Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για ανασυγκρότηση δίσκων στα Windows 7

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενεργοποιημένη την προγραμματισμένη αυτόματη εκτέλεση της ανασυγκρότησης σκληρών δίσκων των Windows 7 να πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα.

Ενώ λειτουργεί κανονικά, παρατήρησα πως το "δεσμευμένο από το σύστημα" κομμάτι βρίσκεται στο 5% εδώ και μία εβδομάδα και όταν πατάω ανάλυση ή κατευθείαν ανασυγκρότηση, δείχνει για δευτερόλεπτα πως πάει να ξεκινήσει, αλλά σταματάει. Σαν δηλαδή να μη χρειάζεται ανασυγκρότηση!

Τι είναι το δεσμευμένο από το σύστημα κομμάτι (που φαντάζομαι πως αφορά τον C)?

Και γιατί όταν κατεβάζω άλλα προγράμματα για ανασυγκρότηση, δε το βλέπω μέσα στη λίστα τους?

Μου εμφανίζονται μόνο C & ο εξωτερικός σκληρός.

Παίζει το 5% να είναι λάθος ενημέρωση των Windows και να βρίσκεται στο 0% και να μη χρειάζεται?

HAAA.png

defrag.png

Δημοσ.

Μάλλον το «δεσμευμένο από το σύστημα» είναι το 100MB διαμέρισμα εκκίνησης των windows άνοιξε την διαχείριση δίσκων και δες αν όντος υπάρχει.

Δημοσ.

Στάνταρ αυτό είναι... Το θέμα είναι για ποιο λόγο μου εμφανίζει συνεχώς 5% ανασυγκρότηση έτσι ξαφνικά, ενώ όταν πατάω ανάλυση/ανασυγκρότηση δείχνει πως δε χρειάζεται.

Δημοσ.

Ok! Αν και πιστεύω πως θα ξεκολλήσει και πως απλά πρόκειται για λάθος ενημέρωση των Windows.

Thanx πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...