Προς το περιεχόμενο

ποτ πουρί στο youtube

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε είναι μίξη από διάφορα, κάτι σαν playlist ας πούμε που να παίζει συνεχόμενα τραγούδια που έχεις επιλέξει, κάτι σαν juke box ;)

Δημοσ.

μονος σου απαντησες. Βάζεις τα βιντεο που θες σε μια playlist και ξεκινας την αναπαραγωγη. Το youtube αρχιζει και τα προβαλει διαδοχικά

Δημοσ.

ε είναι μίξη από διάφορα, κάτι σαν playlist ας πούμε που να παίζει συνεχόμενα τραγούδια που έχεις επιλέξει, κάτι σαν juke box ;)

Μαλιστα.

Ναι γινεται αν εχεις account στο youtube. Φτιαχνεις μια playlist, και κανεις add οποια κομματια θες με οποια σειρα θες.

Συγκεκριμενα πατας πανω δεξια στο nick σου, στη συνεχεια επιλεγεις videos και μετα πας αριστερα εκει που λεει Playlists με bold και πατας στο New.

Αφου δημιουργησεις playlist, στη συνεχεια πας σε οποια τραγουδια θες, τα βαζεις να παιζουν και ακριβως κατω απτο βιντεο εχει την επιλογη Add To. Αν πατησεις εκει θα σου εμφανισει τις playlists σου, απ'οπου θα επιλεξεις σε ποια θα το τοποθετησεις.

Δημοσ.

Έλα, βάλε και καμιά φωτό από το σπίτι σου να το δούμε! Τόση δουλειά έχουμε ρίξει =ρ

Δημοσ.

χαχ το καλό πράγμα αργεί να γίνει, υπομονή

να ρωτήσω κάτι άλλο, εάν θέλω η playlist μου να παίζει συγκεκριμένης ανάλυσης βιντεάκια π.χ. 720, μπορώ να το ορίσω αυτόματα ώστε να είναι έτοιμα στη ποιότητα αυτή όταν θα παίζει το playlist?

Δημοσ.

Πας στα Settings, μετα απο αριστερα επιλεγεις Playback Setup και τικαρεις την αντιστοιχη επιλογη που θες, στην περιπτωση σου αυτην με το HD σε fullscreen

Δημοσ.

ok αλλά έλεγα εάν υπάρχει επιλογή για συγκεκριμένη ποιότητα γιατί ίσως εαν παίζει μόνο σε HD και όχι σε 720 (που είναι αρκετό) να αργεί λίγο να φορτώσει

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα πως "οριζει" το youtube τη συγκεκριμενη επιλογη, δηλαδη τι αναλυση. Βαζει την μεγιστη? Βαζει 720p? Δοκιμασε το, ισως να λειτουργει οπως το θες.

Αλλη σχετικη επιλογη δεν εχει παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...