Προς το περιεχόμενο

Απεξάρτηση => θέλω πρόγραμμα για...

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινώ την απεξάρτηση από τον Η/Υ και θέλω ένα πρόγραμμα που, να το ρυθμίζω π.χ. κάθε 2 ώρες να μου πετάει μήνυμα κάτι ενοχλητικό τέλος παντού η να με προειδοποιεί ότι ο Η/Υ θα κλείσει σε 5 λεπτά κάτι τέτοιο, δεν μπορώ άλλο ξέφυγα αρκετά χτυπώντας 13ωρα κάθε μέρα...

Δημοσ.

μπα μια χαρά είσαι :devil:

on topic μπορεις να ψάξεις για κάποιο alarm clock υπάρχουν πολλά

http://www.freedownloadscenter.com/Search/alarm_clock.html

Το σκέφτηκα αλλά θα ήθελα κάτι ποιο αποτελεσματικό, να σε πετάει στην επιφάνεια εργασίας να βγαίνουν pop-up μηνύματα "σταμάτα ρεεεεε καμένε" κάτι πρωτοποριακό....

Δημοσ.

Το σκέφτηκα αλλά θα ήθελα κάτι ποιο αποτελεσματικό, να σε πετάει στην επιφάνεια εργασίας να βγαίνουν pop-up μηνύματα "σταμάτα ρεεεεε καμένε" κάτι πρωτοποριακό....

Αν σου βρούμε κάτι τέτοιο μετά θα ξαναποστάρεις εδώ μήπως υπάρχει κάποιο "hack" για να το παρακάμψεις ή θα φας ατέλειωτες επιπλέον ώρες στο νετ μπας και το βρεις μόνος σου...

Δημοσ.

Αν σου βρούμε κάτι τέτοιο μετά θα ξαναποστάρεις εδώ μήπως υπάρχει κάποιο "hack" για να το παρακάμψεις ή θα φας ατέλειωτες επιπλέον ώρες στο νετ μπας και το βρεις μόνος σου...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μπορεις παντα να παρεις μια πριζα με χρονοδιακοπτη, απο το να μπλεκεσαι με εφαρμογες κλπ.

Δημοσ.

Κάνε ένα χρονοδιάγραμμα που να εκτελείτε συνέχεια και να έχει σαν εντολή

>shutdown /f /t 30

αυτό είναι για force shutdown σε 30 δευτερόλεπτα

ή

>shutdown /l

για logout που είναι άκρως εκνευριστικό να γίνεται στα καλά καθούμενα.

Δημοσ.

Να προσθέσω και κάτι που θυμήθηκα τώρα.

Τα προγράμματα Parental control έχουν παρόμοιες δυνατότητες, δηλαδή να ορίζουν πόσες ώρες θα χρησιμοποιείτε το Pc (συνολικά ή ανά μέρα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...