Προς το περιεχόμενο

Πεσιμο σκληρού

Michaelfg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα πήρα 1 σκληρό εξωτερικό.....Μόλις τον γέμισα περιχαρής μου έπεσε από τον πύργο που τον είχα πάνω αφημένο....Τώρα πλέον δεν μου ανοίγει και έχω εκεί όλο μου το DATA....Τι να κάνω???Με καλύπτει η εγγύηση???Ο σκληρός ήρθε από Αγγλία....μπορώ να πω τίποτα στο Αμαζον???αλλά τι θα γίνει και με το DATA μου?????????

ΥΓ. είμαι σε απόγνωση

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η εγγύηση αν δεν υπάρχει κανενα εμφανές σημάδι από την πτώση κατα πάσα πιθανότητα θα σε καλύψει...

Από εκει και πέρα όσο αφορά τα δεδομένα σου ... τα οποία σε προειδοποιω ότι μάλλον είναι χαμένα!!! (Ποιος σου είπε ότι μονο 1 back up σου δίνει ασφάλεια εεε??? ειδες τι μπορει να συμβεί??

Τον σκληρο όταν τον συνδέεις στο pc τοω εμφανίζει καθόλου ή μπά??

Αν όχι το μονο που μπορεις να δοκιμάσεις είναι να τον βγάλεις από το κουτι και τον κάνεις εσωτερικό μπας και καταφέρεις να σώσεις τπτ αλλά θα χάσεις την εγγύηση!

Αν ναι τότε δοκίμασε μπας και μπορει να βρει τπτ το Active @ File Recovery (προγραμμα ανακτησης δεδομένων είναι)

Δημοσ.

απο έξω δεν φαίνεται τίποτα φίλε μου....αλλά λογικά έχει φύγει η κεφαλή γιατί στροφάρει και κατί γυρνάει και το ακούω....στο κουτί δεν φαίνεται τίποτα!Δεν θέλω να το ανοίξω για τον λόγο που είπες!Τι να κάνω???να στείλω κάνα μειλ στη WD?????????

Δημοσ.

Και να στείλεις δεν θα κερδίσεις τπτ ότι σου είπα εγώ τα ίδια θα σου πούν και αυτοι!!

Τα δεδομένα σου κατα 99,9% κλάφτα!!

Τώρα εσύ αποφασιζεις ποσο σημαντικά είναι και αν αξίζει να χάσεις την εγγύηση για αυτη την 0,1 πιθανότητα να σωθουν!

Ειδικά αμα τους πεις ότι έπεσε τοτε bye bye εγγύηση!!! Οπως επίσης αυτοί δεν αναλαμβάνουν καμία ευθήνη για τα δεδομένα σου!!

Δημοσ.

επειδή δεν έχει εμφανή σημάδια δεν θα με τον αντικαταστήσουνε????

Βρε αμα δεν έχει σημαδια θα στον αντικαταστήσουν ... αρκεί βεβαια και εσύ να το παίξεις λίγο έξυπνα και να μην πας και τους πεις ότι έπεσε.. αλλά τα δεδομένα πάνε χαμένα έτσι και αλλιως!!

Δημοσ.

τι να τους πω δλδ??????????

και απο τους άλλους σκληρούς τα αρχεία δεν μπορώ να τα κάνω ανάκτηση?????????Τα κανα αποκοπή επικόληση όλα.....

Δημοσ.

Οτι μια ωραία πρωία το συνδεσες στον υπολογιστή σου και ξαφνικά χωρίς λόγο αρχισε να κάνει το κλασσικο clicking sound και να μην αναγνωριζεται...

τι να τους πω δλδ??????????

και απο τους άλλους σκληρούς τα αρχεία δεν μπορώ να τα κάνω ανάκτηση?????????Τα κανα αποκοπή επικόληση όλα.....

Αμα δεν έχεις γράψει κάτι καινούργιο πάνω στους παλιούς σκληρούς τότε ναι μπορεις να δοκιμάσεις ανάκτηση με το πρόγραμμα που σου πρότεινα!!

Δημοσ.

αλήθεια????????για εξήγα λίγο????γιατί τα πήρα από τον 1 εξωτερικό τα πήγα στο σκληρό το σταθερό και μετά στον άλλον.....για πες τι να κανω????????????????????

και αυτό σε αγγλική διάλεκτο λέγεται disk click????έχει μια λίστα και δεν ξέρω τι να πατήσω!

Δημοσ.

εκεί πατας στο RMA έχει το στανταρ και ακόμα ενα που θέλουνε και πιστωτική....εγώ πάτησα το κανονικό και τώρα με λέει να βάλω το λόγο....και έχει 1 λίστα απο επιλογές......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...