Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια και fans

Sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι η στοκ η έχεις βάλει καμια άλλη?? διοτι αν έβαλες στην στοκ το ανεμηστηρι που βλεπω στις φωτο .. τοτε εξηγουνται πολλά!!

στοκ ειναι.. αυτο εχω κανει... καλα λογικο ειναι και εγω δεν περιμενα κατι αλλο αλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανεβηκαν 15 βαθμοι... ισα ισα που πιστευω οτι βγαζει πιο πολυ ζεστο αερα και για αυτο τωρα δεν ανεβαινει βαθμους η GPU...

Δημοσ.

Οτι ναναι έχεις κάνει εκει μεσα!! Το σκτοκ cooler δουλέυει καλύτερα με το δικό του ανεμηστήρα που προσαρμόζει πανω στο cooler οπως πρέπει... αυτο που έκανες εσύ είνια μια αλχημεία που δεν αποδίδει!!!

Δημοσ.

Δεν φαίνεται καλά στην φότο ... αλλά νομίζω οτι τον έχει βάλει ανάποδα!! Να τραβάει δλδ αέρα και όχι να ρίχνει πάνω στην ψύκτρα!!!

Δημοσ.

Ναι και εμένα μου φαίνεται ότι βλέπω αυτοκόλλητο εκεί στο κέντρο...οπότε μάλλον τον έχει ανάποδα!!

Δημοσ.

Ναι και εμένα μου φαίνεται ότι βλέπω αυτοκόλλητο εκεί στο κέντρο...οπότε μάλλον τον έχει ανάποδα!!

στοκ: CPU 37(min) 45(max) / GPU 60(min) 72(max)

λοιπον μετα την αλλαγη των Fan.. στην αρχη το ειχα βαλει οπως λετε να δινει αερα... αποτελεσματα? : CPU 30(min) 40(max) βαθμοι / GPU : 62(min) 85(max) βαθμοι (επειδη ο ζεστος αερας πιγαινε στην GPU που ειναι ακριβως απο πανω...

Τωρα που το εχω να βγαζει αερα CPU 55-60(min) 67(max) / GPU 60(min) 68(max)

και σκεφτομαι να το γυρισω στο στοκ ^^

Δημοσ.

λοιπον μετα την αλλαγη των Fan.. στην αρχη το ειχα βαλει οπως λετε να δινει αερα... αποτελεσματα? : CPU 30(min) 40(max) βαθμοι / GPU : 62(min) 85(max) βαθμοι (επειδη ο ζεστος αερας πιγαινε στην GPU που ειναι ακριβως απο πανω...

Εννοείται να το βαλεις να δίνει αερα!

Δημοσ.

Τελικα δεν κανω μονο εγω κατι τετοια...

Δημοσ.

Εννοείται να το βαλεις να δίνει αερα!

ναι αλλα τι κανω με GPU? τον σταυρο μου να μην καει? αμα δινω αερα μετα παγονει το αλουμινιο και ο ζεστος αερας παει προς τα πανω που ειναι η GPU.. οταν το ειχα κανει αυτο κολλισε το πσ γιατι πηγε 85 βαθμους...

Δημοσ.

Με 85 max δεν κολάει η gpu ... με 95+ το συζητάμε!!! Θερμοαγώγιμη έχεις αλλάξει ποτε στην καρτα?

Δημοσ.

Με 85 max δεν κολάει η gpu ... με 95+ το συζητάμε!!! Θερμοαγώγιμη έχεις αλλάξει ποτε στην καρτα?

εμενα απο τα 80+ μου εβγαζε εικονες που και που.. οταν πηγε 85 κολλισα ^^

οχι δεν εχω αλλαξει μα εχω το πσ 6 μηνες περιπου...

Δημοσ.

Επειδή δεν φαίνεται στη φώτο!! (βαλε και εσύ ρε παιδάκι μου μια καθαρή φωτογραφία με τον υπολογιστη σβηστό να μην θαμπώνουν τα led.)

Η 9500 ειναι passive (χωρις ανεμηστήρα?) ?? Επισης νομίζω οτι το κουτι πάιρνει την μητρική οριζόντια με αποτελεσμα η καρτα να είναι ψηλά ή κανω λάθος??

Δημοσ.

Επειδή δεν φαίνεται στη φώτο!! (βαλε και εσύ ρε παιδάκι μου μια καθαρή φωτογραφία με τον υπολογιστη σβηστό να μην θαμπώνουν τα led.)

Η 9500 ειναι passive (χωρις ανεμηστήρα?) ?? Επισης νομίζω οτι το κουτι πάιρνει την μητρική οριζόντια με αποτελεσμα η καρτα να είναι ψηλά ή κανω λάθος??

εεε δυσκολο τρα με τις φωτο γτ δν εχω καλοδιο για το κινητο μου αλλα θα κοιταξω να το φροντισω συντομα... ναι η μητρικη ειναι οριζοντια και η καρτα γραφικων ειναι στη μεση του κουτιου σε υψος... οσο για την 9500 εχει ενα φιλτρο απο την μια μπαντα σαν ολη την καρτα... τωρα αν εχει απο μεσα ανεμηστηρα δεν ξερω :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...