Προς το περιεχόμενο

I7 975 Θερμοκρασίες & Καλοκαίρι

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν έχω κρατήσει πουθενά θερμοκρασίες εκει που βλέπω 60 σε idle με την H70 με την thermalright είμουν στους 43 44 και το nb γύρω στους 45 50.

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είπαμε στο s1366 δέν κάνει δουλειά....

Ας μας πεί ο SPANK τι temps είχε

EDIT: Εσύ τι θερμοκρασίες έχεις με 1,35;

σε idle 42, 44 και load 75, 80

μόλις τον πήγα όμως 4,2 με 1.375 έφυγε πολύ

πού όπως τα λέτε με μία άλλη φυκτρα θα τα πήγενε

Δημοσ.

Ε ο 950 όμως είναι και πιό κρύος απο τον 975..

Και εγώ τόσο έχω 42,37,39,36 αλλα με 1,27 στα 4Ghz

Εγώ λέω να το τσεκάρεις λίγο με την παλιά ψύκτα SPANK να δείς τι γίνεται

Τόν έχεις με τόσο ρεύμα συνέχεια ή έχεις ανοιχτές τις εξοικονομήσεις;

Δημοσ.

( Σιγουρέψου για πάστες και άνοιξε c1e & eist - είσαι καυτός! Ειδικά το x58 είναι πολύ ζεστό ρε 'συ. Βελτίωσε το airflow στο κουτί γιατί είναι κρίμα να ψήνεις το mobo. Μήπως να τσέκαρες και στο NB cooler τι γίνεται από πάστες; )

Δημοσ.

Νομίζω οτι το airflow ειναι μια χαρά 3 επάνω βγάζουν τον ζεστό αέρα και επίσης και H70 βγάζει προς τα έξω γενικά πολλά καλώδια δεν παίζουν.

Απο εκει και πέρα θα βάλω την thermalright πάλι και θα κοιτάξω και αυτό με την πάστα στο nb που δεν έχω ασχολήθεί ποτε μαζί του.

post-40279-0-73886600-1307285486_thumb.jpg

Δημοσ.

Και άνοιξε και τις εξοικονομήσεις,δέν υπάρχει λόγος να είσαι στην τσίτα όλη την ώρα

Δημοσ.

Επίσης, δες αν μπορείς είτε με πλαϊνό είναι με πατέντα να έχεις έναν να φυσάει στην περιοχή του NB (αφού δεις αν πατάει καλά το cooler του). Έτσι θα σκορπάει η ζέστη από το NB και το καλό airflow του κουτιού θα το βγάζει έξω ;)

Δημοσ.

Με ανοιχτό το πλαινό πάντως πέφτω 2 3 βαθμούς.

θα κάνω αύριο τις δοκιμές και θα ενημερώσω.

Edit : Υπάρχει περίπτωση το nb να ζεσταίνεται και λόγω της θερμότητας απο την 570 σε τέτοιο βαθμό ωστε να δικαιολογούνται τέτοιες θερμοκρασίες ?

Δημοσ.

Και άνοιξε και τις εξοικονομήσεις,δέν υπάρχει λόγος να είσαι στην τσίτα όλη την ώρα

Ρε παιδια εγω με τον i7 920 θελω να μην τρεχει μονιμα τα 3,8GHz και ενεργοποιησα το Eist Function και το Cx1 και παλι τρεχει στα 3,8

Εχω την μητρικη την dfi εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Με ανοιχτό το πλαινό πάντως πέφτω 2 3 βαθμούς.

θα κάνω αύριο τις δοκιμές και θα ενημερώσω.

Edit : Υπάρχει περίπτωση το nb να ζεσταίνεται και λόγω της θερμότητας απο την 570 σε τέτοιο βαθμό ωστε να δικαιολογούνται τέτοιες θερμοκρασίες ?

οχι δέν νομίζω...

κάνε μια δοκιμή και βγάλε το ψυγείο έξω απο το κουτί

Δημοσ.

Παιδες μη τρελαινεστε οι ζεστες αυτα κανουν

Και γω αναγκαστηκα να ριξω το κλοκι 400Mhz για να φτασω 36-37 idle

Νταξει τι να λεμε τωρα αμα εχει εξω 30C

Btw @billst21 οσο για αυτα που λεγαμε τωρα με τη ζεστη αρχισαν οι αισθητηρες και εχουν αποκλιση 1C τρελοο? :shock:

Δημοσ.

Παιδες μη τρελαινεστε οι ζεστες αυτα κανουν

Και γω αναγκαστηκα να ριξω το κλοκι 400Mhz για να φτασω 36-37 idle

Νταξει τι να λεμε τωρα αμα εχει εξω 30C

Btw @billst21 οσο για αυτα που λεγαμε τωρα με τη ζεστη αρχισαν οι αισθητηρες και εχουν αποκλιση 1C τρελοο? :shock:

ναι ρε μιλάμε πολύ τρελό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...