haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 καλησπερα! λοιπον δεν εχω ασχοληθει ποτε με case modding και αποφασησα να ασχοληθω μιας και το pc μου ειναι παλιο και δεν φοβαμαι πλεον να πειραματιστω :P επειδη δεν ξερω τιποτα απο casemodding μονο εχω δει ετοιμα κουτια θα ηθελα την βοηθεια σας σε πρακτικα κομματια καθως φαντασια εχω μπολικη αν και για αρχη σκεφτομαι κατι πολυ απλο,να ανοιξω ενα window στο κουτι και να του ριξω κανα βαψιμο κανοντας του καμια φωτια η τπτ τετοιο(οχι μονοχρωμια δηλαδη) το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να τα κανω ολα αυτα αλλα εχω ολη την καλη διαθεση να μαθω και να μαστορεψω :-) οποιος μπορει να με κατατοπησει στο τι εργαλεια θα χρειαστω,καποιες συμβουλες η καποιο how to καθος ειναι τελειως ασχετος οπως ειπα
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ποιο είναι το κουτί σου ; Με τι μπορείς να το βάψεις;
haris013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ποιο είναι το κουτί σου ; Με τι μπορείς να το βάψεις; το κουτι ειναι μαρκα μ'εκαψες πριν 5 χρονια που το πηρα ο δεν ηξερα ουτε κοιταγα μαρκες στα κουτια.. που το πασαρε ο πολητης καθως στο pc που εστηνα δεν ηθελα να ξεπερναει ενα χρηματικο οριο που ειχα ορισει και δεν ηθελα να αφαιρεσω απο το hardware οποτε μου προτεινε το κουτι που εχω.. αμα θες το τραβαω και μια φοτο επισης δεν ξερω πως θα το βαψω γιαυτο ρωταω λεω να το ξισω και να το περασω αρχικα με καποιο ειδικο σπρευ μερικες στροσεις ωστε να εχω το επιθυμιτο αποτελεσμα.. για τα εφε λεω να παρω χαρτοταινια και να κανω stencil πανω
haris013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Για βαλε μια να δούμε τι μπορείς να κανείς . το σχεδιο-αποτυχια το ειχα κανει για πλακα μια φορα που βαριομουν στο σημειο που εχω σχεδιασει με κοκκινο λεω να του κανω 1 παραθυρο(τωρα δεν ξερω αμα θα ειναι τετραγωνο ή παραλληλογραμο ή καμπυλοειδες,θα δω) λεω να του βαλω πλεξιγλας η καποιο αλλο υλικο ωστε να το καλυψω και μετα να βαλλω κανα νεον μεσα φοτιζει ετσι για χαβαλεε
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Θα το βάψεις εξωτερικά και εσωτερικά ένα χρώμα διαφορετικό εγώ προτείνω έξω μαύρο και μέσα άσπρο . Θα χρειαστεί θα το τρίψεις αρκετές φόρες για να κάτσει καλά το χρώμα . Στο σημείο που θέλεις να βάλεις το παράθυρο θα το κανείς όλο όχι μόνο σε εκείνο το σημείο
haris013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Θα το βάψεις εξωτερικά και εσωτερικά ένα χρώμα διαφορετικό εγώ προτείνω έξω μαύρο και μέσα άσπρο . Θα χρειαστεί θα το τρίψεις αρκετές φόρες για να κάτσει καλά το χρώμα . Στο σημείο που θέλεις να βάλεις το παράθυρο θα το κανείς όλο όχι μόνο σε εκείνο το σημείο με τι να το τριψω? γυαλοχαρτο? τι νουμερο?(η λαμαρινες του κουτιου μοιαζουν να ειναι ψημενες) οσο για το παραθυρο οταν λες ολο? εχει ηδη 2 τρυπες default για τα ανεμηστηρακια,επισης το ποιο κυριο πως ακριβως θα το κοψω?
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Με γυαλόχαρτο ακριβώς νούμερο τι να σου πω .Πάρε ένα ψιλό για την αρχή και ένα χοντρό . Λέω όχι μόνο εκείνο το κομμάτι που έχεις σχεδιάσει να πιάνει μεγαλύτερο χώρο .Για κόψιμο παντο σε κάποιον λαμαρινά να στο κάνει δεν νομίζω να σου πάρει χρήματα
haris013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Με γυαλόχαρτο ακριβώς νούμερο τι να σου πω .Πάρε ένα ψιλό για την αρχή και ένα χοντρό . Λέω όχι μόνο εκείνο το κομμάτι που έχεις σχεδιάσει να πιάνει μεγαλύτερο χώρο .Για κόψιμο παντο σε κάποιον λαμαρινά να στο κάνει δεν νομίζω να σου πάρει χρήματα οκ! ευχαριστω πολυ! θα στειλω φοτο οταν τελειωσει το ξισιμο και το κοψιμο!
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν μου λετε? Εχω τις ιδιες αποριες. Να ανοιξω new θεμα ή να βαλω και εγω εδω φωτο?
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Με dremmel δεν μπορει να το κοψει?βασικα μπορει να κανει οτι θελει αμα εχει ενα dremmel και τις καταλληλες ''μυτες'' ετσι ραφ? Δεν μου λετε? Εχω τις ιδιες αποριες. Να ανοιξω new θεμα ή να βαλω και εγω εδω φωτο? Εσυ φωτο να βαλεις εδω
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Με dremmel δεν μπορει να το κοψει?βασικα μπορει να κανει οτι θελει αμα εχει ενα dremmel και τις καταλληλες ''μυτες'' ετσι ραφ? Εσυ φωτο να βαλεις εδω Να βαλω ρε ή να νοιξω νεο θεμα? Καλα.. Ανοιγο αλλο
haris013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δεν μου λετε? Εχω τις ιδιες αποριες. Να ανοιξω new θεμα ή να βαλω και εγω εδω φωτο? μαλλον αλλα αμα θες εγω δεν εχω προβλημα Με dremmel δεν μπορει να το κοψει?βασικα μπορει να κανει οτι θελει αμα εχει ενα dremmel και τις καταλληλες ''μυτες'' ετσι ραφ? Εσυ φωτο να βαλεις εδω σωστοος! με dremmelακι σιγα σιγα ισος να το κοψω αλλα πρεπει να αγορασω/δανειστω απο καπου καθως εγω δεν εχω,αλλα και τι εξαρτηματακι να χρεισιμοποιησω για λαμαρινα?
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 μαλλον αλλα αμα θες εγω δεν εχω προβλημα σωστοος! με dremmelακι σιγα σιγα ισος να το κοψω αλλα πρεπει να αγορασω/δανειστω απο καπου καθως εγω δεν εχω,αλλα και τι εξαρτηματακι να χρεισιμοποιησω για λαμαρινα? Με αφηνεις? Εκανα αλλο.. Ευχαριστω παντος..
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ε το κλασσικο δισκακι που ειναι για μεταλλα θα παρεις να το κοψεις ρε συ.σιγα την σκληρη λαμαρινα απο την οποια ειναι φτιαγμενο το κουτι.. Παρε και εναν λειαντικο δισκο μετα για να λειανεις τα κοψιματα.αλλα οχι πολυ και τα κανεις μαχαιρι.εγω βασικα εαν εκοβα την λαμαρινα θα προσπαθουσα εκει που εκανα την κοπη να γυρισω λιγο το μεταλλο προς τα μεσα για να μην κοβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.