JohnXarxas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 καλησπέρα παιδιά χρησιμοποιώ το avast και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο δεν έχω καθόλου προβλήματα το μόνο που δεν μου κολλάει είναι αυτό: κάθε φορά μου βγάζει αυτά τα αποτελέσματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα που είναι το πρόβλημα? μου λέει ότι ανιχνεύθηκε απειλή
Jason 93 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εγω δεν βλεπω να λεει οτι τα αρχεια αυτα αποτελουν απειλη. Αυτο που λεει ειναι οτι δεν μπορει να τα ελενξει. Γιατι δεν μπορει να τα ελενξει δεν ξερω αλλα δεν θα πρεπει να σε απασχολει και τοσο αφου προκειται για αρχεια πολυμεσων.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 δεν θύμαμαι ακριβώς τι μου έλεγε πάντως κάτι με κόκκινα γράμματα
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τα πρώτα δύο είναι από διαγραφή μέσου linux το όνομα φακέλου με «.» (και διάφορα άλλα σύμβολα) δεν υπάρχει στα windows απαγορεύεται οπότε δεν μπορεί να τα ελέγξει και κανένα πρόγραμμα. Αν στο τρίτο το «<» είναι μέρος του ονόματος του αρχείου τότε μια από τα ίδια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Γιατι δεν μπορει να τα ελενξει δεν ξερω αλλα δεν θα πρεπει να σε απασχολει και τοσο αφου προκειται για αρχεια πολυμεσων. Δεν ειναι συνηθισμενο, αλλα μπορει ανετα το media file να περιεχει και διαφορα περιεργα περα του ηχου και της εικονας.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οκ, θα μπω απο λινουξ να τα διώξω να μην με ενοχλούν απο εδώ και πέρα...
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 οκ, θα μπω απο λινουξ να τα διώξω να μην με ενοχλούν απο εδώ και πέρα... Μπορείς να τα κάνεις delete και από windows απλά δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.