dvp_32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου συστήσει πρόγραμμα και εάν είναι δυνατόν και free για να εγγράψω βιντεοκασέτες σε dvd?
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου συστήσει πρόγραμμα και εάν είναι δυνατόν και free για να εγγράψω βιντεοκασέτες σε dvd? Άσε το πρόγραμμα για αρχή πες μας με ποιο υλικό θες να κάνεις την δουλειά σου,με λίγα λόγια έχεις κάρτα γραφικών με είσοδο βίντεο ή έχεις κάποιο usb-rca;
dvp_32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Άσε το πρόγραμμα για αρχή πες μας με ποιο υλικό θες να κάνεις την δουλειά σου,με λίγα λόγια έχεις κάρτα γραφικών με είσοδο βίντεο ή έχεις κάποιο usb-rca; Έχω ένα laptop το οποίο υποθέτω ότι μπορεί να δεχθεί usb-rca.
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 υποθέτω ότι μπορεί να δεχθεί usb-rca. Αν αγοράσεις τέτοια συσκευή-μετατροπέα, έλεγξε αν υπάρχει στο πακέτο και συνοδευτικό software που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
dvp_32 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν αγοράσεις τέτοια συσκευή-μετατροπέα, έλεγξε αν υπάρχει στο πακέτο και συνοδευτικό software που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Υπάρχει άλλος τρόπος ή να το δώσω σε φωτογραφείο να μου τα φτιάξει?
parsifal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Άλλος τρόπος πλην του να διαθέτεις ειδικό hardware με κάποιου είδους video-in θύρα συμβατή με την έξοδο video του VHS player σου, όχι, δεν υπάρχει. Και αν δεν είσαι διατεθειμένος να αγοράσεις ή να δανειστείς ή να προμηθευτείς με άλλον τρόπο τέτοιο hardware ή να αγγαρέψεις τυχόν φίλο/γνωστό με τέτοιο hardware, τότε μάλλον θα πρέπει να καταφύγεις στη λύση κάποιου επαγγελματία, όπως ανέφερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.