kostas_tech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πριν λίγες μέρες ήρθε μύνημα στο κινητό μου με αυτην την προσφορά.Αφού εχω smartphone και δεν εχω παντού WiFi σκέφτηκα να το ενεργοποιησω.Επιλέγω το πρόγραμμα που θέλω και φτάνω στο τελευταίο βήμα που πρέπει να καλέσω έναν χρεωσιμο αριθμό για να ενεργοποιηθεί.Προσπάθησα πολλές φορές,έστειλα ηχητικό μήνυμα,αφησα να καλεί μέχρι να μου πει ότι είναι κατελημενο,απάντησα και το αφησα ένα λεπτό να μιλάει αλλά δεν άκουσα το ηχογραφημένο μήνυμα της κοσμοτε.Τι πρέπει να κανω για να ενεργοποιηθεί?
micos000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 imageCOSMOTE Internet Day Pass Τώρα η πλοήγηση σου στο Internet κοστίζει μόνο 1€ τη μέρα! [...] Η υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass έχει πολιτική ορθής χρήσης 20ΜΒ την ημέρα. [...] Στη περίπτωση που έχεις Smart Phone συσκευή, πιθανόν να έχει εγκατεστημένες εφαρμογές (όπως Καιρός, Νέα, e-mail κ.α.) που μπορεί να συνδέονται αυτόματα στο Internet για να ανανεώσουν το περιεχόμενο που σου παρέχουν με αποτέλεσμα τη χρέωση ενός COSMOTE Internet Day Pass. [...] Η υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass είναι προενεργοποιημένη σε όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής που δεν έχουν ενεργοποιημένο κάποιο πρόγραμμα ή πρόσθετη υπηρεσία που να παρέχει πρόσβαση στο Internet. [...] Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333. Τα λέει στο παρακάτω λινκ της Cosmote: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_InternetDayPass/section/Internet_E-mailwithMobile Δεν νομίζω να σε συμφέρει. 20ΜΒ την ημέρα είναι μόνο για την ανανέωση του καιρού (και παραπάνω). Επίσης λέει ότι η υπηρεσία είναι προενεργοποιημένη. Μπορείς να μας δώσεις τον αποστολέα και το περιεχόμενο του μηνύματος; Μήπως είναι καμιά απάτη και σε χρεώνουν τζάμπα;
kostas_tech Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ο αποστολέας είναι η κοσμοτε.Έχει μέσα στο μηνυμα ένα τηλεφωνο για πληροφορίες και ενεργοποίηση αλλά κολλαω σε εκείνο το σημείο.Αν ήταν προενεργοποιημενο δεν θα μπορούσα να μπω ίντερνετ? Καμία συμβουλή για την χρεωσιμη κλήση?
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μπορεί να φόρτωσε πολύ το τηλεφωνικό κέντρο και να έχει πρόβλημα. Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα cosmote ή Γερμανός να ρωτήσεις και χρεώνεσαι; Μήπως μπορούν να στο ενεργοποιήσουν από εκεί.
oldnew Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Προφανώς είναι προενεργοποιημενη γιατί το στηλανε και σε φίλο μου που δεν το ήθελε και απορούσε πως έχει ιντερνέτ. Προφανώς κάποια υπηρεσία πχ καιρός πήγε και συνδέθηκε οπότε αυτόματα ενεργοποιήθηκε. Μεγάλη απάτη.. Παντως ο καιρός δε θέλει 20mb αλλά κάποια kb.
kostas_tech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εγώ τότε γιατί δεν μπορώ να μπω αφού είναι προενεργοποιημενο και παίρνω όλο στο 13838 για να το ενεργοποιησω?Να υπενθυμίσω οτι εχω smartphone.
gs20309 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Τα λέει στο παρακάτω λινκ της Cosmote: http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_InternetDayPass/section/Internet_E-mailwithMobile Δεν νομίζω να σε συμφέρει. 20ΜΒ την ημέρα είναι μόνο για την ανανέωση του καιρού (και παραπάνω). Επίσης λέει ότι η υπηρεσία είναι προενεργοποιημένη. Μπορείς να μας δώσεις τον αποστολέα και το περιεχόμενο του μηνύματος; Μήπως είναι καμιά απάτη και σε χρεώνουν τζάμπα; Αν το κινητό σου καταναλώνει 20mb τη μέρα για ανανέωση καιρού πέτα το στα σκουπίδια. Εμένα καταναλώνει το πολύ 70-80mb το μήνα με αρκετή χρήση. Η υπηρεσία Day pass είναι για να αποφευχθούν υπέρογκες χρεώσεις μέσω ίντερνετ που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό. Αν καταλάθος κάποιος μπει στο ίντερνετ η χρέωση είναι 12ευρώ ανά mb οπότε για να μην υπάρχουν φαινόμενα 300ευρώ λογαριασμοί έβγαλε η cosmote αυτή την υπηρεσία. είναι προενεργοποιημένη στα περισσότερα νέα συμβόλαια αλλά ενεργοποιείτε αυτόματα όταν κάποιος πάει να μπει στο ίντερνετ κ χρεώνει 1 ευρώ την ημέρα. σε καμία περίπτωση δεν είναι απάτη. Αν πας σε ένα κατάστημα θα στο ενεργοποιήσουν κατευθείαν για να μην καλέις το 13838 που είναι με χρέωση 0,12 ανά κλήση.
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αυτό σημαίνει οτι στα συμβόλαια που έχουν ενεργό data plan, όταν τελειώνουν τα δωρεάν mb χρεώνεσαι με 1 ευρώ τη μέρα; Δηλαδή αν φάω τα mb μου στην 20ή μέρα, και συνεχίσω να μπαίνω, θα χρεωθώ με αλλά 10 ευρώ μέχρι να βγει ο λογαριασμός; Κάτι τέτοιο λέγαμε σε ένα άλλο thread για τη vodafone αλλά δεν το διασταύρωσε κανένας. Και δεν τις ξέρω για τόσο πονόψυχες τις εταιρίες ώστε να το έκαναν για να μη φουσκώνουν οι λογαριασμοί...
oldnew Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να προστατεύσει από υπέρογκες χρεώσεις αλλά θα δημιουργήσει πολλές μεσαίες. Σκέψου ότι κατεβάζει πχ ο καιρός 40kb χωρίς να το ξέρεις και σε χρεώνει 1ε. Στο μηνά δηλαδή 30. Χωρίς ουσιαστικά να μπαίνεις στο νετ. Αμα έχεις και 30ε παγιο, για πλάκα κοντεύεις τα 70ε.
kostas_tech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Θα παω αύριο για να μου το ενεργοποιήσουν από εκεί.Για να μην χρεωνομαι χωρίς λόγο εχω απενεργοποιησει τις αυτόματες ενημερωσεις πχ καιρός κτλ.
oldnew Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Θα παω αύριο για να μου το ενεργοποιήσουν από εκεί.Για να μην χρεωνομαι χωρίς λόγο εχω απενεργοποιησει τις αυτόματες ενημερωσεις πχ καιρός κτλ. Αν ενεργοποιήσεις την αυτόματη ενημέρωσή, με το που θα πάει να κατεβάζει κάποια kb λογικά θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το παραπάνω ακόμα και αν δεν στηλεις sms. Τουλάχιστον σε φίλο μου αυτό έγινε.
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εντάξει, μην κολλάτε στην ανανέωση του καιρού. Ήταν υπερβολή το ξέρω, αλλά το 20 mb την ημέρα μου φαίνονται λίγα.
kostas_tech Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εγώ μπαίνω πιο πολυ με WiFi από το σπίτι απλώς το θέλω επειδή κάποιες μέρες δεν θα είμαι σπίτι για να μπορώ να μπω fb κτλ.
kostas_tech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τελικά πηγα σήμερα και μου έκαναν μια απλή επανεκκινηση και δουλεύει μια χαρά.Σας ευχαριστώ όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα