nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 το λαπτοπ είναι του 2000 !!!! με ραμ 256μβ και εναν επεξεργαστή intel centrino Στην αρχή πήγα να βάλω την 11.4 εκδοση μέσο των windows xp,πριν αρχίσει η εγκατάσταση έβγαλε μήνυμα οτι χρειάζονται 256 ενω υπάρχουν μόνο 254 και οτι πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στην εγκατασταση , η εγκατάσταση έγινε παρουσιάζοντας πρόβλημα και σταμάτησε μετα μεσο του acronis (με cd) διεγραψα το ΄δισκο και δημιουργισα νέο έγραψα σε dvd την εκδοση 10.10 μπουταρα απο το dvd αρχισε η εγκατάσταση αλλά μετά μου έβγαλε το εξείς : the installer enountered an unrecoverble error.A deskop session will now be run so that may investigate the problem or try installing again (το έκανα με το ίδιο αποτέλεσμα) να δοκίμαζα ακόμα με ποιο παλιά ? γιατί δεν θέλω να ξαναβάλω xp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 δες στην υπογραφη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μην δοκιμασεις με πιο παλλια (αλιμονο), αλλα με κατι πιο ελαφρυ. Πριν ξεκινησεις με την μαρμελλαδα του Τριτονα, ισως να δεις και το Xubuntu, η ακομα καλυτερα το Lubuntu, που εχουν λιγοτερο απαιτητικα γραφικα περιβαλλοντα. ΥΓ @ Τριτονα, λεω να κανω Project Fedora Μαρμελαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 ΥΓ @ Τριτονα, λεω να κανω Project Fedora Μαρμελαδα Go for it! Αλλα θα εχεις να αντιμετωπισεις το μενος του τραγου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 μια είναι η διανομή για την περίσταση: ασύστολος φανμποϊσμός ftw wary puppy. .- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 μια είναι η διανομή για την κάθε περίσταση: κι ένας ο δημιουργός! wary puppy. .- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 βάζω σελίγο Debian Lenny Minimal και αν δεν πετύχει αυτό πάω και στο wary puppy αλλιώς χπ λιπόν μπηκαν και είμαι στο σημείο που με ρωτάει αν θέλω να σαρώσω και άλλα dvd μάλλον κάτι τέτοιο http://cdimage.debian.org/debian-cd/6.0.1a/i386/bt-dvd/ (το dvd εγκατάστασης είναι το debian-6.0.1a-i386-DVD-1.iso.torrent 22-Mar-2011 16:50 87K τώρα τι να κάνω ? (επίσης στην αρχή δεν βρήκε οδηγό για το ασυρματο αλλα θα ρωτήσω μετά γιαυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 τελικα δεν εβαλα.... ενα προβλημα εχω , δεν φένεται το ποντίκι , όχι οτι δεν λειτουργεί δεν άποικονίζετε καμια ιδέα / Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 τελικα δεν εβαλα.... ενα προβλημα εχω , δεν φένεται το ποντίκι , όχι οτι δεν λειτουργεί δεν άποικονίζετε καμια ιδέα / Στο installation; Αν μπήκες σε graphical install, μπες στο text install, το ίδιο είναι, απλά χωρίς να φορτώνει τον X, δεν είναι πιο δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 όχι το λειτουργικο ανοιγει κανονικα ,η εγκατάσταση έχει γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 στο μεταξύ δοκίμασε και το puppy σκέτο και το wary puppy. το wary θα παίζει σίγουρα, το puppy σκέτο έχει πιο καινούρια πράγματα οπότε μια δοκιμή θα σας πείσει αν κάνει για τη δουλειά. το puppy δεν θα πειράξει το debian. Σ'ένα αρχείο στο δίσκο γράφει τα δικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 εβαλα το puppy σκέτο (έχοντας διαγράψει πρώτα το debian ) μετα βάζω το crome βάζω ενα βίντεο και κολάει αναγκάζομαι και κλείνω το λαπτοπ απο το κουμπί, αλλά μετά δεν μπουτάρει δηλαδη σαν να μην υπάρχουν όλλα αυτά που έκανα πριν... μετά όταν ξαναέβαλα το puppy απο την αρχή και πήγα να κλείσο και μου εμφάνισε να αποθηκευτούν τα δεδομένα μου (ποιά???) πάτησα οκ (μετα ήθελε και ΄κατι άλλο που δεν θυμάμαι) κάτι αποθηκεύτητε στον σκληρό και έκλεισε μόλις το ξαναάνοιξα τα ίδια καμιά ιδέα έχω φάει μιαμιση μερα για να βάλω linux ααχχχχχ (στο μεγάλο πσ είχα παλιότερα χωρίς κανένα πρόβλημα) για ΄πείτε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 αν ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό με διάβασμα ώμος θα έχεις μια απο τις καλύτερες διανομές (αν οχι την καλυτερη ) εύκολα και γρήγορα τα καλα του --> rolling, απίστευτο wiki και forum και το καλύτερο θα μάθεις τελικά linux Arch way Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 debian /arch , openbox , lxpanel και θα ησουν αρχοντας. Γιατι τo παρατησες? Καποτε εκανα τα απλα καθημερινα tasks με 160 mb ram. Εχουμε τοσα παραδειγματα στην υπογραφη μου - Project Linux Μαρμελάδα του twiner. αν δεν εχεις ορεξη να το ψαξεις λιγο τοτε καλυτερα xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.