Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα μεταφοράς και εγγραφής video σε dvd.

dvp_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου συστήσει πρόγραμμα και εάν είναι δυνατόν και free για να εγγράψω βιντεοκασέτες σε dvd?

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου συστήσει πρόγραμμα και εάν είναι δυνατόν και free για να εγγράψω βιντεοκασέτες σε dvd?

Άσε το πρόγραμμα για αρχή πες μας με ποιο υλικό θες να κάνεις την δουλειά σου,με λίγα λόγια έχεις κάρτα γραφικών με είσοδο βίντεο ή έχεις κάποιο usb-rca;

Δημοσ.

Άσε το πρόγραμμα για αρχή πες μας με ποιο υλικό θες να κάνεις την δουλειά σου,με λίγα λόγια έχεις κάρτα γραφικών με είσοδο βίντεο ή έχεις κάποιο usb-rca;

Έχω ένα laptop το οποίο υποθέτω ότι μπορεί να δεχθεί usb-rca.

Δημοσ.

υποθέτω ότι μπορεί να δεχθεί usb-rca.

Αν αγοράσεις τέτοια συσκευή-μετατροπέα, έλεγξε αν υπάρχει στο πακέτο και συνοδευτικό software που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Αν αγοράσεις τέτοια συσκευή-μετατροπέα, έλεγξε αν υπάρχει στο πακέτο και συνοδευτικό software που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Υπάρχει άλλος τρόπος ή να το δώσω σε φωτογραφείο να μου τα φτιάξει?

Δημοσ.

Άλλος τρόπος πλην του να διαθέτεις ειδικό hardware με κάποιου είδους video-in θύρα συμβατή με την έξοδο video του VHS player σου, όχι, δεν υπάρχει. Και αν δεν είσαι διατεθειμένος να αγοράσεις ή να δανειστείς ή να προμηθευτείς με άλλον τρόπο τέτοιο hardware ή να αγγαρέψεις τυχόν φίλο/γνωστό με τέτοιο hardware, τότε μάλλον θα πρέπει να καταφύγεις στη λύση κάποιου επαγγελματία, όπως ανέφερες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...