Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585 v8 Firmware- που ?

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορω να βρω το τελευταιο firmware (ξερει καποιος ποιο ειναι αυτο ? ) και γενικα πληροφοριες για το Thomson TG585 v8 ?

Συγκριση με το baudtek απο καποιο κατοχο και των δυο ? Αν παιζει ρολο ,θα μπει πανω σε connex .

:-)

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να βρεις στο adslgr αρκετα threads για τα 8αρια firmwares.Πχ http://www.adslgr.co...t=300954&page=2

Δεν το εχω βαλει προσωπικα, αλλα δεν διαβαζω κατι που να με πειθει να παω απο το 7.4.4.7 σε κατι παραπανω. Αν το περασεις κανε τον κοπο να postαρεις feedback μετα τη χρηση του.

Edit:Μολις παρατηρησα το v8 στον τιτλο. My bad, στο v7 αναφερεται το thread που σου εδωσα link!

Δημοσ.

Μπορεις να βρεις στο adslgr αρκετα threads για τα 8αρια firmwares.Πχ http://www.adslgr.co...t=300954&page=2

Δεν το εχω βαλει προσωπικα, αλλα δεν διαβαζω κατι που να με πειθει να παω απο το 7.4.4.7 σε κατι παραπανω. Αν το περασεις κανε τον κοπο να postαρεις feedback μετα τη χρηση του.

sta thomson ειδικα δεν εχεις λογο να μην το αλλαξεις.συν οτι μπορεις να ξαναβαλεις το παλιο μετα.

η forthnet δινει ενα πιο νεο για το v8 και δεν ξερω αν εχει και εδω.

http://leoforeia.gr/thomson/

• Moderators
Δημοσ.

sta thomson ειδικα δεν εχεις λογο να μην το αλλαξεις.συν οτι μπορεις να ξαναβαλεις το παλιο μετα.

Το ξερω πως μπορω να περασω το παλιο μετα, αλλα ζηταω λογους για να βαλω το 8αρι, οχι λογους που να με εμποδιζουν να το βαλωhappy.gif

Δεν εχω διαβασει καποιο extra feature ή καποια βελτιωση αποδοσεων, οποτε καθομαι στ αυγα μου προς το παρον.

Εαν εχεις καποια + να προσθεσεις για τα 8αρια, ειμαι ολος αυτια.

Τα βαλε-βγαλε,κανε δοκιμες κλπ, θελω να αποφυγω, καθαρα λογο ελλειψης ορεξηςtongue.gif

Δημοσ.

@Gi0 : My bad ,στο ποστ ειχα βαλει σκετο 585 , το διορθωσα μετα.Θα διαβασω και το adslgr .thanx :)

@ poulinos : thanx u2.Τελικα κατεβασα ενα αρχειο 'Plusnet Branded TG585v8 R82PG DEMO' .Τo demo που αναφερεται ?

Αν παντως εχει βαλει καποιος την συγκεκριμενη '82P' (η και καποια παλιοτερη) ας αναφερει και εδω εντυπωσεις η προβληματα .. :-)

Υ.Γ Δεν με ενδιαφερει το ασυρματο , μονο σταθεροτητα σε ethernet.

Δημοσ.

Το ξερω πως μπορω να περασω το παλιο μετα, αλλα ζηταω λογους για να βαλω το 8αρι, οχι λογους που να με εμποδιζουν να το βαλωhappy.gif

Δεν εχω διαβασει καποιο extra feature ή καποια βελτιωση αποδοσεων, οποτε καθομαι στ αυγα μου προς το παρον.

Εαν εχεις καποια + να προσθεσεις για τα 8αρια, ειμαι ολος αυτια.

Τα βαλε-βγαλε,κανε δοκιμες κλπ, θελω να αποφυγω, καθαρα λογο ελλειψης ορεξηςtongue.gif

τι να σου πω .εγω οτι παρω του περναω παντα το τελευταιο firmware bios χωρις να κοιταξω καν τι αλλαζει.και με την λογικη ενα μηνα μετα να το αγοραζα θα ειχε το πιο νεο firmware απο μαμα

@Gi0 : My bad ,στο ποστ ειχα βαλει σκετο 585 , το διορθωσα μετα.Θα διαβασω και το adslgr .thanx :)

@ poulinos : thanx u2.Τελικα κατεβασα ενα αρχειο 'Plusnet Branded TG585v8 R82PG DEMO' .Τo demo που αναφερεται ?

Αν παντως εχει βαλει καποιος την συγκεκριμενη '82P' (η και καποια παλιοτερη) ας αναφερει και εδω εντυπωσεις η προβληματα .. :-)

Υ.Γ Δεν με ενδιαφερει το ασυρματο , μονο σταθεροτητα σε ethernet.

εγω περναω μονο generic και οχι Plusnet Και γενικα ετοιμα για συγκεκριμενους Isp.το demo που ειχα κατεβασει μια φορα ηταν πληρως λειτουργικο απλα στο background μου εβγαζε demo.

κανε δοκιμη εσυ μην περιμενεις πολλα.για τον καθενα μπορει να ειναι καλυτερο η οχι.σε ethernet δεν εχεις θεμα.συνηθως τα firmware εφτιαχναν λιγο τα reboot και το wireless

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...