krixos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλημέρα παιδιά.Αν μπορείτε απαντήστε μου λίγο γρήγορα για να δω τι θα κάνω μέχρι το απόγευμα.Την προήγούμενη Πέμπτη πήγα στο πλαίσιο για επισκεύη σκλήρου δίσκου το μοντέλο Hp pavilion g6 1004ev.Πριν το πάω ο σκληρός είχε χωρητικότητα 500gb.Προχτές που το πήρα πισω δεν το τσέκαρα και σήμερα κατα τύχη είδα οτι η χωρητικότητα είναι 283gb!!!!Νομίζω οτι κάθε μοντέλο της hp έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές ή κανω λάθος?Οτι θα πάω το απόγευμα θα πάω,νομίζω οτι είναι ανοιχτά και τις Κυριακές,αλλά να μπώ πολυ επιθετικά ή ήρεμα? Με την άνεσή σας.Αύριο θα το πάω.Σήμερα είναι κλείστα τελικά.
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Όλα τα λαπτοπ όταν βγενουν απο το εργοστάσιό έχουν πάντα 20-30 γκίκα λιγότερα απο όσα λένε στα χαρακτηριστικα τους συν αλλά 30 για το λειτουργικό.Αυτοί μάλλον θα σου εβαλαν 320.
krixos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Οκ αυτό που λες αν και ο προηγούμενος έγραφε καθαρά 500,τα υπόλοιπα 200 όμως που πηγαν?Έχουν τέτοιο δικαίωμα να βάλουν ότι θέλουν?Και έπειτα μου είχαν στείλει και μύνημα ότι παρήγγειλαν το ανταλλακτικό απο την Hp.
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μαλλον θα εκαναν λαθος παραγγελια στο ανταλλακτικο και το εβαλαν,απλως νομιζαν πως δεν θα το καταλαβεις.Γνωμη μου ειναι να πας στο καταστημα και να του το δειξεις.Μην κανεις φασαρια γιατι μαλλον θα μπλεξεις παρα θα ξεμπλεξεις.
filip123go Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πάνε και πες τους το πρόβλημα... Αν σου αρχίσουν διάφορα, ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο..! Μην κάνεις φασαρία αν δεν χρειαστεί.....
Giorgos09 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μην ξεχνας οτι η εγγυηση του σκληρου σου ανανεωνεται.
ppnntt13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Λογικά θα κάνανε λάθος αλλά αν θέλεις ενημέρωσε μας αύριο τι έγινε
krixos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πάνε και πες τους το πρόβλημα... Αν σου αρχίσουν διάφορα, ζήτα να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο..! Μην κάνεις φασαρία αν δεν χρειαστεί..... Εννοείται οτι αν φερθούν σωστά δεν θα κάνω φασαρία. Μην ξεχνας οτι η εγγυηση του σκληρου σου ανανεωνεται. Τι ακριβώς εννοείς οταν λες οτι η εγγύηση ανανεώνεται?
krixos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Λογικά θα κάνανε λάθος αλλά αν θέλεις ενημέρωσε μας αύριο τι έγινε Εντάξει τελικά.Αφού ο τεχνικός το έλεγξε για να δει αν όντως το συγκεκριμένο μοντέλο είχε 500αρι σκληρό και αφού πηρε ένα τηλέφωνο Αθήνα μου είπε οτι έγινε λάθος(και καλά λάθος )και μου είπε οτι θα τους πιέσει μέχρι παρασκευή να το έχουν έτοιμο.
krixos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Επειδή ακόμη δεν με πήραν τηλέφωνο να παω να τους πιέσω λίγο?Τι λέτε?Στο κάτω κάτω δικό τους λάθος ήταν.Έχω ακούσει ότι μετα τις 10 μέρες ο πελάτης(στην δική μου περίπτωση πρώην πελάτης)επιβαρύνεται με κόστος αποθήκευσης.Ξέρετε κάτι για αυτό?
krixos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Την Δευτέρα κλείνουν 3 εβδομάδες στο service+1 πριν την αλλαγή του σκληρού=4 εβδομάδες! Πείτε μου γνώμες πως να αντιδράσω.Στο κάτω κάτω από δικό τους λάθος έγινε ότι έγινε.Πήγα να ρωτήσω γιατί αργει και μου είπαν οτι δεν τους έστειλε η εταιρεία το ανταλλακτικο. Τώρα το φτιαχνουν?!Το λαπτοπ το χρείαζομαι για την δουλειά μου.Ήδη αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ καποιου άλλου.Πάντως στο μήνα "καίγονται" καιμε αυτό εννοώ οτι θα γίνει της Ποπης.Απλά θα ήθελα να ακούσω κάποια γνώμη από κάποιον που μπορεί να ξέρει πως μπορώ να βοηθηθώ.Ξέχασα να αναφέρω οτι πέρασε από το μυαλό μου ότι ίσως το κάνουν επίτηδες επειδή τους το ξαναπήγα.Έφταιξα που δεν πήγα κατευθειαν στην Γραμματεία του καταναλωτή.
krixos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Να ρωτήσω κάτι?Πήρα σήμερα πίσω το λαπτοπ και το norton που ήταν περασμένο έβγαζε αυτο. Υπάρχει περίπτωση να είναι χρησιμοποιημένος ο σκληρός ή κάτι αλλο?
filip123go Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Όχι.. Απλά σου λέει πόσο καιρό έχει να κάνει update το antivirus (λογικά μόλις το έχεις περάσει γ αυτό σου δείχνει ότι είναι τόσο παλιό)...
krixos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ.Αυτό πίστευα και εγώ αλλα ήθελα μια δεύτερη γνώμη.Το θέμα έκλεισε και ελπίζω κανείς να μην ξανατραβήξει ότι τράβηξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.