Προς το περιεχόμενο

Dual Monitor to 1 PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν θα έχεις όμως το effect που δείχνεις στο 1ο post. Αυτό είναι eye-finity και γίνεται μόνο με AMD/ATI

Σε ποιο effect αναφερεσαι ακριβως?

Δημοσ.

Απλά να το ξεκαθαρίσω πάλι. Αυτό που σου δείχνει ο Georgeman είναι EYEFINITY. Εσύ με την 8500 δεν μπορείς να το κάνεις

ΑΚΥΡΟ. Αυτό που δείχνει ο Georgeman ΔΕΝ είναι EYΕFINITY. Είναι extend. ΣΑν αυτό που θα έχεις. Λάθος μου

Σε ποιο effect αναφερεσαι ακριβως?

To να έχεις ΚΟΙΝΟ desktop στις δυο οθόνες. Δηλαδή ανάλυση οθόνης δηλαδή 3840x1080 αν έχεις 2 οθόνες 1920x1080. Αυτό το υποστηρίζει μόνο η ΑΤΙ

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που δειχνω ΔΕΝ ειναι Eyefinity. Δεν υποστηριζουν Eyefinity οι HD5850 μου.

Extend ειναι, απλα εχω μεσω του Ultramon τη taskbar και στα 2 desktops ;)

Και το wallpaper extended ειναι. Ναι εχω wallpaper αναλυσης 3840x1200.

Κοινο desktop (aka clone) υποστηριζει μεχρι και η FX5200 στο χρεπι μου μεσα. :)

Δημοσ.

To διόρθωσα :)

Και υποστηρίζουν eyefinity οι 5850 σου. Κι εγώ τέτοιες έχω και το έχω σε 3 οθόνες. Υποστηρίζουν μέχρι eyefinity3 ενώ υπάρχει και μία έκδοση 5870 που υποστηρίζει eyefinity6

πχ Sapphire Xtreme 5850 από την γνωστή προσφορά ^_^

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που λες, περι ενιαιου desktop (δηλαδη να εμφανιζεται ως ΜΙΑ οθονη 3840x1200 στα μενου), εκτος οτι γινεται απο μονο του σε Windows XP, ειναι και σπαστικο, γιατι π.χ. το shut down screen εμφανιζεται κομμενο μες στη μεση. Προτιμω χιλιες φορες να εμφανιζεται οπως στα Windows 7 (με 2x 1920x1200) σε μια οθονη (οπως το Welcome screen), παρα κομμενα.

Η ενιαια οθονη χρησιμευει μονο αν θες να παιξεις σε 2-3 οθονες, ωστοσο ο φιλος μας με την 8500GT το μονο που δε θα εκανε (κι ας το υποστηριζε) ειναι να παιζει :P

Δημοσ.

Αυτο που λες, περι ενιαιου desktop (δηλαδη να εμφανιζεται ως ΜΙΑ οθονη 3840x1200 στα μενου), εκτος οτι γινεται απο μονο του σε Windows XP, ειναι και σπαστικο, γιατι π.χ. το shut down screen εμφανιζεται κομμενο μες στη μεση. Προτιμω χιλιες φορες να εμφανιζεται οπως στα Windows 7 (με 2x 1920x1200) σε μια οθονη (οπως το Welcome screen), παρα κομμενα.

Η ενιαια οθονη χρησιμευει μονο αν θες να παιξεις σε μια, ωστοσο ο φιλος μας με την 8500GT το μονο που δε θα εκανε (κι ας το υποστηριζε) ειναι να παιζει :P

Εννοείται πως είναι!!! Το ενεργοποιείς μόνο για gaming. Και συμφωνώ πως για 2 οθόνες είναι πολύ ...

Κι εγώ απλά σημείωσα ότι ΔΕΝ μπορεί να το κάνει. Δεν υποστήριξα αν είναι καλό ή όχι. Κατάλαβες κάτι τέτοιο εσύ από αυτά που έγραψα? Εννοείται πως για καθημερινή χρήση το έχεις extend. Μόνο για gaming βολεύει το eyefinity (+2 οθόνες). Εξάλλου γιαυτό βγήκε

Δημοσ.

Τελικο συμπερασμα: Να βαλει το Ultramon για να εχει taskbar και στις 2 οθονες! :lol: :D

Να σου πω αυτό δεν το έχω κάνει. Θα το δοκιμάσω, γιατί όχι?!

• Moderators
Δημοσ.

Tα παραθυρα που μεταφερεις στη δευτερη οθονη, αυτοματα μετακινουνται και στη δευτερη taskbar ;)

Προσεξε, υπαρχει αλλο Ultramon για 32bit και άλλο για 64bit windows. ;)

Δημοσ.

Αχ αυτός ο θείος. Αν δεν ήταν και αυτός ο άγιος άνθρωπος να μας στέλνει αυτά τα δωράκια, τι θα κάναμε. Να ναι'καλα :wub:

(το έβαλα ήδη για 64bit). Καλό είναι

Δημοσ.

Εδω και πολλα χρονια οι καρτες εχουν 2 εξοδους, μηπως να μας ελεγες ποια ακριβως 8500GT εχεις?

kenmitsakos, κι αυτη που εδειξες 3 εχει, με υποστηριξη εως 2 ταυτοχρονα ενεργων.

βεβαιως και το γνωριζω ποσους εξοδους εχει αυτη η καρτα ο φιλος μας το ξερει οτι μπωρει να συνδεσει ; (δεν το υποτηνω απλος ρωταω γιατι τα απλα για καποιους δεν περιπλοκα για σους μαθαινουν )

• 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...