overpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 με τα απλα γυαλια (μπλε-κοκκινο) θα μπορω να βλεπω κανονικα 3d? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ναι, θα μπορείς...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 τελικα πηρα κοκκινο-πρασινο.τα ιδια δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 όχι δεν είναι τα ίδια ανάλογα την ταινία θέλει και τα αντίστοιχα γυαλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 οι ταινιες 3d δεν ειναι αυτες πυ τα δειχουν διπλά? για αυτες πρεπει να εχω τα μπλε-κοκκινα? ταινιες βλεπω μεσο το gom player. μηπως φτεει και το προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ωπα υπαρχουν παρα πολλα ειδη γυαλιων... τα γνωστα cyan magenta δλδ μπλε κοκκινο,τα οποια υπαρχουν και σε παρομοιες αποχρωσεις υπαρχουν τα Polarised ,που ειναι διαφανα με γραμμες,αυτα που δινουν στα village και υπαρχουν και τα ενεργα,με κλειστρα που ανοιγοκλεινουν με ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 οι 3d ταινιες ειναι αυτες που δειχουν 2 εικονες σωστα? εγω που ειδα μια τετοια, δεν μου φανηκε καθολου για 3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.