Προς το περιεχόμενο

Ποιο από τα 3 netbooks;

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα νετβοοκς είναι όλα το ίδιο καλά.Εγώ είχα ένα HP με atom 1.6ghz επεξεργαστή και 1 ραμ και πήγαινε πολύ καλά.Εγώ πιστεύω θα ηταν καλύτερα να αγοράσει αυτό με την μεγαλητερη ραμ για να είναι πιο άνετη

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι όμως λόγος αυτός να λένε σε όλους μακριά από ασερ

Καταρχήν καλό θα ήταν να είσαι πιο κόσμιος στις εκφράσεις σου . Ακόμα και έννομο συμφέρων να είχες από την ACER , δεν θα αντιδρούσες έτσι .

2ον Μεταφέρω την προσωπική μου άποψη μου μεν με βάση την 10ετή επαγγελματική μου ιδιότητα στον χώρο της πληροφορικής , και όπως είδες (εκτός εάν αρέσκεσαι να διαβάζεις επιλεκτικά) τόνισα το after sales δεν είπα ότι σαν ποιότητα είναι για τα μπάζα . εάν δεν κατανοείς την διαφορά θα μπορούσες να ρωτήσεις με ωραίο τρόπο και να στο αναλύσω .

¨οταν μια εταιρεία η αν θέλεις καλύτερα για να μην την αδικώ και 100% τους εν Ελλάδι συνεργάτες που έχει επιλέξει να συνεργαστεί , έχουν "λερώσει" το όνομα της θα περίμενα αντιδράσεις οι οποίες δεν έχουν έρθει εδώ και χρόνια , τι θέλεις να υποθέσω ; ότι νοιάζεται πραγματικά για το ελληνικό καταναλωτιικό κοινό της που την εμπιστεύεται με τα ωραία του λεφτουδάκια ;

Ασε και έχω κααι φρέσκο παράδειγμα με DOA ICONIA μια ζωή με after sales το ΝΟ1 πρόβλημα αυτό είναι για την acer και όχι το VFM της , που στο κάτω κάτω την έβαλε στην αγορά ....

Δημοσ.

Για τις εκφράσεις μου ζήτησα συγνώμη σε προηγούμενο ποστ μου(εκτός αν αρεσκεσε να διαβάζεις επιλεκτικά).Προσωπικα δεν βλέπω κανένα λογο να μην υποστηρίζω μια τόσο υποτιμημένη εταιρία στο φόρουμ.

Αν αγοράσεις όμως ντελλ νετμπουκ στα ιδια λεφτά με ένα ασερ και πας να δεις μια ταινία,θα κολλάει και θα σκεφτεις"τουλάχιστον εχω ακόμα την εγγύηση της ντελλ"

Δημοσ.

Leave Usher alone.. και back στο θέμα.

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Ο λόγος που δεν έγραψα budget είναι διότι πάντα ήμουν της ποιότητας, και στο τέλος τα έσκαγα αδρά ακόμη και για ποιοτικότερα καλώδια.

Τώρα να σας πω την αλήθεια, την συγκεκριμένη στιγμή έχω ΑΝΑΓΚΗ ένα λάπτοπ για επαγγελματικούς λόγους, στο οποίο το μόνο που θα κάνω θα είναι να χειρίζομαι ένα εταιρικό Windows-Only πρόγραμμα (ελαφρύτερο από MSN). Έτσι δεν βρίσκω τον λόγο να πάω σε κάτι άλλο.. ακόμη και με περισσότερη RAM.

Είμαι μεταξύ του: Πάρε ότι φθηνότερο υπάρχει για τον λόγο που το θες τώρα, και απλά κοίτα να είναι κομψό VS πάρε κάτι να σου μείνει και για κάνα Αύγουστο που θα φύγεις και καλοκαίρι.. Αλλά και το Lenovo θα παίζει ένα 720p.. δεν ξέρω και πάλι αν θα το αξίζει. Gamer είμαι, μέχρι το κόκκαλο.. αλλά για ποιο λόγο να σχετίζεται το Gaming με ένα Laptop; Δεν ξέρω τι να κάνω..

μαρια βασικα πηγαινε εδω http://www.skroutz.gr/s/296268/Lenovo-IdeaPad-U165-1.html αν βεβαια μπορεις να δωσεις 350€

Οθόνη: 11.6 in

AMD Athlon II K125, 1.70 GHz

Μνήμη: 2 GB

Σκληρός Δίσκος: 250 GB

Radeon HD 4200

Ανάλυση: 1366x768

Windows 7 Home Premium

και αν μπορεις να δωσεις λιγα παραπανω πας εδω με:

Οθόνη: 13.3 in

Intel Pentium SU4100, 1.3 GHz

Μνήμη: 3 GB

Σκληρός Δίσκος: 320 GB

GMA 4500MHD

Ανάλυση: 1366x768

Windows 7 Home Premium

και αν δεν μπορεις τιποτα απο τα παραπανω πας σε καποιο απο δω http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/5462/11-%CE%AD%CF%89%CF%82-14.html?price_max=400&price_min=250

αλλα δεν μας ειπες το budget σου...

Δημοσ.

Προ 20ημέρου αγόρασα αυτό Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το συστήνω και μάλιστα από το συγκεκριμένο κατάστημα για την άψογη συναλλαγή κλπ (Δεν κάνω διαφήμιση) Καταθέτω την εμπειρία μου.

Δημοσ.

Γιατι δεν τσεκαρεις και καποιο φθηνο used?

Στις αγγελιες, υπηρξαν Αsus & Acer 11.6"

11.6" = εξυπηρετικοτερη (sic) διασταση B)

Ενδεχομενως και αυτο να ειναι αρκετο:

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8502/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%97-%CE%A5-Acer-Aspire-1410-742G16n-11-6-2GB-RAM-160GB-HDD

http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-1410-Series.23951.0.html

Δημοσ.

Γιατι δεν τσεκαρεις και καποιο φθηνο used?

Στις αγγελιες, υπηρξαν Αsus & Acer 11.6"

11.6" = εξυπηρετικοτερη (sic) διασταση B)

Ενδεχομενως και αυτο να ειναι αρκετο:

http://www.ebw.gr/el-GR/Product/8502/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%97-%CE%A5-Acer-Aspire-1410-742G16n-11-6-2GB-RAM-160GB-HDD

http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-1410-Series.23951.0.html

Μπελάς τα μεταχειρισμένα μωρέ.. αν βρει κάποιος κάνα special link.. dunno.

Το Acer πλάκα πλάκα σαν να λέει.. Καλύτερη ανάλυση, καλύτερη GPU (ίσως άντεχε κάνα League of Legends και αναπαραγωγή 1080p), και 2GB (σημαντικό) GB of RAM. Αξίζει τα 50€ παραπάνω από το Lenovo λέτε;

Συνεχίζω να λέω πως το θέλω καθαρά για ένα poor εταιρικό program, αλλά σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω αργότερα επειδή θα αδυνατεί να κάνει κάτι. (δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι βέβαια..)

Δημοσ.

Δυστυχως, δεν προλαβες σε προσφορα φτηνα 12αρια-13αρια < 300 ευρω.

Οποτε, αναγκαστικα, επιλεγεις τωρα απο ο,τι υπαρχει αυτο τον καιρο.... :-(

Εχοντας παντως δοκιμασει πολλα "μικρα", 11.6" οθονη κανει διαφορα,

σε σχεση με τις 10.1" -οπως και η μεγαλυτερη αναλυση 1366 x 768 B)

[Αυτο για περιπτωση που σκοπευεις να το χρησιμοποιεις,

περισσοτερο απο πχ ενα απλο τερματικο something :shifty:]

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι θα το συνδέσω για να δω μια ταινία κάποια στιγμή.. του πούστη..

Δημοσ.

Μάγκες.. μάλλον καταλήγω στο Acer Aspire 1410.

Το βάρος στον TheDMC (με την ανάλυση), και στο ότι το Lenovo έχει κακό Trackpad. Είναι 50+€ παραπάνω. Ελπίζω να τα αξίζει.. πάντως ούτε η GMA X4500HD δε παίζει να παίζει Games αξιοπρεπώς, δυστυχώς.

Δημοσ.

Αν θελεις το απολυτως φθηνοτερο 10.1"αρι:

http://www.expansys.com.gr/toshiba-netbook-nb250-107-windows-7-starter-1-66ghz-1gb-250gb-10-1-216942/

Toshiba NB250-107 netbook € 239.99 (195.11* χωρίς Φ.Π.Α.)

Με καποιο επαγγελματικο ή εταιρικο ΑΦΜ το αγοραζεις @ 2η τιμη.

[*δηλαδη κατευθειαν/ταμειο στη φθηνοτερη, διχως τη φαπα :shifty: ]

πάντως ούτε η GMA X4500HD δε παίζει να παίζει Games αξιοπρεπώς, δυστυχώς.

Ειναι γεγονος αυτο, εκτος και μιλαμε για W.O.W ή CrazyTaxi ^_^

Δημοσ.

Τώρα πάλι μου προτείνεις 10.1ρι;

Ουσιαστικά με +50€ κερδίζω μεγαλύτερο monitor, καλύτερη ανάλυση, +1GB of RAM (το οποίο από μόνο του κοστίζει ~30€) και χάνω 100GB χωρητικότητα δίσκου.

Τι να σας πω, εγώ πιστεύω πως ΟΛΑ τα παραπάνω δεν τα χρειάζομαι την συγκεκριμένη στιγμή. Απλά δεν μου αρέσει να μετανιώνω αγορές, και πληρώνοντας περισσότερο.. πέφτουν οι πιθανότητες.

Υ.Γ: Σκεφτόμουν να αγοράσω το Wildfire πριν αγοράσω το HTC Desire, και πραγματικά -τώρα πια- απορώ τι σκατά είχα στο μυαλό μου μόνο που το σκεφτόμουν.

Δημοσ.

Ουσιαστικά με +50€ κερδίζω μεγαλύτερο monitor, καλύτερη ανάλυση, +1GB of RAM (το οποίο από μόνο του κοστίζει ~30€) και χάνω 100GB χωρητικότητα δίσκου.

Τι να σας πω, εγώ πιστεύω πως ΟΛΑ τα παραπάνω δεν τα χρειάζομαι την συγκεκριμένη στιγμή. Απλά δεν μου αρέσει να μετανιώνω αγορές, και πληρώνοντας περισσότερο.. πέφτουν οι πιθανότητες.

Υ.Γ: Σκεφτόμουν να αγοράσω το Wildfire πριν αγοράσω το HTC Desire, και πραγματικά -τώρα πια- απορώ τι σκατά είχα στο μυαλό μου μόνο που το σκεφτόμουν.

και αν το σκεφτεις τωρα καλυτερα με το zte skate και με το ideos x5 σε αυτες τις προσητοτατες τιμες...

Δημοσ.

Προτεινα και το φθηνοτερο δυνατο εξοδο αγορας netbook -ειδικα για περιπτωση που τυχον δεν το κρατησεις :shifty:

Κατα τα αλλα εχω 2 Χ 11.6" => Acer 751 & Αsus 1101, περισσοτερο ξεκουραστα* απο οποιοδηποτε 10.1"αρι :-)

*Αν επιχειρησεις να βλεπεις [πολλες!] ταινιες σε 10"αρι, θα με θυμηθεις: η οθονη μπορει να κουρασει αρκετα :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...