Προς το περιεχόμενο

Χακάρανε το Facebook?

jk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις στα κοινωνικά πρόσθετα που τα έχω απενεργοποιημένα μου βγάζει το εξής "Σταματήστε να μεταφράζετε τις μαλακιες του Facebook, αυτοι παίρνουν λεφτά και εσεις τίποτα"

και στην insomnia και σε άλλα site,ξέρει κανείς τίποτα?ποιος την έκανε χαχα :P

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι,μπορεί κάποιος να ξέρει αν βλέπεις το προφίλ του;

Αν δεν δώσεις έγκριση σε κάποιο 3rd party program όχι δεν μπορεί να ξέρει,εκτός αν κάνει καμιά χακεριά,αλλά δύσκολο.

Δημοσ.

το καλυτερο γκρουπ ειναι αυτο που λεει δες ποιος τρωει μπριντζολα την ωρα που τον παιζει με τις φωτος σου.

δουλευει 100% δοκιμαστε το

Δημοσ.

Δεν το χακάρανε, απλά ο καθένας μπορεί να προτείνει δικές του μεταφράσεις από τα αγγλικά για το facebook και αν γίνουν δεκτές δημοσιεύονται.

Δημοσ.

Εννοώ με όλα αυτά ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ...

Captain Obvious says no.

το καλυτερο γκρουπ ειναι αυτο που λεει δες ποιος τρωει μπριντζολα την ωρα που τον παιζει με τις φωτος σου.

δουλευει 100% δοκιμαστε το

+1, επιβεβαιώνω.

Δημοσ.

Δεν το χακάρανε, απλά ο καθένας μπορεί να προτείνει δικές του μεταφράσεις από τα αγγλικά για το facebook και αν γίνουν δεκτές δημοσιεύονται.

Α καλά είναι και γαμώ τα συστήματα αυτό,πολύ καλό από ότι φαίνεται,ότι να'ναι το Facebook :D

• Moderators
Δημοσ.

Οτιδηποτε ξεκινα με την λεξη "Μαθε" και καταληγει στο "ποιος βλεπει το προφιλ σου" (και οποιεσδηποτε αλλες λεξεις μεταξυ τους) απλα ΔΕΝ λειτουργει. Εχω βαρεθει να βλεπω τετοια ποστ απο φιλους μου που κανουν like σε τετοιες μεθοδους :P

Δημοσ.

Οτιδηποτε ξεκινα με την λεξη "Μαθε" και καταληγει στο "ποιος βλεπει το προφιλ σου" (και οποιεσδηποτε αλλες λεξεις μεταξυ τους) απλα ΔΕΝ λειτουργει. Εχω βαρεθει να βλεπω τετοια ποστ απο φιλους μου που κανουν like σε τετοιες μεθοδους :P

ΛΑΘΟΣ

αυτα τα γκρουπ λειτουργουν αψογα

δειχνει ποιοι "φιλοι¨" σου ειναι ζωα και νοητικα καθυστερημενοι.

και δε κανω πλακα

Αστέρι η Αστεριάδη

Καμιά τσόντα έχει γυρίσει ή μπα;

:P

με καμερα δε ξερω,αλλα live ναι

ειναι αυτη που ηταν στην αφισα παρτυ μιας παραταξης του τει χανιων :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...