 είναι πολύ κρύο οπότε και με ένα cooler 35 ευρώ πάει άνετα ~4,5+ EDIT: Εσύ έχεις ήδη τον i7 σου στα 4,5 οπότε σε τί δέν σε καλύπτει η Aegir; Θέλω να μειώσω τα καλώδια όσο το δυνατό περισσότερο κ ναι ακόμα κ τα καλώδια των ανεμιστηρων. Επίσης θέλω να "καθαρίσω" λίγο χώρο sto κουτί για καλύτερο airflow. Βέβαια Θα κάνω την αλλαγή εάν κ εφόσον Θα εχω χαμηλότερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή μου. Επίσης είναι κ οπτικό το θέμα. (εγκεφαλικό πρόβλημα )
Doc1355 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Χαχα καλά αυτό το πρόβλημα εγκεφάλου το έχουμε οι περισσότεροι
paulchro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Χαχα καλά αυτό το πρόβλημα εγκεφάλου το έχουμε οι περισσότεροι Τελικά αξίζει όμως?
billst21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Χαχα καλά αυτό το πρόβλημα εγκεφάλου το έχουμε οι περισσότεροι και δυστηχώς μάς τρώει πολλά ευρώπουλα
Doc1355 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τελικά αξίζει όμως? H άποψη μου είναι πώς είναι καθαρά θέμα εμφάνισης.. Σε επιδώσεις δέν νομίζω πώς έχεις θέμα τώρα και δυστηχώς μάς τρώει πολλά ευρώπουλα Αυτό είναι το μόνο σίγουρο
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Επειδή αύριο θα βάλω καινούργια πάστα σε nb και sb μία σταγόνα να βάλω και θα απλωθεί μονο του μετά η να το απλώσω εγώ σε ολη την επιφάνεια ?
billst21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 εγώ πού είχα βάλει τήν άπλωσα κανονικά και ήταν μιά χαρά αλλά επαναλαμβάνω υπάρχει περίπτωση να προσαρμόσεις κανένα fanάκι επάνω?
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 εγώ πού είχα βάλει τήν άπλωσα κανονικά και ήταν μιά χαρά αλλά επαναλαμβάνω υπάρχει περίπτωση να προσαρμόσεις κανένα fanάκι επάνω? Δύσκολο να μπεί fan επάνω βασικά
billst21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 και εγώ έτσι το σκέφτικα αλλά όπως σού είπα έβαλα έναν 40άρι γιά δοκιμή και έπαθα πλάκα από 45 περίπου πού είχα κρατάει σταθερα 37, 38 δεν παει με τίποτα παραπάνω
john2gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξω διάταξη στους ανεμιστήρες της H70 ώστε να βγάζουν τον ζεστό αέρα προς τα έξω μιας και άρχισε να ζεσταίνει το πράγμα μεσα στο κουτί.Αυτο που παρατήρησα όμως ειναι οτι οι θερμοκρασίες ακομα σε idle mode ειναι αρκετά υψηλές η μήπως οχι ? :unsure: Εδώ θέλω και την γνώμη σας πως τις βλέπετε. Να σημειώσω επίσης οτι το δωμάτιο μου ειναι ενα δώμα στην ταράτσα και φυσικά το χτυπάει ο ήλιος ολη την μέρα full Το σύστημα ειναι αυτο της υπογραφής μου. Edit : To northbridge ειναι αρκετά ζεστό θα έλεγα και οι θερμοκρασία του σύμφωνα με το hwmonitor αρκετά υψηλή Γμστ. Κι εγώ σε δωμάτιο στην ταράτσα που το βαράει ήλιος κι έχω τρελές θερμοκρασίες. Το καλό ήταν ότι είχα χρησιμοποιήσει περισσότερο ρεύμα απ' ότι έπρεπε κι έτσι έπαιξα λίγο και βρήκα μια καλή λύση για τα 4.2Ghz που είναι ο Q9650 μου (idle σε 48/44 βαθμούς). Από εκεί και πέρα, όταν τρέχω παιχνίδι ανοίγω και το A/C ώστε να ρουφάει έστω κρύο αέρα
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τελικά αγοράστηκε η noctua dh14 για τον ζεστό cpu μου, επίσης μπήρε AS5 στο northbridge και παραθέτω αποτελέσματα απο hwmonitor. Να σειμειώσω οτι ολες οι εξοικoνομήσεις κτλπ ειναι enable και η cpu στα 4.27 με 1.381 vcore
billst21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 μάλιστα... τελικά μπροστά της η h70 είναι μάπα... για πές μας ενα load...
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τελικά το northbridge την ήθελε την παστούλα του τώρα παίζει στους 53c ,cpu 47-48-48-50 και ακόμα δεν έχει περάσει ουτε μισάωρο απο την ώρα που έγινε η όλη εγκατάσταση οπότε να περιμένω μόλις κάτσει καλα η πάστα χαμηλότερες θερμοκρασίες 1 2 βαθμών ίσως Edit : Έρχεται και το load
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.