Προς το περιεχόμενο

Τimings σε A-DATA RAM 1333MHz

vaggelisp7406

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. Εχω αυτες τις μνημες http://www.trends-im-web.de/Preis/6GB-Kit-A-DATA-G-Series-PC1333-CL8-2-GB-AD31333G002GU3K-_HHGCDHEH1.html

σε triple channel και θα ηθελα να μου πειτε με τι timings μπορω να ''παιξω'' στα 1333mhz? να ειναι πιο σφιχτα?Εχω 200mhz τον επεξεργαστη και στα 600 τις ram (δηλαδη παιζουν 3:1 προς τον επεξεργαστη)

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Θάνος το ρεύμα είναι αρκετό για της συγκεκριμένες μνήμες ανέβασετες στα CL7 και με 1,7 το πολύ και είσαι για χαρά

Δημοσ.

Καλό θα ειναι να τρέξεις κανα benchmark και ενα memtest να σιγουρευτείς και για την σταθερότητας τους

Δημοσ.

Βαγγέλλη αντί να ζορίζεις τις μνήμες χωρις λογο και αιτια μια και δεν κερδιζεις κατι ουσιαστικο με τετοιες μικροαλλαγες δεν κοιτας να κλοκαρεις λίγο τον επεξεργαστή που εκεί είναι το ζουμι...

Εχω ακριβως τις ιδιες μνημες με εσενα και δεν είναι για πολλά πολλά... 1.75 volt για 1333/7-7-7-21 και το ίδιο ρεύμα για 1550/9-9-9-27 έχω καταφέρει εγώ!! Ασε που παίζει να χρειάζεται να τσιμπίσεις λίγο το ρεύμα και στο NB!

Δημοσ.

Δεν ειμαι σταθερος σε 1,75 στις μνημες αλλα το nb δεν το εχω πειραξει..Λες αν βαλω στις μνημες 1,75 και δωσω λιγο nb να δουλεψουν?Ποσο λες να δωσω στο nb?

Δημοσ.

Εγω το έχω από 1,16 μεχρι 1,20 αναλογως πόσο επιθετικό oc profile χρησιμοποιώ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...