μαφαλντα Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Χαχα. Βαλε κ λινκ προς το σαιτ που εχει το κομικ ντε Fridge.gr
thanocaster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αντρέα βάλε φωτό αλλιώς δεν σου κάθεται καμία. Εγώ είχα βάλει και τώρα μπιφτεκώνω το μισό γυναικείο πλυθισμό του ινσόμνια (ναι, και τις τρεις).
Marria Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αντρέα βάλε φωτό αλλιώς δεν σου κάθεται καμία. Εγώ είχα βάλει και τώρα μπιφτεκώνω το μισό γυναικείο πλυθισμό του ινσόμνια (ναι, και τις τρεις). Toσες πολλες? Μενω αναυδη
nickarmy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 που ειναι εκεινος ο θεουλης (πως το ελεγαν? alex002 νομίζω η κάτι τέτοιο) που άνοιγε συνεχεια θέματα τύπου "εξωγήινοι, τι παίζει?" "μας ψεκάζουν, τι παίζει?" "εκκλησια, τι παίζει?" και γενικά θάματα τύπου "τι παίζει?" υπάρχει ανταγωνισμός
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μπορεί να κάνει voodoo o freedubus. μεταξύ μας τώρα αντρέα, παλιότερα που ήμουν μικρός και αμαρτωλός, είχα μπλέξει με κάτι παραθρησκευτικές οργανώσεις και μου είχαν πει ότι αν τραγουδήσεις το παρακάτω 13 φορες μπορείς να κανεις μαύρη μαγια σε οποιον θες, άμα σφάξεις και κανένα πετεινό ακόμα καλύτερα
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Γ@μημένοι και ότι είχα πιστέψει για κάποια στιγμή οτι δεν είναι τρολ. Καταστρέψατε ένα μύθο. εντιτ: Προς όποιον ήταν πίσω απο αυτό.. well played!
thanocaster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Toσες πολλες? Μενω αναυδη Επειδή δεν έχεις δει τη φωτογραφία μου. Αλλιώς θα έμενες σύξυλη. Γ@μημένοι και ότι είχα πιστέψει για κάποια στιγμή οτι δεν είναι τρολ. Καταστρέψατε ένα μύθο. εντιτ: Προς όποιον ήταν πίσω απο αυτό.. well played! Είναι στιγμές που ακόμα και οι καλύτεροι την πατάνε...
Thanos1972 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αντρεα plz συνεχισε το να περασει ευχαριστα το βραδυ μου.Plzzzz. Μαρια κανε κατι.
santana99 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 αντρέα δεν έχεις καμιά φωτογραφία πρόχειρη να ανεβάσεις γιατί βλεπω εδω σε αμφισβητούνε μερικοί μερικοί.... δεν χρειάζεται καμία πολύ περιποιημένη άλλωστε η φυσική ομορφια είναι αυτή που μετράει...
Marria Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αντρεα plz συνεχισε το να περασει ευχαριστα το βραδυ μου.Plzzzz. Μαρια κανε κατι. Bαριεμαι τοσο πολυ που λεω να παω να δω κανα επεισοδιο Greys anatomy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.