Vaghelas Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Υπότιτλοι σε divx, αλλά πως; Εγω χρησιμοποιώ virtual dub mod με vobsub plugin και οι υπότιτλοι περνούν αυτόματα στο divx. Από ότι έχω καταλάβει όμως η πλοιονότητα των χρηστών δε συμπιέζει τους υπότιτλους στο divx αλλά δημιουργεί διαφορετικό αρχείο, χρησιμοποιώντας πχ το subrip. Εξηγήστε μου λοιπόν, για ποιο λόγο θα πρέπει να συμπίεσω την ταινία χωρίς υπότιτλους και να φτιάξω τους υπότιτλους με το subrip. Επιτυγχάνεται έτσι πιο ποιοτικό αποτέλεσμα ή απλά γίνεται μόνο για λόγους sharing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kserolas Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 An kaneis rip apo DVD tin tainia ousiastika den yparxei logos na kaneis ksexorista tous ypotitlous, ektos ean thes na blepeis to ergo xoris. Alla ta erga pou katebazei kapoios apo to internet einai aglika kai xoris ypotitlous opote ekei yparxei i anagki gia rip tous ypotitlous sta aglika kai meta metafrasi ktl.. efoson mexri na kykloforisei se DVD me ellinikous ypot. argei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Ένα μέρος του "γιατί" που ρωτάς το κάλυψε ο kserolas. Ένα άλλο μέρος είναι το γεγονός ότι με ξεχωριστό αρχείο subs μπορείς να έχεις όσους υπότιτλους θέλεις και να φορτώνεις διαφορετικούς κάθε φορά. Επίσης μπορείς να αλλάζεις εύκολα τη θέση τους, το χρώμα τους, fonts,....κλπ κλπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaghelas Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα συνεχίσω να κάνω rip όπως μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.