Προς το περιεχόμενο

ντοκιμαντέρ/ταινίες με θέμα τις θρησκείες

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οτι υπάρχει και δεν υπάρχει (αλλά κυρίως ότι υπάρχει) απο Dawkins.

Ξεκίνα με αυτά που υπάρχουν όμως:

The Genius of Charles Darwin

The Enemies of Reason

Root of All Evil?

Έχει και πολλά ωραία βιβλία όπως:

Η Περι Θεού Αυταπάτη

Ο Τυφλός Ωρολογοποιός

Το εγωιστικό Γονίδιο

Ναι, είμαι γκρούπι.

Εδιτ: Νταξει και το πρώτο μέρος του Zeitgeist 1 επίσης αν δεν το έχεις ήδη δει.

Δημοσ.

Απειρο σεβας στον Ντοκινς. Επισης, αυτο που λινκαρε ο τουφας ειναι απο τα αγαπημενα μου ντοκυμαντερ. Κατι αλλο περα απο οσα ειπωθηκαν δε μου 'ρχεται τωρα, ωστοσο υπαρχει το εξαιρετικο μπλογκ atheistmovies.blogspot.com που εχει πολυ πραγμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, απο Dawkins έχω δει σχεδόν όλα τα μίνι ντοκιμαντέρ που έχει κάνει απο το youtube και διαβάζω το περι θεού αυταπάτη τώρα. Αυτό που έβαλε ο Τούφας είχα δεί λίγο στην αρχή πάλι απο την αρχή αλλα το άφησα, αξίζει????

Δημοσ.
αξίζει????

Προσωπικά το βρήκα πολύ κουραστικό. Για ''χιουμοριστικό'' δεν είχει χιούμορ (και αυτός είναι κωμικος να φαντατείς) και για ''σοβαρό'' δεν ήταν και τόσο σοβαρό.

Γούστα μωρε, σιγα αν θες το βλέπεις. Απλα παίρνει συνέντευξη απο πολύ ''χαζούς'' εκπροσώπους της θρησκείας.

Δημοσ.
Απλα παίρνει συνέντευξη απο πολύ ''χαζούς'' εκπροσώπους της θρησκείας.

Ειναι κατα καποιο τροπο προυποθεση η ανοησια, για την εκπροσωπηση. Περιεργο που δε σου αρεσε, εγω το βρηκα και αστειο και εξυπνο.

Δημοσ.

Προσωπικά το βρήκα πολύ κουραστικό. Για ''χιουμοριστικό'' δεν είχει χιούμορ (και αυτός είναι κωμικος να φαντατείς) και για ''σοβαρό'' δεν ήταν και τόσο σοβαρό.

Γούστα μωρε, σιγα αν θες το βλέπεις. Απλα παίρνει συνέντευξη απο πολύ ''χαζούς'' εκπροσώπους της θρησκείας.

ακριβώς αυτό μου φάνηκε και εμένα στα 2 κομμάτια που είδα στο youtube.... τεσπα θα το δώ κάποια στιγμή πάντως.

Δημοσ.

Πώς και δεν έχει αναφερθεί το Religulous? Αξίζει να το δείτε. Προσωπικά δεν την θεωρώ eye-opening αλλά μια πολύ διασκεδαστική προσπάθεια καθώς και ένα μικρό ξεκουκούλωμα των απατεώνων.

/edit Μόλις είδα ότι έχει βάλει link ο Toufas..

Δημοσ.

dawkins....Ο άνθρωπος που μισεί τις θρησκείες και εχει αναγάγει την επιστήμη σε θρησκεία...Καταλήγοντας γραφικός.

Μόλις είδα ότι προσθέσατε και τον έτερο γραφικό- μααρ...Βλεπω εδω και 3 χρόνια το ριαλ ταιμ και μπορω να πω μετα βεβαιότητας οτι το άτομο πάσχει απο σοβαρά προβλήματα.

ίσως he had too much acid.

Δημοσ.

dawkins....Ο άνθρωπος που μισεί τις θρησκείες και εχει αναγάγει την επιστήμη σε θρησκεία...Καταλήγοντας γραφικός.

Μόλις είδα ότι προσθέσατε και τον έτερο γραφικό- μααρ...Βλεπω εδω και 3 χρόνια το ριαλ ταιμ και μπορω να πω μετα βεβαιότητας οτι το άτομο πάσχει απο σοβαρά προβλήματα.

ίσως he had too much acid.

Thanks doc, κάτσε να σημειώσω και την συνταγογραφία σου, σίγουρα δεν σε πείραξαν όλα αυτά τα χρόνια που τα καταναλώνεις;

Δημοσ.

Thanks doc, κάτσε να σημειώσω και την συνταγογραφία σου, σίγουρα δεν σε πείραξαν όλα αυτά τα χρόνια που τα καταναλώνεις;

σίγουρα οχι τοσο,οσο αυτους που θεωρούν τον μααρ "κάτι"

Δημοσ.

σίγουρα οχι τοσο,οσο αυτους που θεωρούν τον μααρ "κάτι"

Α εννοείς αυτόν που δεν βάζει τόνους οταν γράφει γιατί βαριέται, οκ κατάλαβα, λυπάμαι για την παρεξήγηση, έφυγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...