Προς το περιεχόμενο

Ασχετος ειμαι, Casemodding θελω να κανω..

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρηστο ειλικρινα φιλαρακι ειναι κατι το οποιο θελω να σου πω εδω και πολυ καιρο...κατα διαστηματα τα πετουσα τα καρφακια αλλα δεν τα καταλαβαινες και ετσι λοιπον το εριξα στο χαβαλε προσωπικα μαζι σου.Ειναι και λιγο θεμα ηλικιας και μην το παρεις στραβα,μακαρι να ειχα την ηλικια σου.μακαρι....

Τεσπα,οπως λεει και ο stm00192 το θεμα εχει καταντησει λιγο κουραστικο.στην αρχη ηταν τα νομιζω που ελεγες.....δεν χρειαζοταν να μας λες τι νομιζεις σε καθε Post.αλλα το διορθωσες αυτο.το αλλο ειναι αυτο,το οτι απορροφας τα θεματα και τα κανεις δικα σου.δεν ειναι παλι προβλημα αυτο αλλα πιστευω οτι ουτε θα ασχοληθεις με το case modding.θα βαρεθεις ενα πραγμα.

Τεσπα,δεν θελω να γινω επιθετικος μαζι σου (αλλωστε ποιον θα πειραζω μετα) αλλα φροντισε το λιγο.και σταματα να λες οτι σε σε λενε χοντροκεφαλο......δεν εισαι.

Χρηστο ειλικρινα φιλαρακι ειναι κατι το οποιο θελω να σου πω εδω και πολυ καιρο...

Αυτο ακουστηκε σαν να χωριζουμε.....

Δημοσ.

Παρακαλω το θεμα να διαγραφει απο τους Modders γιατι την σπαει στον stm0192...

Και ζητω ζυγνομη για την δημιουργεια θεματος χωρις λογο...

Παρακαλω να διαγραφει

Ρε Χρήστο μην παρεξηγήσε ρε αγορίνα μου δεν στα λέω για κακό και ούτε το θέμα μου την σπάει με την εννοια που το λες ... για καλο στα λεώ όλα αυτά.. δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί σου!!

Αυτο ακουστηκε σαν να χωριζουμε.....

:lol: :lol: :lol:

Οντως!!

Δημοσ.

Χρηστο ειλικρινα φιλαρακι ειναι κατι το οποιο θελω να σου πω εδω και πολυ καιρο...κατα διαστηματα τα πετουσα τα καρφακια αλλα δεν τα καταλαβαινες και ετσι λοιπον το εριξα στο χαβαλε προσωπικα μαζι σου.Ειναι και λιγο θεμα ηλικιας και μην το παρεις στραβα,μακαρι να ειχα την ηλικια σου.μακαρι....

Τεσπα,οπως λεει και ο stm00192 το θεμα εχει καταντησει λιγο κουραστικο.στην αρχη ηταν τα νομιζω που ελεγες.....δεν χρειαζοταν να μας λες τι νομιζεις σε καθε Post.αλλα το διορθωσες αυτο.το αλλο ειναι αυτο,το οτι απορροφας τα θεματα και τα κανεις δικα σου.δεν ειναι παλι προβλημα αυτο αλλα πιστευω οτι ουτε θα ασχοληθεις με το case modding.θα βαρεθεις ενα πραγμα.

Τεσπα,δεν θελω να γινω επιθετικος μαζι σου (αλλωστε ποιον θα πειραζω μετα) αλλα φροντισε το λιγο.και σταματα να λες οτι σε σε λενε χοντροκεφαλο......δεν εισαι.

:mad: :mad: :mad:

Ρε θα με τρελανεις? Αφου 3 ατομα μου το δειχνουν + αυτους απο το χωριο = 5....

Αν ελεγα οτι ειμαι 27( :devil: ) και οχι 14 δεν θα ειχα τετοια αντιμετοπιση

Μια χαρα θα ασχολιθω... Θα δεις και φωτο.. Ειχα ξεκινισει για να βαλω λεντακια πριν καιρο αλλα χαθικα...

Και Θανο αν δεις να κανω κατι τεοιο http://www.explosion-zone.ch/forum/thread.php?threadid=3&sid=d229a7441d9982dd5533c06575dcf3d8&page=6 μην τρομαξεις! :mrgreen:

:mad: :mad: :mad:

Ρε θα με τρελανεις? Αφου 3 ατομα μου το δειχνουν + αυτους απο το χωριο = 5....

Αν ελεγα οτι ειμαι 27( :devil: ) και οχι 14 δεν θα ειχα τετοια αντιμετοπιση

Μια χαρα θα ασχολιθω... Θα δεις και φωτο.. Ειχα ξεκινισει για να βαλω λεντακια πριν καιρο αλλα χαθικα...

Και Θανο αν δεις να κανω κατι τεοιο http://www.explosion...75dcf3d8&page=6 μην τρομαξεις! :mrgreen:

^^^^^

Δημοσ.

το οτι απορροφας τα θεματα και τα κανεις δικα σου

και εγώ έτσι κάνω. Κ δεν είμαι 14. Αλλά 24. Δεν είναι κακό. Κακό είναι όταν βλέπεις ένα θέμα "τάδε" και στα καπάκια δημιουργείς δικό σου με την διαφορά σε μια ελάχιστη λεπτομερια. Έτσι δημιουργειτάι σύγχιση sto φόρουμ και δεν βγάζουμε άκρη. Εγώ προσωπικα προσπαθώ να διαβάζω τα αλλά θέματα κ αν δεν βγάλω άκρη κάνω κ ένα δικό μου.

Δημοσ.

Εσυ τελικα με τι θα το κοψεις? Εγω λεω να δοκιμασω με τροχακι...

εγω αρχικα σκεφτικα να το παω σε λαμαρινατζη αλλα λεω οτι αμα το κανει αυτος θα χασω την ολη φαση :-D

οποτε θα το κοψω η με τροχακι ή με dremmel απλα σκεφτομαι με τον τροχο μηπως καταστρεψω το κουτι περιμετρικα απο εκει που κοβω γιατι ειναι σχετικα λεπτη λαμαρινα και εκει ειναιτο προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...