Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με download

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Πήρα το laptop ενός φίλου για format.Μόλις πάω να κάνω download κόβεται η σύνδεση.Αλλά κατά τα άλλα όλα καλά μπαίνω κανονονικά στο ιντερνετ.

Δημοσ.

Ξαναδές τους drivers της κάρτας δικτύου.

Επίσης το λογισμικό είναι αυθεντικό;

Καλημέρα και ευχαριστώ.

Το λογισμικό είναι γνησιότατο και 2ον έχω ίδη ελενγξει τους drivers.Το πρόβλημα ειναι μόνο στο download.

Δημοσ.

Δηλαδή οτι και να κατεβάσεις και μικρό αρχείο 5 - 10Μb θα σου κοπεί η σύνδεση ?

Φαντάζομαι οτι με αλλο desktop η laptop δεν υπάρχει αυτο το πρόβλημα ετσι ? το λέω μήπως ειναι κάποιο πρόβλημα του router.

Δοκίμασε αν θέλεις απο safe mode με δίκτυο να δείς αν πάλι σου κόβεται και ακόμα καλύτερ με ενα live cd απο linux να δείς αν κόβεται και απο εκεί αν κατεβάσεις κατι.

Δημοσ.

Καλημέρα και ευχαριστώ.

Το λογισμικό είναι γνησιότατο και 2ον έχω ίδη ελενγξει τους drivers.Το πρόβλημα ειναι μόνο στο download.

Το πρόβλημα ελύθη.

Δημοσ.

Άμα θες μπορείς να αναφέρεις εδώ το πως λύθηκε ή ποιο ήταν τελικά το πρόβλημα ώστε να υπάρχει λύση για άλλα members έτοιμη :)

Δημοσ.

Άμα θες μπορείς να αναφέρεις εδώ το πως λύθηκε ή ποιο ήταν τελικά το πρόβλημα ώστε να υπάρχει λύση για άλλα members έτοιμη :)

Καλησπέρα.

Έκανα ένα καθαρό Format. Πέρασα κανονικά τους drivers και εν συνεχεία έκανα όλα τα update. Φυσικά με ethernet.Τέλος μπήκα ασύρματα αλλά με ξένο router(πιστεύω πως εφταιγε το δικό μου ruter. Όπως μου είπε και ένας φίλος από εδώ).

Μετά ήλθε ο φίλος και το πήρε.Αυτά

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...