driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλησπερα... Ο τιτλος που εβαλα μου θυμισε το ΑΜΑΝ-Γυφτος.. Τεσπα! Εχω ενα κουτι σαν αυτο: http://images03.olx.fr/ui/1/61/62/6075962_2.jpg Θελω να κανω κατι σε Case Modding... Να ανοιξω κανα παραθυρακι, να βαλω κανα λεντακι κλπ... Αλλα δεν εχω ιδεα... Καταρχην πως θα ανοιχω παραθυρο? Με τροχακι μπορω ή θα το μαμισω? Τα λεντακια πως θα τα βαλω? Ευχαριστωωω
paulchro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλησπερα... Ο τιτλος που εβαλα μου θυμισε το ΑΜΑΝ-Γυφτος.. Τεσπα! Εχω ενα κουτι σαν αυτο: http://images03.olx.fr/ui/1/61/62/6075962_2.jpg Θελω να κανω κατι σε Case Modding... Να ανοιξω κανα παραθυρακι, να βαλω κανα λεντακι κλπ... Αλλα δεν εχω ιδεα... Καταρχην πως θα ανοιχω παραθυρο? Με τροχακι μπορω ή θα το μαμισω? Τα λεντακια πως θα τα βαλω? Ευχαριστωωω Μη μπλεξεις! Παρε καινουριο!
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μη μπλεξεις! Παρε καινουριο! Θα παρω καινουριο, απλα θελω να πειραματιστω λιγο σε αυτο... Επισης ενα εχω ενα πιο μεγαλο κουτι απο το παλιο.. Καλητερα να πειραξω το παλιο? Γενικα ειναι το κλασσικο ΘΕΛΩ.... Ξες...
haris013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μη μπλεξεις! Παρε καινουριο! τι λες ρεε? η ολη φαση ειναι να το φτιαξεις μονος να γουσταρεις και οχι ετοιμο ασε που θα ειναι προτοτυπο γιατι θα το εχεις φτιαξει ο ιδιος
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ειδες το αλλο θέμα και ζήλεψες??? Τωρα αμα εγώ το ξαναπώ ότι είσαι απάλευτος, θα γίνω πολύ κακος? :P
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 τι λες ρεε? η ολη φαση ειναι να το φτιαξεις μονος να γουσταρεις και οχι ετοιμο ασε που θα ειναι προτοτυπο γιατι θα το εχεις φτιαξει ο ιδιος Εσυ τελικα με τι θα το κοψεις? Εγω λεω να δοκιμασω με τροχακι... Ειδες το αλλο θέμα και ζήλεψες??? Τωρα αμα εγώ το ξαναπώ ότι είσαι απάλευτος, θα γίνω πολύ κακος? :P Οχι δεν ζηλεψα.. Για δες το ως το τελος και θα δεις γιατι εκανα αλλο... Καιρος να με μαθεις οπως ειπε ο Doc1355...........
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Χρηστο.αιντε ετσι????? Τι ειναι το αιντε ?
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν χρειάζεται να σε μάθω για να καταλάβω ότι αρχίζεις να γίνεσαι κουραστικός... Και αυτό στο λέω πραγματικά φιλικά.. διότι αν συνεχίσεις έτσι στο τέλος κανενας δεν θα ασχολείται με τα θέματα σου!!
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν χρειάζεται να σε μάθω για να καταλάβω ότι αρχίζεις να γίνεσαι κουραστικός... Και αυτό στο λέω πραγματικά φιλικά.. διότι αν συνεχίσεις έτσι στο τέλος κανενας δεν θα ασχολείται με τα θέματα σου!! Δηλαδει τι να εκανα? Να πηγενα με κλειστα τα ματια και οτι βγει? Να το μαμουσα το κουτι και για καμια βδομαδα να εμενα με pc χωρις κουτι ετσι χυμα? Φιλικα και εγω.. Και αποφασιστε.. Ειμαι ακυρος ή κουραστικος ή χοντροκεφαλος?
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Θα μπορούσες πολύ απλα να περιμένεις να δεις πως θα πήγαινε το αλλο πανομοιότυπο θέμα και αν δεν έπερνες τις απαντήσεις που ήθελες τότε το συζητούσαμε!!!
RcManiac Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Googlare και θα βρεις οτι θες απο Case modding.... Εξωτερικο κανουν πολλοι extreme πραγματα
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Τωρα που το άνοιξες αστο .. αλλα εντάξυ δεν ειμαστε και χαζοι ολοι εδω μεσα.. Ανοιγει καποιος ένα θέμα για τροφοδοτικα ανοιγεις εσυ αλλο ρωτοντας τι τροφοδοτικο να παρω... Βλεπεις καπου για eyefinity ανοιγεις θεμα για eyefinity με 5550... Και γενικότερα οτι καινουργιο και ενδιαφέρον βλέπεις μετα ανοιγεις καινουργιο θέμα ρωτώντας πως θα το εφαρμόσεις εσυ.. που στην τελική αμφιβάλλω αν καν το εφαρμόζεις!! Δεν καταλαβαίνεις οτι αυτο το παιχνιδάκι κατανταει κουραστικο μετά από λίγο??
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Παρακαλω το θεμα να διαγραφει απο τους Modders γιατι την σπαει στον stm0192... Και ζητω ζυγνομη για την δημιουργεια θεματος χωρις λογο... Παρακαλω να διαγραφει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.