Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Γιατι το λες αυτο για μουσικη? επειδη ημουν παραγωγος σε ιντερνετικο ραδιοφωνο? όχι ρε συ, δεν έχει να κάνει με εσένα, έχει να κάνει με τα ακούσματα του αντρέα! και δεν μου λες για να έχουμε καλο ερώτημα, και πρόσεξε τι θα απαντήσεις είναι κρίσιμο σημείο, εκκλησια πας?
Marria Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 όχι ρε συ, δεν έχει να κάνει με εσένα, έχει να κάνει με τα ακούσματα του αντρέα! και δεν μου λες για να έχουμε καλο ερώτημα, και πρόσεξε τι θα απαντήσεις είναι κρίσιμο σημείο, εκκλησια πας? Eκκλησια καθε Πασχα ! Τις υπολοιπες βαριεμαι να παω
g_alkis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μειώνονται οι ελπίδες σου. Βλέπεις τίποτα δαίμονες στον ύπνο σου?
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Eκκλησια καθε Πασχα ! Τις υπολοιπες βαριεμαι να παω ε, δεν κάνουμε δουλειά έτσι όμως... δεν θα κάνεις καλή εντύπωση τουλάχιστον κοιμάσαι τα βραδια ή έχει προβλήματα αϋπνίας? τι έχεις να πεις για τους Αζτέκους?
Marria Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Κριμα ρε παιδια να χασω τετοιο κελεπουρι, αλλα θα κανω πετρα την καρδια μου και θα αποχωρησω :P Οχι ρε παιδια.. ολα φυσιολογικα ειναι.. ουτε δαιμονες ουτε τετοιες βλακειες.. μονο κατι κουνουπια το βραδυ δεν με αφηνουν να κοιμηθω αλλα μεριμνησα και για αυτα... autan και τελος !
scullyist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ουτε δαιμονες ουτε τετοιες βλακειες.. *gasp* τωρα και να 'θελες, πέταξε το πουλάκι. Έσκαψες το λάκκο σου, πέταξες την τύχη μεσα από τα χέρια σου.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 και το κυριότερο Ανδρεα2 .Εχεις ξυρισμενη την ηβηρική περιοχή?
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μαρρρία δεν κανεις για τον Αντρέα μας sorry... θα μπορούσες βεβαια να το σώσεις αν μας έλεγες ποσα λεφτά χαλάς σε βενζίνες κάθε μέρα
Marria Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μαρρρία δεν κανεις για τον Αντρέα μας sorry... θα μπορούσες βεβαια να το σώσεις αν μας έλεγες ποσα λεφτά χαλάς σε βενζίνες κάθε μέρα 0€ καθως δεν οδηγω
Oscar_Mike Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 αααααααααααααααα :shock: τελος τελος τελος ok η εκκλησια, οι αϋπνίες, η m.united, ok όλα τα αλλα, αλλα δεν οδηγείς? FYI η οδήγηση είναι το αγαπημένο σπορ του αντρέα (και μετά τα επικ θρεντ στο insomnia!)
Marria Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν πειραζει, θα κανω πετρα την καρδια μου.. και θα παρω ενα ποδηλατο.. :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.