ergidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εχω τα 7..Το προβλημα εγκειται στο εξης..Οταν υπαρχει ανοιχτο παραθυρο στο ΙΕ,, στην taskbar αριστερα,, εμφανιζεται το αντιστοιχο ονομα του παραθυρου, οπως και ειναι φυσικο..Ομως -και εδω το προβλημα - οταν το ποντικι παει απανω στο εικονιδιο αυτο, δεν εμφανιζει την εικονα του ενλογω παραθυρου,, αλλα ενα μυνημα που περιγραφει το περιεχομενο...Πχ οπως εδω τωρᴨ "δημοσιευση νεου θεματος κλπ"... Πως γινεται να εμφανιζει την εικονα του παραθυρου (σε σμικρυνση φυσικα)...και οχι κειμενο??
parsifal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλημέρα. Αυτό που περιγράφεις είναι μέρος του "Aero Peek" feature και απαιτεί ενεργοποιημένο το Aero. Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο non-Aero theme; Μήπως έχεις παλιά κάρτα γραφικών που δεν υποστηρίζει καν Aero; Μήπως είναι απενεργοποιημένο συγκεκριμένα το Aero Peek feature:
ergidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλημερα.. Μπραβο αυτο ειναι!! Το μηχανημα ειναι το vaio 890U.. Ειναι μερικων χρονων,και δεν ξερω τι καρτα γραφικων εχει.. Αρα μας μενει να ενεργιποιησω -αν γινεται - τα αερο.. Πως γινεται???? Ευχαριστω Κοιταξα εκει που ειπες αλλα δεν γραφει πουθενα enable aero peek..
parsifal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Το laptop σου έχει τσιπάκι γραφικών το NVIDIA 8600M, άρα από εκεί είσαι καλυμμένος. Ποια έκδοση των Windows 7 ακριβώς έχεις; Ελπίζω οποιαδήποτε πλην της "Home Basic" ή της "Starter", αυτές δεν περιλαμβάνουν το Aero. Επίσης, καλό είναι να έχεις εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση του οδηγού γραφικών της NVIDIA. Αν τα παραπάνω είναι ΟΚ, το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις κάποιο Aero-based theme. Αυτό γίνεται από το μενού Start > Control Panel > Appearance and Personalization > Personalization > Theme. Τέλος, μην ξεχνάς την εικόνα που παράθεσα στο προηγούμενο post μου: Αν είναι μεν ενεργοποιημένο το Aero, αλλά κλειστό το Aero Peek, το αποτέλεσμα θα είναι μία τρύπα στο νερό.
ergidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Εχω τα W7 ultimate. Το περιεργο ειναι οτι σενα αλλο laptop acer 5630 (τιποτα ιδιαιτερο) με βιστα, που δεν διαθετουν αερο ως γνωστο,, και που ουτε σαυτο εμφανιζεται κανενα aeropeek στις ρυθμισεις που μουπες,, σαυτο λεω,, το προβλημα δεν υφισταται.. Αρα μηπως ειναι και τιποτααλλο εκτος απο το αερο πικ? Ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Και σε όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα (latest VGA driver, το τρέχον theme να είναι τύπου Aero και όχι π.χ. κάνα Windows Classic) είσαι εντάξει δηλαδή; Δεν πάει το μυαλό μου κάπου αλλού, δυστυχώς! Ίσως κάποιο άλλο μέλος μπορεί να βοηθήσει...
ergidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παντως ευχαριστω πολυ.. Εκτος απο την λιστα που παρατιθεται και που ολα ειναι τσεκαρισμενα (περιεργως ομως δεν υπαρχει κανενα aeropeek και ουτε στα βιστα χομ υπαρχει) μηπως μπορουμε να το ενεργοποιησομε το αερο και απο καπου αλλου??
ergidis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Και το μυστηριο συνεχιζεται.. Σενα αλλα μηχανημα, παλι με 7, και που δεν εχει προβλημα εμφανισης εικονα στην γραμμη εργασιων, και που εχειστις ρυθμισεις αεροπικ, οπως μου εδειξες, πηγα και αποενεργιποιησα το αεροπικ.. Ε λοιπον συνεχισε να μην παρουσιαζει το εν λογω προβλημα αλλα να δειχνει κανονικα οπως πρεπει.. Μηπως παιζει και τιποτα αλλο??
parsifal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Aero γενικά έχεις ενεργοποιημένο; Τα Windows διαθέτουν σχετικό troubleshooter, για ρίξε μια ματιά εδώ: http://support.microsoft.com/kb/976170
ergidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω. Θα το δοκιμασω να δω τι θα γινει..!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.