Προς το περιεχόμενο

I7 975 Θερμοκρασίες & Καλοκαίρι

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αλλάξω διάταξη στους ανεμιστήρες της H70 ώστε να βγάζουν τον ζεστό αέρα προς τα έξω μιας και άρχισε να ζεσταίνει το πράγμα μεσα στο κουτί.Αυτο που παρατήρησα όμως ειναι οτι οι θερμοκρασίες ακομα σε idle mode ειναι αρκετά υψηλές η μήπως οχι ? :unsure: :unsure:

Εδώ θέλω και την γνώμη σας πως τις βλέπετε. Να σημειώσω επίσης οτι το δωμάτιο μου ειναι ενα δώμα στην ταράτσα και φυσικά το χτυπάει ο ήλιος ολη την μέρα full

Το σύστημα ειναι αυτο της υπογραφής μου.

post-40279-0-89835000-1307277256_thumb.jpg

Edit : To northbridge ειναι αρκετά ζεστό θα έλεγα και οι θερμοκρασία του σύμφωνα με το hwmonitor αρκετά υψηλή

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ υψηλές έιναι... δλδ σε full load ποσο έχεις? Μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ρίχνεις ρευματα και συχνότες.. ειναι πολλά τα 1,37 για τους θερμόαιμους 9XX το καλοκαίρι...

Δημοσ.

τι λές τώρα και ακόμα δέν έπιασαν οι γερές ζέστες

εγώ την Η70 την έχω απ'έξω, το 1 fan είναι έξω και φυσάει αέρα πρός τα μέσα και ο άλλος είναι μέσα και τραβάει τον αέρα

ανάμεσα του παρεμβάλετε το σασί

2 ανεμιστήρες οροφής 14άρηδες πού βγάζουν άφθονο αέρα έξω

επειδή είχα και εγώ θέμα με το northbridge προσάρμοσα ένα fan 40άρι από πάνω της

δέν το πίστευα, η διαφορά θερμοκρασίας έπεσε στους 8 βαθμούς

Πολύ υψηλές έιναι... δλδ σε full load ποσο έχεις? Μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να ρίχνεις ρευματα και συχνότες.. ειναι πολλά τα 1,37 για τους θερμόαιμους 9XX το καλοκαίρι...

πολύ σωστά. τον ανέβασα στα 4,2 με 1.375, έπαιξε αλλα φωτιά παιδιά

Δημοσ.

Στα 4ghz με 1.277 είμαι στους 57c :shock:

Μου φαίνεται πρέπει να παίζω στα defaults το καλοκαίρι

Δημοσ.

Ακόμα και στα 3.6 κοντά στους 60 και το nb στους 70 (αυτο με ανυσηχεί πιο πολύ)

post-40279-0-21535500-1307281186_thumb.jpg

Αρχιζω να πιστεύω οτι η H70 δεν ειναι για τόσο ζεστούς επεξεργαστές και καλοκαίρι και οτι η thermalright η άλλη αερόψηκτρα θα τα πήγαινε πολύ καλύτερα :unsure:

από περιέργεια σε load πόσο φτάνει?

80 με 85c περίπου απο την μέρα που έβαλα την H70 ,με την thermalright ηταν η μέρα με την νύχτα

Δημοσ.

Κοίτα ότι για το s1366 δέν αποδίδουν τα μέγιστα έπρεπε να το ξέρεις

Ναι είχα διαβάσει σχετικά αλλα δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με την αερόψηκτρα που ειχα πρίν

Edit : Με βλέπω για επιστροφή στην thermalright και η H70 στον 9550

Δημοσ.

Κανα 20άρι βαθμούς σε idle πιστεύω, αντί για 60 θα έχει 40+

τι λές τώρα ρε c?

τότε ώς πρός τι η υδρόψυξη?

Δημοσ.

Είπαμε στο s1366 δέν κάνει δουλειά....

Ας μας πεί ο SPANK τι temps είχε

EDIT: Εσύ τι θερμοκρασίες έχεις με 1,35;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...