Genatos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Με ενδιαφερει κυριως για τηλεοραση και κανενα DVD... 2.5Μ περιπου αποσταση...500-550 max... Θελω αρκετες προτασεις ωστε να περασω μετα απο τα καταστηματα να τις δω με τα ματια μου!! Ευχαριστω!
Genatos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 dvd? Να βλεπω καμια ταινια ρε συ απο dvd και απο τον media player!
Genatos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 τα dvd Πεθανανε. παρε Media player Εχω ρε, απλα εχω και μεγαλη συλλογη απο dvd! Καμια προταση?
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 σκοπευεις να συνδεσεις και pc πανω στη τηλεοραση?εξτρα ηχεια?
Genatos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 σκοπευεις να συνδεσεις και pc πανω στη τηλεοραση?εξτρα ηχεια? Μπα οχι, εχω μια 32αρα στο δωματιο που την εχω για gaming/τηλεοραση και για το PC! Απλα θελω μια για την οικογενεια στο σαλονι χωρις καποια προτιμηση σε ειδος κτλ plasma/lcd/led κτλ... To ταβανι ειναι τα 550ευρω και η 40" γιατι μιλαμε για αποσταση 2-2.2μ, αν και ειδα αυτη και μου καλαρεσε... Link
HALF EVIL Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Για HD υλικό από άποψη απόστασης είσαι στο όριο. Αν το budget σου μπορεί να ανέβει λίγο κοίτα για την 46άρα . Πάντως αυτή που διάλεξες είναι από τις κορυφαίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.