Προς το περιεχόμενο

αποριες για casemoding

haris013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε το κλασσικο δισκακι που ειναι για μεταλλα θα παρεις να το κοψεις ρε συ.σιγα την σκληρη λαμαρινα απο την οποια ειναι φτιαγμενο το κουτι..

Παρε και εναν λειαντικο δισκο μετα για να λειανεις τα κοψιματα.αλλα οχι πολυ και τα κανεις μαχαιρι.εγω βασικα εαν εκοβα την λαμαρινα θα προσπαθουσα εκει που εκανα την κοπη να γυρισω λιγο το μεταλλο προς τα μεσα για να μην κοβει.

εχεις δικιο,γινεται αρκετα αιχμηρο αλλα θα το φτιαξω,κατσε να κοπει πρωτα

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Που θα βρεω πλεξι γκλας?(Δεν το γραφω αγγλικα γιατι δεν ξερω πως γραφετε :rolleyes: )

Εχεις κανένα practiker εκει κοντά??

Δημοσ.

Να πώ και εγώ τον πόνο μου :-D

Έκανα μια δοκιμή πρίν από κάποιο διάστημα να κάνω τομή σε ένα παλιό case πρίν πειράξω το καλό. Πήρα κάποια εξαρτήματα τύπου dremel αλλά τα τοποθέτησα σε δραπανοκατσάβιδο. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από πολύ επιμονή να σπάσει ο δίσκος κοπής :shock: αλλά το case να είναι απλά γρατζουνισμένο. Έκανα κάτι λάθος ?

ΥΓ: Αυτό http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.040032&sid=1 στα 22Ε λέει κάτι ?

Δημοσ.

Να πώ και εγώ τον πόνο μου :-D

Έκανα μια δοκιμή πρίν από κάποιο διάστημα να κάνω τομή σε ένα παλιό case πρίν πειράξω το καλό. Πήρα κάποια εξαρτήματα τύπου dremel αλλά τα τοποθέτησα σε δραπανοκατσάβιδο. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από πολύ επιμονή να σπάσει ο δίσκος κοπής :shock: αλλά το case να είναι απλά γρατζουνισμένο. Έκανα κάτι λάθος ?

ΥΓ: Αυτό http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.040032&sid=1 στα 22Ε λέει κάτι ?

παιδια κ εγω την ιδια απορια εχω.. δεν πιστευω να παω να αγορασω dremmel και να μου καει ή να σπανε τα εξαρτηματα ε?

επισης η συσκευη που λεει το παιδι απο πανω ειναι καλη? γιατι ειναι σε προσιτη τιμη και λεω οτι αμα εχει μεσα τα εργαλεια που χρειαζομαι να την παρω

Δημοσ.

Ναι ειναι και ιδια μαρκα με αυτον.χαχαχα

χαχαχα οκ θα το επιχειρησω και εγω με τροχο εφοσον δεν θα υπαρχει προβλημα :rolleyes:

Δημοσ.

ενα αλλο σοβαρο προβλημα μου προκειπτει ειναι πως θα βαψω το κουτι.. εκτος απο λαμαρινες εχει και πλαστικα! επισεις χωρις να ειμαι σιγουρος, απο το pc βγαινουν μονο τα πλαινα και τα υπολοιπα κομματια ειναι σταθερα!

καμια οικονομικη ιδεα για βαψιμο?(θα προτειμουσα glossy και οχι mat αλλα στην τελικη δεν με χαλαει)

ακουσα κατι τρελα οπως 100-200 ευρο σε φανοποιο και τρελαθηκα! τιποτα home made υπαρχει με ικανοποιητικο αποτελεσμα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...