nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 αν τα ειχα παρατήσει δεν θα εγραφα ,ειπα στο debian δεν εμφανιζετε το βελακι(δες στ σελιδα 1) twiner περιμένω βοήθεια για το τι κάνω λάθος στην εγκατάσταση του puppy μετά ανήνε πάω να δω και για arch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 αν τα ειχα παρατήσει δεν θα εγραφα ,ειπα στο debian δεν εμφανιζετε το βελακι(δες στ σελιδα 1) δοκιμασες να αλλαξεις driver? τι καρτα γραφικων εχει το μηχανημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 δοκίμασα να κάνω update αλλά τα ίδια ... δεν θυμάμαι και επειδή το έχω κλείση και σήμερα δεν θα ασχοληθώ άλλο , θα πω δώ αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 το puppy bootάρει απ'το cd και διαβάζει/σώζει τις ρυθμίσεις του χρήστη σ'ένα αρχείο στο δίσκο. γι'αυτό είναι σημαντικό το βήμα που σου λέει να σώσει τα δεδομένα. δώσε βάση σ'αυτό το σημείο. Μήπως δεν υπάρχει σύστημα αρχείων από κάτω για να σώσει; δηλ. έσβησες το debian κι έμεινε ο δίσκος αφορμάριστος; αν είναι φορμάρισε τον, fat32, ntfs, ext3 whatever. ορίστε το manual ρίξε μια ματιά στο puppy βιντεάκι στην προηγούμενη σελίδα. Έχει tip για το youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 το δίσκο τον έχω σε ext2 απο τον οδηγό τριτονα θα ξαναδοκιμάσω σήμερα το πρωι και θα πώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ΄Νεα : οταν κλεινω το πσ με το puppy δεν με ρωτάει για το που θα αποθηκευτούν (ααααααα) πηγα στο arch αφού έχασα κανα 5 ψαγνοντας τη πρέπει να πατήσω για να ξεκινήση εγκατάσταση μόλις ακολούθησα όλα τα βήματα (έβαλα φυσικά νανο editor) έβαλα και το boot έκανα και το reboot επέλεξα το arch και μου εμφανίζετε η οθόνη εντολών, στο χρηστη έβαλα root (άλλωστε δεν ειδα πουθενα να φτιάξω χρήστη) και αυτά ΄πού λέτε να έχω κάνει το λάθος- σε ενα βιντεακι εγκατάστασης είδα οτι σβήνει μεσα κατι που είναισε εισαγωγικά και βάζει το όνομα χρήστη αλλά εγώ που έψαξα στην οθόνη δεν το βρήκα αλλά και πάλυ με τo root θα εκαν τη δουλεία μου εικονικό περιβάλλον γιατι δεν έχει αχχ (video control intel 855gm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 αααα και αχχ διαβάζω και ανησυχώ. το Arch θέλει κόπο και χρόνο. το Puppy την πρώτη φορά σε ρωτάει για να φτιάξει το αρχείο. Άπαξ και το φτιάξει, τελείωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 θα ξαναδοκιμασω πο τι αυχία ποια έχουμε και λέμε , στο puppy είμαι εκει που λέει για το copy τι να πατήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.