stm00192 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Οκ.. Ευχαριστω.. Αυριο θα σας βαλω και φωτο(αν δεν κανω καμια μ@λ@κι@ και το ριμαξω) Καλή τύχη και με προσοχή ... μην βιαζεσαι!!
haris013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μαγκες εγω αρχιζω αυριο το μεσημερι! δεν εχω αποφασισει με τι να το κοψω.. σεγα,τροχο,dremmel? να το παω σε λαμαρινατζη για να μην εχω προβλημα?δεν εχω ξανασχοληθει ποτε με κοψιμο μεταλλου και μεταξυ μας μονο ψωμι συνιθιζω να κοβω :P(φοβαμαι μην το καταστρεψω γιατι μια φορα κοβεται ) επισης σε μια ερευνα αγορας που εκανα δεν βρηκα πουθενα plexi κοντα στην περιοχη που μενω ουτε λιγο παραεξω.. προτεινεται κατι αλλο να βαλλω?(το τζαμι κανει? )
driftingcris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μαγκες εγω αρχιζω αυριο το μεσημερι! δεν εχω αποφασισει με τι να το κοψω.. σεγα,τροχο,dremmel? να το παω σε λαμαρινατζη για να μην εχω προβλημα?δεν εχω ξανασχοληθει ποτε με κοψιμο μεταλλου και μεταξυ μας μονο ψωμι συνιθιζω να κοβω :P(φοβαμαι μην το καταστρεψω γιατι μια φορα κοβεται ) επισης σε μια ερευνα αγορας που εκανα δεν βρηκα πουθενα plexi κοντα στην περιοχη που μενω ουτε λιγο παραεξω.. προτεινεται κατι αλλο να βαλλω?(το τζαμι κανει? ) Τζαμι? Καλα πλακα κανεις ε? Μια να το δωσεις και οχι δυνατη, αυτο ηταν... ((( :P Εγω πλεξι βρηκα σε εναν τζαμτζη..
vellamos_power Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 για βαψιμο προτεινω 400 αρι γυαλοχαρτο μετα σκουπιζεις τις σκονες και οπως ειναι αγρια η επιφανεια περνας δυο χερια με ασταρι. δεν σε νοιαζει αν τρεχει το χρωμα.(για καλυτερα αποτελεσματα μετα το ασταρωμα αστο μια μερα να στεγνωσει πολυ καλα ) μετα περνεις ενα γυαλοχαρτα νερου 1200 το βουτας σε νερο και μετα αρχιζεις και λιαινεις το ασταρι οσπου να γινει πολυ λειο. δεν θελει δυναμη. μετα παιρνεις το χρωμα που γουσταρεις και το βαφεις με πολυ λεπτες στροσεις ανα 15 λεπτα (2-3 στροσεις ειναι καλες). φυσικα αν εχεις κανενα φιλο με πιστολι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ανωτερο και θα εχεις μεγαλυτερη ποικιλια χρωματων. δουλευα σε φανοποιειο
haris013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 για βαψιμο προτεινω 400 αρι γυαλοχαρτο μετα σκουπιζεις τις σκονες και οπως ειναι αγρια η επιφανεια περνας δυο χερια με ασταρι. δεν σε νοιαζει αν τρεχει το χρωμα.(για καλυτερα αποτελεσματα μετα το ασταρωμα αστο μια μερα να στεγνωσει πολυ καλα ) μετα περνεις ενα γυαλοχαρτα νερου 1200 το βουτας σε νερο και μετα αρχιζεις και λιαινεις το ασταρι οσπου να γινει πολυ λειο. δεν θελει δυναμη. μετα παιρνεις το χρωμα που γουσταρεις και το βαφεις με πολυ λεπτες στροσεις ανα 15 λεπτα (2-3 στροσεις ειναι καλες). φυσικα αν εχεις κανενα φιλο με πιστολι το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ανωτερο και θα εχεις μεγαλυτερη ποικιλια χρωματων. δουλευα σε φανοποιειο φιλε μου τι χρωμα να παρω? αυτο που βαφουμε το σπιτι? πλαστικο? σπρευ? δεν ξερω τιποτα απο αυτα,συγνωμη επισης αφου περασω με ασταρι μετα αμα το τριψω με γυαλοχαρτο δεν θα φυγει?
driftingcris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 φιλε μου τι χρωμα να παρω? αυτο που βαφουμε το σπιτι? πλαστικο? σπρευ? δεν ξερω τιποτα απο αυτα,συγνωμη Spray αλλα καλητερα αν εχεις κονφλερακι και να το κανεις με πιστολι... Τωρα για αμμοβολη νομιζω ειναι υπερβολη
haris013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Spray αλλα καλητερα αν εχεις κονφλερακι και να το κανεις με πιστολι... Τωρα για αμμοβολη νομιζω ειναι υπερβολη ισος να μπορεσω να το περασω με αερογραφο,δεν εχω εγω αλλα εχει ενας γνωστος μου
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Spray αλλα καλητερα αν εχεις κονφλερακι και να το κανεις με πιστολι... Τωρα για αμμοβολη νομιζω ειναι υπερβολη :lol: έκανες και ρίμα " Τωρα για αμμοβολη νομιζω ειναι υπερβολη " Τι ειναι το κονφλερακι
driftingcris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 :lol: έκανες και ρίμα " Τωρα για αμμοβολη νομιζω ειναι υπερβολη " Τι ειναι το κονφλερακι χαχα... Κονφλερακι για να το πω απλα ειναι ενα μηχανιμα το οποιο μαζευει αερα και μετα τον κανεις οτι θες. Δηλαδει αν εχεις δει αεροκλειδο, σε λαστιχά το συνδεει με με ενα σαν λαστιχο που δεινει αερα. http://94.246.113.66/images/images/04/0498206445.jpg <------
Thanos1972 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ρε χρησταρα αυτο ειναι κανονικο κομφλερ.χαχαχα
driftingcris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ρε χρησταρα αυτο ειναι κανονικο κομφλερ.χαχαχα Ε.. Εγω αυτο ξερω για κομφλερ.. Τετοιο ειχε ο μπαμπας μου στο μαγαζι.....(Οχι δεν ειναι λαστιχας) Μην μου πεις οτι καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα? wiiiii!!!!!!!λολ
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 :lol: Με το που είδα την φωτογραφία θυμήθηκα οτι εχω ενα τέτοιο κομπρεσέρ στην αποθήκη
driftingcris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 :lol: Με το που είδα την φωτογραφία θυμήθηκα οτι εχω ενα τέτοιο κομπρεσέρ στην αποθήκη κομπρεσερ?Ασχετο?
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 κομπρεσερ?Ασχετο? Στην φώτο που μου έδειξες κομπρεσέρ δεν ειναι αυτο ?
driftingcris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Στην φώτο που μου έδειξες κομπρεσέρ δεν ειναι αυτο ? Κομφλερ ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.