nikos_se Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Γεια χαρα σε ολους,εχω το παρακατω pc και σκεφτομουν να του κανω μια μικρη αναβαθμιση,τι θα μου προτεινατε να αλλαξω?? 1.κεντρικη μοναδα PSU:620W MASTER COOLER ΘΗΚΗ:TURBO-X Cpu: intel core 2 duo 8400 στα 3Ghz Gpu: nvidia gtx 260(192 core) Motherboard: asus p5k Ram:4gb ram 800mhz ddr2 Hard disk:320gb σκεφτομουν να αλλαξω cpu,motherboard και ram,και να εβαζα δευτερο σκληρο δισκο.Ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες!!!
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Γεια χαρα σε ολους,εχω το παρακατω pc και σκεφτομουν να του κανω μια μικρη αναβαθμιση,τι θα μου προτεινατε να αλλαξω?? 1.κεντρικη μοναδα PSU:620W MASTER COOLER ΘΗΚΗ:TURBO-X Cpu: intel core 2 duo 8400 στα 3Ghz Gpu: nvidia gtx 260(192 core) Motherboard: asus p5k Ram:4gb ram 800mhz ddr2 Hard disk:320gb σκεφτομουν να αλλαξω cpu,motherboard και ram,και να εβαζα δευτερο σκληρο δισκο.Ολες οι γνωμες καλοδεχουμενες!!! επεξεργαστη και gpu για αρχη και μετα βλεπουμε...
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Για πες μας για ποια χρήση προορίζεται και ποια οθόνη έχεις ;
nikos_se Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 η χρηση ειναι γενικη δλδ ιντερνετ,ταινιες,gaming...λιγο πολυ τα παντα..οθονη εχω μια lg 21.5" fullhd
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μητρικη + επεξεργαστης + καρτα γραφικων = 378.45€ και εισαι ετοιμος για την μητρικη δεν ειμαι σιγουρος οποτε καποιος ας βοηθησει... και με τα περισσευούμενα παιρνεις ή σκληρο ή ραμ
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Οπότε αλλάζεις σχεδόν όλο το pc . Μπορείς να πουλήσεις το υπάρχον pc ;
nikos_se Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 και να θελω να το πουλησω πολυ δυσκολα νομιζω θα βρω καποιον που να θελει να το αγορασει,η θα το θελει σε εξευτελιστικη τιμη οποτε λεω να αποφυγω τη φασαρια.Βασικα εγω πιστευω πως το psu+tower ειναι οκ και πως η καρτα γραφικων την παλευει ακομα..
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ξαναλεω μητρικη + επεξεργαστης + καρτα γραφικων = 378.45€ και εισαι ετοιμος για την μητρικη δεν ειμαι σιγουρος οποτε καποιος ας βοηθησει... και με τα περισσευούμενα παιρνεις ή σκληρο ή ραμ
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ωραία αυτό που θα έκανα εγώ στην θέση σου είναι 1)Θα αγόραζα καινούριο κουτί 2)Θα έψαχνα να βρω έναν μεταχειρισμένο τετραπυρηνο 3)Αν δεν με ικανοποιούσε η κάρτα γραφικών θα έπαιρνα μια 6850 η 6870 4)Θα αγόραζα και έναν ποιο γρήγορο δίσκο η αν με έπαιρναν τα χρήματα έναν ssd. Ps ρίξε μια ματιά σε αυτην την αγγελία για επεξεργαστή
nikos_se Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 δεν ειμαι σιγουρος αν θελω να αλλαξω καρτα γραφικων,γιατι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος με την gtx260 και για να δω τρομερη διαφορα θα πρεπει να παρω καρτα που να στοιχιζει πανω απο 180ευρω,τη στιγμη που το gaming θα ειναι πολυ περιορισμενο(οχι παιχνιδια τυπου crysis 2).Σκεφτομουν να παρω τον intel core i5 2500 μαζι με μια αλλη motherboard,4-8gb ddr3 ram και ενα σκληρο δισκο.
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δες αυτήντην αγγελία για τον επεξεργαστή . Και με τα υπόλοιπα χρήματα αγοράζεις ένα κουτί και έναν ssd
Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 400 ευρώ και 2500κ ; μα θα φάς μάνι μάνι σχεδόν το μισο σου budget σε cpu που από ότι κατάλαβα δεν την χρειάζεσαι κιόλας . εάν θέλεις MB+CPU+RAM Πάρε ενα phenom 955 + 4gb ραμ (corsair ή kingston ) και ένα ΜΒ καλό μα αναβαθμίσιμο σε νέες cpu . κράτα τα υπόλοιπα και πάρε ένα δίσκο ή μια νέα VGA . ειδικά εάν περιμένεις κάνα 20ήμρεο να βγουν τα νέα με 990 chipset ακόμα καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις προτεραιότητες σου πάντα
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Και εγω συμφωνω με το rafail.καλυτερα αυτο που εχεις να κανεις ειναι: παιρνεις ενα ποιοτικο κουτι και το κρατας και αργοτερα για τον επομενο. παιρνεις εναν ssd και τον κρατας και αυτον για το επομενο. παιρνεις και καμια ψυχτρα καλη με καμια 30-40 euros πχ την corsair A70 η απο το πλαισιο εαν θελεις. Και ειτε αγοραζεις εναν τετραπυρηνο οπως λεει ο ραφ ραφ και τον κλοκαρεις κιολας ειτε μενεις με αυτον που εισαι,τον ανεβαζεις αυτον,και κρατας τα λεφτα για κανενα χρονο για να δεις τι θα κανεις αργοτερα. Με μια φρεσκια εγκατασταση του λειτουργικου επανω στον ssd που θα παρεις,ενα κλοκαρισμα τον επεξεργαστη με μια ψυχτρα και το καινουργιο κουτακι θα εισαι αρχηγος.Και η μνημη που εχεις,μια χαρα ειναι σε ποσοτητα και σε ταχυτητα.
alpo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πραγματικά, γιατί να θες να χαλάσεις τόσα λεφτά αφού απ´οτι βλέπω μια χαρα είναι το συστηματάκι σου για τη χρήση που το θες. Βάλε μόνο έναν SSD για να πάρει λίγο τα πάνω του και να δεις αισθητή βελτίωση και είσαι μια χαρά. Τα υπόλοιπα λεφτά χάλασε τα σε διακόπες. Μην μπαίνεις στο τριπάκι του καταναλωτισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.