Προς το περιεχόμενο

Laptop μέχρι 1000ε

UpAllNight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να γορασω ενα laptop μεχρι 1000ευρώ, θα προτιμούσα 17 ιντσών οθόνη. Το θέλω κυρίως για μουσική, για το πανεπηστήμιο και για παιχνίδια και ταινίες. Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεχτη.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα :

1) HP Pavilion dv7-6013

2) HP PAVILION DV6-6002EV

3) Dell XPS 17 1032,99 euro

4) DELL Studio XPS 15 L501x 1050,06 euro

5) Toshiba Satellite L755-129

6) HP Pavilion dv6-6003ev

7) Acer Aspire 5750G-2634G75Mnkk

8) Acer AS5750G-2414G64Mnkk

9) Acer Aspire 5750G-2634G75Mnkk

10) ASUS X53SV-SX103V

11) ASUS X53SJ-SX132V

12) Dell Inspiron Q17R

13) Dell Inspiron Q15R - Laptop - Core i7-2630QM 1049,01 euro

Αυτά τα λίγα . Όλα τα λάπτοπ που σου παραθέτω είναι τελευταίας τεχνολογίας (intel sundy bridge). Με ξεχωριστές κάρτες γραφικών (κάποια μπορείς να τα πεις και <<παιχνιδομηχανές>>) όλα με usb 3.0 (εκτός και αν μου ξέφυγε κανένα) με το σκεπτικό best value for money . Μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα μοντέλα σε αυτά τα λεφτά , η επιλογή ας βαρύνει εσένα . :-D :-D :-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, θα τα κοιταξω όλα. Για κανεναν Apple (οχι βεβαια 17 ιντσο) τι λετε?

Τώρα όσον αφορά τα macbook , αυτά έχουν φανατικούς οπαδούς και φανατικούς εχθρούς . Εγώ ανήκω στους εχθρούς και να γιατί , αν θέλεις να μπεις στο μαντρί της Apple όπου το μόνο που σε αφήνουν να κάνεις είναι να πατάς το κουμπί έναρξης του υπολογιστή :Οι Νέοι IMac Σας Γλυτώνουν Από Την “Ταλαιπωρία” Να Αλλάζετε Σκληρούς Δίσκους τότε αγόρασε τον.

Κάποιοι έγραψαν "Don't worry apple, most of your users are lucky if they can figure out how to plug in a computer and hit a power button. Do you really think they can upgrade all by themselves. Said it before and will say it again, "Apple is for people who don't know how to use a REAL computer!"

" I am GOD, (aka Steve Jobs) and I say:

- NO Flash for you

- NO BluRay for you

- NO SSD upgrade for you

- NO ......

> Oh master we question you not! you decide what's best for us."

Τα i και τα mac είναι μηχανήματα lifestyle για φρου φρου και αρώματα από τις ταμπλέτες μέχρι τα λάπτοπ και τα κινητά . ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Τώρα όσον αφορά τα macbook , αυτά έχουν φανατικούς οπαδούς και φανατικούς εχθρούς . Εγώ ανήκω στους εχθρούς και να γιατί , αν θέλεις να μπεις στο μαντρί της Apple όπου το μόνο που σε αφήνουν να κάνεις είναι να πατάς το κουμπί έναρξης του υπολογιστή :Οι Νέοι IMac Σας Γλυτώνουν Από Την “Ταλαιπωρία” Να Αλλάζετε Σκληρούς Δίσκους τότε αγόρασε τον.

Οκ νομιζω πως με επεισες... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...