Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρον καμμιά

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο για μουσικη? επειδη ημουν παραγωγος σε ιντερνετικο ραδιοφωνο? :P

όχι ρε συ, δεν έχει να κάνει με εσένα, έχει να κάνει με τα ακούσματα του αντρέα!

και δεν μου λες για να έχουμε καλο ερώτημα, και πρόσεξε τι θα απαντήσεις είναι κρίσιμο σημείο, εκκλησια πας?

Δημοσ.

όχι ρε συ, δεν έχει να κάνει με εσένα, έχει να κάνει με τα ακούσματα του αντρέα!

και δεν μου λες για να έχουμε καλο ερώτημα, και πρόσεξε τι θα απαντήσεις είναι κρίσιμο σημείο, εκκλησια πας?

Eκκλησια καθε Πασχα ! Τις υπολοιπες βαριεμαι να παω :P

Δημοσ.

Eκκλησια καθε Πασχα ! Τις υπολοιπες βαριεμαι να παω :P

ε, δεν κάνουμε δουλειά έτσι όμως... δεν θα κάνεις καλή εντύπωση

τουλάχιστον κοιμάσαι τα βραδια ή έχει προβλήματα αϋπνίας? τι έχεις να πεις για τους Αζτέκους?

Δημοσ.

Κριμα ρε παιδια να χασω τετοιο κελεπουρι, αλλα θα κανω πετρα την καρδια μου και θα αποχωρησω :P :P :P

Οχι ρε παιδια.. ολα φυσιολογικα ειναι.. ουτε δαιμονες ουτε τετοιες βλακειες.. μονο κατι κουνουπια το βραδυ δεν με αφηνουν να κοιμηθω αλλα μεριμνησα και για αυτα... autan και τελος !

Δημοσ.

ουτε δαιμονες ουτε τετοιες βλακειες..

:confused: *gasp* τωρα και να 'θελες, πέταξε το πουλάκι. Έσκαψες το λάκκο σου, πέταξες την τύχη μεσα από τα χέρια σου.

Δημοσ.

Μαρρρία δεν κανεις για τον Αντρέα μας sorry...

θα μπορούσες βεβαια να το σώσεις αν μας έλεγες ποσα λεφτά χαλάς σε βενζίνες κάθε μέρα

Δημοσ.

Μαρρρία δεν κανεις για τον Αντρέα μας sorry...

θα μπορούσες βεβαια να το σώσεις αν μας έλεγες ποσα λεφτά χαλάς σε βενζίνες κάθε μέρα

0€ καθως δεν οδηγω :P

Δημοσ.

αααααααααααααααα :shock: :shock: :shock:

τελος

τελος

τελος

ok η εκκλησια, οι αϋπνίες, η m.united, ok όλα τα αλλα, αλλα δεν οδηγείς?

FYI η οδήγηση είναι το αγαπημένο σπορ του αντρέα

(και μετά τα επικ θρεντ στο insomnia!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...