Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Θες να σε καλέσω σε μονομαχία? Μόνος μου θα μάχομαι;
marantonis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τελικα θα γινει με ψηφοφορια η επιλογη; Μπορω να δηλωσω συμμετοχη; πού στελνουμε τις φωτο μας;
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 δεν ξέρω γμτ να βγάλω pic οχι ρε αντρεα ρε γμτ, τι ειναι αυτα που λες τωρα?!??!? μαθε, κανε κατι, γκουγκλαρε το, ψαξε
μαφαλντα Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σουρεαλισμός.Τα post του Αντρέα είναι μακράν τα καλύτερα.. Αποκλείεται να μην έχει κοπελιά.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τελικα θα γινει με ψηφοφορια η επιλογη; Μπορω να δηλωσω συμμετοχη; πού στελνουμε τις φωτο μας; Σε λίγα λεπτά θα ανοιχτεί thread όπου ο καθε υποψήφιος θα πρέπει να δίνει στοιχεία για τον εαυτό του.. Τα ποστ θα πρέπει να είναι συντομα και περιεκτικά ενώ θα ηταν καλό να συνοδευονται απο φωτογραφία. Για την βαθμολογία θα μετρήσει 50% η γνώμη της Μαριας και 50% η γνώμη των Ινσομνιακς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας οι υποψήφιοι θα πρέπει να μονομαχήσουν με σπαθι, σε χώρο και χρόνο που θα αποφασιστεί από τους Mods.
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μόνος μου θα μάχομαι; Όχι θα είμαι και εγώ εκεί , διάλεξε όπλο
Komorias Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σε λίγα λεπτά θα ανοιχτεί thread όπου ο καθε υποψήφιος θα πρέπει να δίνει στοιχεία για τον εαυτό του.. Τα ποστ θα πρέπει να είναι συντομα και περιεκτικά ενώ θα ηταν καλό να συνοδευονται απο φωτογραφία. Για την βαθμολογία θα μετρήσει 50% η γνώμη της Μαριας και 50% η γνώμη των Ινσομνιακς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας οι υποψήφιοι θα πρέπει να μονομαχήσουν με σπαθι, σε χώρο και χρόνο που θα αποφασιστεί από τους Mods. wooooow δεν ξαναγινε..
-nick- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σουρεαλισμός.Τα post του Αντρέα είναι μακράν τα καλύτερα.. Αποκλείεται να μην έχει κοπελιά. Χαχα. Βαλε κ λινκ προς το σαιτ που εχει το κομικ ντε
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Προσβόλα Με διέλυσε ολοκληρωτικά! Πάντως μου αρέσει που έχει τσαγανό! :devil: :lol: :lol:
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αndrea εγω μαζί σου ειμαι αν χρειαστεί να τους ξεκάνουμε..
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 που ειναι εκεινος ο θεουλης (πως το ελεγαν? alex002 νομίζω η κάτι τέτοιο) που άνοιγε συνεχεια θέματα τύπου "εξωγήινοι, τι παίζει?" "μας ψεκάζουν, τι παίζει?" "εκκλησια, τι παίζει?" και γενικά θάματα τύπου "τι παίζει?"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.