Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξωτερικο σκληρο δισκο!!!

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες..πριν απο κατι μηνες αγορασα εναν εξωτερικο σκληρο λογο δουλειας μου...αλλα για καποιον λογο δημιουργηθηκανε bad sectors..προσπαθησα να φτιαξω τον σκληρο με ενα προγραμμα το hdd regenerator με κανενα αποτελεσμα...μετα προσπαθησα με ενα αλλο προγραμμα...αλλα δυστυχως εκεινο δεν εχει την δυνατοτητα να αναγνωριζει εξωτερικους σκληρους..τι αλλο μπορω να κανω για να τον φτιαξω? ειναι κριμα να αγορασω αλλον γιατι ειναι κατακαινουργιος...ας απαντησει καποιος που ξερει πολυ καλα..:)

Δημοσ.

«αγορασα εναν εξωτερικο σκληρο λογο δουλειας μου»= τον μεταφέρεις δεξιά-αριστερά με αποτέλεσμα να κουνιέται και μάλλον και να χτυπιέται,πράγμα που εξηγεί τον κάποιο λόγο=«...αλλα για καποιον λογο δημιουργηθηκανε bad sectors»

Τρέξε το Hard Disk Sentinel και πες μας τι λέει,αν μπορείς να ανεβάσεις και εικόνα ακόμα καλλίτερα(μόνο την πρώτη οθόνη με τα αποτελέσματα για τον προβληματικό δίσκο)

Δημοσ.

«αγορασα εναν εξωτερικο σκληρο λογο δουλειας μου»= τον μεταφέρεις δεξιά-αριστερά με αποτέλεσμα να κουνιέται και μάλλον και να χτυπιέται,πράγμα που εξηγεί τον κάποιο λόγο=«...αλλα για καποιον λογο δημιουργηθηκανε bad sectors»

Τρέξε το Hard Disk Sentinel και πες μας τι λέει,αν μπορείς να ανεβάσεις και εικόνα ακόμα καλλίτερα(μόνο την πρώτη οθόνη με τα αποτελέσματα για τον προβληματικό δίσκο)

φιλε μου τον σκληρο τον προσεχα σαν τα ματια μου...τον ειχα μεσα σε θηκη..το μονο που εκανα ητανε να τον βγαζω απτην θηκη..να τον συνδεω σε λαπτοπ και να παιζω μουσικη..τιποτα αλλλο...θα ανεβασω φωτογραφια...

Δημοσ.

Άσχετα με τη δουλειά και τις ανάγκες, το θέμα είναι ότι οι εξωτερικοί δεν είναι για Μεταφοραί Γκιγκαμπάιτς Ο Μπάμπης (άσχετα αν στην πράξη, όλοι με τον Μπάμπη κάνουν δουλειά).

Κι αν έστω είναι ανάγκη να γίνει, τότε τουλάχιστον τα αρχεία που κόβουν βόλτες, θα πρέπει να υπάρχουν και σε άλλο μέσο, σταθερότερο. Κι αν το θέμα σου ΔΕΝ είναι η ανάκτηση των περιεχόμενων αρχείων, τότε, μιας και είναι "κατακαίνουριος" ο δίσκος, απλά θα πρέπει να τον δώσεις για αντικατάσταση, εφ' όσον οι bad sectors έχουν περάσει το προβλεπόμενο όριο της κατασκευαστικής εταιρίας, βέβαια (στο site της εταιρίας του περιεχόμενου σκληρού, υπάρχει σχετικό διαγνωστικό εργαλείο).

Αν πάλι δεν είναι ακόμα αντικαταστήσιμος, συνεχίζεις να τον χρησιμοποιοείς (ακόμα και με bad sectors), μέχρι να γίνει (χωρίς να περιέχει μοναδικά αρχεία βέβαια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...