Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια και fans

Sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλαξα το fan του επεξεργαστη και ανεβηκε η θερμοκραστια CPU αλα κατεβικε GPU...

CPU : AMD Athlon 7550 Kuma 65nm Technology 47-54 βαθμους και in game 62 πανω κατω...

GPU : gainward geforce 9500gt 60 βαθμους και in game 70

εχω 1 fan στο πισω μερος ακριβως διπλα απο cpu (μωλις πριν λιγες μερες αλλαξα του CPU το Fan)και τραβαει εξω τον ζεστο αερα... το παλιο fan το εβαλα κατω αρεστιρα στο κουτι και μονο το μισο τραβαει αερα επειδη το αλλο μισο ειναι καλημενο... αν δεν το εβαζα ομως cpu 68 βαθμους και αντεχει μεχρι 73..

λεω να βαλω αλο 1 ακριβως απο μπορστα απο το Cpu ετσι θα ειναι το 1 δεξια (πισω μερος) και το αλο απο μπροστα (στο πλαι) αλα δεν ξερω αν θα το βαλω να βγαζει η να βαζει αερα (μαλλον να βαζει)

επισης λεω να κοψω το ανεμιστιρακι του τροφοδοτικου και να του βαλω 1 αλλο (λιγοτερα db και για εμφανιση επειδη ειναι Led) με δικια μου πατεντα...

ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και ιδιαιτερα αυτους που θα με βοηθησουν ;)

Δημοσ.

αλαξα το fan του επεξεργαστη και ανεβηκε η θερμοκραστια CPU αλα κατεβικε GPU...

CPU : AMD Athlon 7550 Kuma 65nm Technology 47-54 βαθμους και in game 62 πανω κατω...

GPU : gainward geforce 9500gt 60 βαθμους και in game 70

εχω 1 fan στο πισω μερος ακριβως διπλα απο cpu (μωλις πριν λιγες μερες αλλαξα του CPU το Fan)και τραβαει εξω τον ζεστο αερα... το παλιο fan το εβαλα κατω αρεστιρα στο κουτι και μονο το μισο τραβαει αερα επειδη το αλλο μισο ειναι καλημενο... αν δεν το εβαζα ομως cpu 68 βαθμους και αντεχει μεχρι 73..

λεω να βαλω αλο 1 ακριβως απο μπορστα απο το Cpu ετσι θα ειναι το 1 δεξια (πισω μερος) και το αλο απο μπροστα (στο πλαι) αλα δεν ξερω αν θα το βαλω να βγαζει η να βαζει αερα (μαλλον να βαζει)

επισης λεω να κοψω το ανεμιστιρακι του τροφοδοτικου και να του βαλω 1 αλλο (λιγοτερα db και για εμφανιση επειδη ειναι Led) με δικια μου πατεντα...

ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και ιδιαιτερα αυτους που θα με βοηθησουν ;)

Αλαξες φουρφουρι στην cpu και επεσαν στην gpu?

Οπως θα ελεγε και ο Ogunsoto:

Πως γκινεν αυτο?

Δημοσ.

Φιλαρακι προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που λες.

Λοιπον.η ψυχτρα του επεξεργαστη λογικα ειναι αυτη που ηρθε με την αγορα του επεξεργαστη σωστα?Αλλαξες τον ανεμιστηρα της ψυχτρας και εβαλες εναν ιδιο?εναν μεγαλυτερο?τι ακριβως?

Παστα εχεις αλλαξει στον επεξεργαστη?οι θερμοκρασιες σου ειναι ανεβασμενες ειδικα αμα ειναι και σε idle αυτες...

επισης δεν εχω καταλαβει τι παιζει με το ανεμιστηρακι το παλιο της ψυχτρας και που ακριβως το εχεις βαλει.το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχει πισω και επανω δηλαδη στην ραχη του κουτιου (αληθεια ποιο κουτι ειναι?) το οποιο βγαζει τον ζεστο αερα.και ετσι πρεπει να ειναι,

Επισης πιο τροφοδοτικο εχεις και θελεις να του αλλαξεις ανεμιστηρα?

Δημοσ.

Φιλαρακι προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα απο αυτα που λες.

Λοιπον.η ψυχτρα του επεξεργαστη λογικα ειναι αυτη που ηρθε με την αγορα του επεξεργαστη σωστα?Αλλαξες τον ανεμιστηρα της ψυχτρας και εβαλες εναν ιδιο?εναν μεγαλυτερο?τι ακριβως?

Παστα εχεις αλλαξει στον επεξεργαστη?οι θερμοκρασιες σου ειναι ανεβασμενες ειδικα αμα ειναι και σε idle αυτες...

επισης δεν εχω καταλαβει τι παιζει με το ανεμιστηρακι το παλιο της ψυχτρας και που ακριβως το εχεις βαλει.το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι εχει πισω και επανω δηλαδη στην ραχη του κουτιου (αληθεια ποιο κουτι ειναι?) το οποιο βγαζει τον ζεστο αερα.και ετσι πρεπει να ειναι,

Επισης πιο τροφοδοτικο εχεις και θελεις να του αλλαξεις ανεμιστηρα?

και ομως τα επιασες ολα..

οχι εβαλα ενα ιδιο ανεμιστιρακι (80mm) ισως ομως να εχει λιγοτερα rpm.. στην αρχη το εβαλα λαθος και ειχε CPU: 30 / GPU: 61 και in-game CPU: 40 / GPU 85 (εκει μου κολισε το pc)

παστα οχι δεν εχω αλαξει...

idle ?

οχι στιν ραχη του δεν το εθεσα σωστα :$ εχω 2 στο πισω μερος.. 1 πανω του τροφοδοτικου και 1 κατω του κουτιου...

και λεω να βαλω αλλο 1 απεναντι απο την ψυκτρα (στο πλαι του κουτιου που εχει χωρο (10*10)

οσο για το παλιο ανεμιστιρακι ειχε στο πλαι (στην ιδια μερια που λεω να προσθεσω το αλλο) κατω, κοντα στην μπροστινη πλευρα σε χωρο 150mm*60mm και ετσι τα 20mm απο το ανεμιστιρακι ειναι καλιμενο απο την λαμαρινα...

οσο για το τροφοδοτικο θα σου πω αλλη μερα γιατι ειναι αργα και ειμαι και αρρωστος :$

Ελπιζω να με καταλαβες δεν ξερω και πολλα...

ευχαριστω που βοηθας!

Δημοσ.

Βαλε μια φοτο του κουτιου σου εσωτερικά να δουμε τι γινεται γιατι ετσι οπως τα λες δεν βγαίνει κανενα νοημα!!

Δημοσ.

Βαλε μια φοτο του κουτιου σου εσωτερικά να δουμε τι γινεται γιατι ετσι οπως τα λες δεν βγαίνει κανενα νοημα!!

λογικο... θα το φροντισω οσο πιο συντομα μπορω...

βουαλα!

post-220773-0-39444900-1307448179_thumb.jpg

post-220773-0-96860800-1307448211_thumb.jpg

post-220773-0-23632100-1307448758_thumb.jpg

Δημοσ.

εχω αλλες 3 φωτο αλα δεν μπορω να τις ανεβασω γιατι ξεπερασα το ωριο ΜΒ :(

case : Compaq CQ 5000

PSU : lase switcging power supply LC-300ATX 300W

Δημοσ.

Ε σβήσε αυτές και βάλε του εσωτερικού...τι μας έβαλες την πρόσοψη;

λαθος μου γιατι νομιζα οτι θα χωρουσαν.. εβαλα...

Δημοσ.

Κάτσε γιατί δέν καταλαβαινόμαστε......

Θέλουμε φωτογραφία απο το εσωτερικό του υπολογιστή σου για να δούμε αν είναι εντάξει σε θέμα ροής αέρα..

Edit: Εντάξει έβαλες

Δημοσ.

Στον επεξεργαστή τι ψυκτρα έχεις; δεν μπορώ να καταλάβω από την φώτο

android.png

Δημοσ.

Στον επεξεργαστή τι ψυκτρα έχεις; δεν μπορώ να καταλάβω από την φώτο

android.png

πως μπορω να το βρω αυτο ?

Δημοσ.

πως μπορω να το βρω αυτο ?

Ειναι η στοκ η έχεις βάλει καμια άλλη?? διοτι αν έβαλες στην στοκ το ανεμηστηρι που βλεπω στις φωτο .. τοτε εξηγουνται πολλά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...