slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πήγαινε σε έναν ψυχολογο και αυτός θα σου πει αν η κατάσταση σου είναι τόσο σοβαρή που να χρειάζεται παράλληλα να παίρνεις και φάρμακα από έναν ψυχίατρο.
evabb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν έχω πλέον σώας τας φρένας.Τι να κάνω; κοψε τα βιολογικα και ξεκινα τις συνουσιες.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αντρικο γιατι εχεις φτασει σε αυτο το συμπερασμα?τι σε οδηγησε να το καταλαβεις?
green gordon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Και γιατι να μην παει κατευθειαν στον ψυχιατρο?
Andreas2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σοβαρό θέμα.Πάω ψυχολόγο,έχω κατάθλιψη,πηγαίνω με το αυτοκίνητο και πίνω 7-8 συνεχόμενα πουράκια,έχασα τα αισθήματα μου,δεν με νοιάζει για τίποτε,δεν κοιμάμαι,κοιμάμαι ξυπνώ καπνίζω,μερικές φορές δεν τρώω,γυρίζω να βρω καμμιά τουρίστρια,έχει ομώς μια στο βιολογικό και σητν βενζίνη που με θέλουν αλλά κατά τα άλλα...Μιλώ μόνος μου παντού όπου πάω και δεν με νοιάζει,πιάνω τα λεφτά με τα χαρτομάντηλα...
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Έχασα τα λογικά μου Θα σε βοηθήσουμε να τα βρεις. ΘΥΜΗΣΟΥ που τα είδες τελευταία φορά, να πάμε όλοι σε αυτό το μέρος να ψάξουμε. ινμπιφόρ [ντελέτ]/[λοκ στηνκαλύτερη]
freedubus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Επειδή έδωσες δικαιώματα στον πονηρό, πρέπει να θωρακιστείς: Κάθε Κυριακή Εκκλησία, Θεία Κοινωνία ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ όσο συχνότερα σου επιτρέψει, νηστεία κατα δύναμιν και να προσεύχεσαι συχνά στην Παναγία να σε φυλάει απο τον πονηρό. Δεν είσαι ανίσχυρος απέναντι στα δαιμόνια και τους πεσόντες. Νηστεία, προσευχή, εξομολόγηση, κοινωνία, και η μάχαιρα του Πνεύματος είναι έτοιμη να απομακρύνει κάθε πονηρό πλάσμα από κοντά σου. Εχεις όπλα αδελφέ. Ζήτα να λάβεις και πίστη, και χρησιμοποίησέ τα. Επικαλέσου το όνομα του Κυρίου και Αυτός δεν θα σε αφήσει.Εχε πίστη και μη φοβάσαι. Μαθε τα όπλα σου και πολέμα. Η πόρτα που άνοιξε πρέπει να κλείσει. Και μόνο Ενας έχει αυτήν την εξουσία. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.
Spyrot Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Φιλε ειναι γαματο να εισαι τρελος,τι ψαχνεσαι?σ΄αρεζε πιο πολυ πριν?αμφιβαλλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.