gs20309 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να προστατεύσει από υπέρογκες χρεώσεις αλλά θα δημιουργήσει πολλές μεσαίες. Σκέψου ότι κατεβάζει πχ ο καιρός 40kb χωρίς να το ξέρεις και σε χρεώνει 1ε. Στο μηνά δηλαδή 30. Χωρίς ουσιαστικά να μπαίνεις στο νετ. Αμα έχεις και 30ε παγιο, για πλάκα κοντεύεις τα 70ε. Σίγουρα δεν είναι πονόψυχες οι εταιρίες αλλά επειδή τον τελευταίο καιρό είναι συχνό φαινόμενο οι χρεώσεις του ιντερνετ σε "άσχετους" που δεν ξέρουν καν ότι η συσκευή τους μπαίνει στο ιντερνετ τουλάχιστον με αυτό το μήνυμα με το 1ευρώ ψαρώνουν όλοι κ το ψάχνουν κ είτε έρχονται να τους απενεργοποιήσουμε εντελώς το ίντερνετ είτε να τους εξηγήσουμε τι είναι. δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιείς την υπηρεσία καθημερινά κ ούτε θα σε χρεώνει κάθε μέρα, θα σε χρεώνει μόνο όταν μπεις στο ιντερνετ οπότε αν έχεις καταναλώσει τα mb του προγραμματός σου είναι στο χέρι σου αν θα συνεχίσεις να μπαίνεις ή όχι. Γίατί κάποιος με smartphone συσκευή να μην δώσει 5ευρώ το μήνα για τα 100mb κ να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Κ μην μου πείτε ότι 5 ευρώ είναι πολλά γιατί θα γελάσω. 5ευρώ δίνεις για ένα φραπέ κ μια τυρόπιτα τη μέρα. Τα περισσότερα προγράμματα απ όλες τις εταιρίες πλέον έχουν το πάγιο του ίντερνετ ενσωματομένο στο πρόγραμμα ομιλίας που επιλέγετε. Επίσης η χρήση ιντερνετ σε γλιτώνει από πολλά έξοδα, μέσω εμαιλ γλιτώνεις τα sms κτλ..
soulfree90 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εχω καρτοκινητο cosmoκαρτα και smartphone galaxy3 καθε μερα εδω και 10 μερες ενω δεν εχω υπολοιπο μου ενεργοποιουν το internet day pass με 1 ευρω και το υπολοιπο μενει σταθερο στα 0,14 λεπτα του ευρω.Δεν πιστευω οταν βαλω καρτα να ρουφηξουν κανα 10 ευρω.Το εχει τσεκαρει κανεις;Οταν ξαναβαλεις καρτα ανανεωσης τραβαει λεφτα απο προηγουμενες ενεργοποιησεις του internet day pass;Δηλαδη υπαρχει και αρνητικο υπολοιπο που δεν φαινεται μονο οταν βαλεις καρτα;Εγω δεν ζητησα day pass και αμα με χρεωσουν λεω να κανουμε μια ομαδικη μηνυση στην ΕΤΤ ωστε το day pass να ενεργοποιειται μονο ημερησιως και μονο με μηνυμα απο τον συνδρομητη οχι ετσι οπως το εχουν προενεργοποιημενο.Δεν θa αγχωνομαι καθε φορα εαν προσπαθει το smartphone να συνδεθει να ρουφανε τα ευρουλακια.Μιλαμε για μεγαλη κλεψια να χρεωνουν καθε ασχετο με 1 ευρω για 20mb χωρις να το θελει.Εμενα παντως εαν τραβηξουνε υπολοιπο απο την επομενη καρτα τρωνε μηνυση κατευθειαν.
manost Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Πιστεύω ότι είναι ποιο συμφέρων το Internet On Τhe Phone 60 (το έχω δει να παίζει σε καρτοσυμβόλαιο και what's up, πιστεύω το ίδιο ισχύει και για συμβόλαιο). Με χρέωση € 3,00 τον μήνα, έχεις 60Mb για ολόκληρο το μήνα. Και τώρα το καλοκαίρι έχουν προσφορά επιπλέον 60Mb, δηλαδή έχεις σύνολο 120Mb/μήνα. Για ενεργοποίηση είτε καλείς δωρεάν στο 1330 ή στέλνεις δωρεάν SMS με το λεκτικό 60 στο 1333. Εγώ με ανοιχτά τα data στο Desire από τις 8:00 έως τις 1:00 και έχοντας ρυθμίσει να ανανεώνει τον καιρό κάθε 4 ώρες, τα Gmail και Twitter widget κάθε 2 ώρες, με το push mail του Gmail application ενεργοποιημένο θέλοντας και μη και με λίγο σερφάρισμα κυρίως για να ανοίξω/διαβάσει κάποια είδηση που θα μου έρθει στο Twitter, ξοδεύω ~90Mb το μήνα.
penny_gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πάντως, κ εγώ που ήθελα να εχω ίντερνετ, αντι για την επιλογη 1E, επέλεξα κάποια δωρεάν απο reload it και μ ήρθαν αυτόματα 2 sms για να εγκαταστησω καποιες παραμετρους (wap,internet), μηπως είναι κατι τέτοιο?? γτ αλλιως ούτε εγω είχα ίντερνετ κ ας είναι σε όλους προενεργοποιημενο το internet day pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα