Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν και τα σιχαίνομαι.. η ανάγκη με έφερε. Lenovo S10-3 vs Asus Eee 1001PXD vs Acer Aspire One AOD255-2BQ Βαριέμαι να διαβάζω Reviews και για τα 3, και μερικά να είναι στημένα.. και να διαβάζω και άλλα. Μιλάμε για Laptop, και πόσο μάλλον για επαγγελματικό. Έχετε κάποιο από αυτά; Εσείς ποιο προτείνετε; (Και εκτός των αναφερθέντων, αν και δε το βλέπω) Υ.Γ: Ενδεχομένως και καμιά αγγελία άψογης κατάστασης/κουτιού δε θα με χάλαγε tbh. Αλλά μέσα από το τόπικ, θέλω να δω σε ποιο μοντέλο να στραφώ τουλάχιστον.
jmallen3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Απο τα 3 αυτα θα ελεγα το lenovo εγω.το εχει φιλη μου και για την κατηγορια του ειναι μια χαρα οσον αφορα σε επιδοσεις
Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι για το Asus θα πήγαινα αλλά είναι τόσο μικρές οι διαφορές ... Παντως Μείνε μακριά από ACER εάν μπορείς ....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Λόγοι; Μπορώ.. εφόσον έχω άλλες 2 επιλογές. Αλλά το έχει φίλος, και δε βλέπω κακή κατασκευή or smth. Όπως είπες, είναι μικρές οι διαφορές.
dimitris_pa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 εγω απο αυτα τα 3 θα διαλεγα το lenovo. θα του εβαζα 2GB μνημη (η οσο παρα πανω περνει και με περνει) και εναν SSD
Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Λόγοι; Μπορώ.. εφόσον έχω άλλες 2 επιλογές. Αλλά το έχει φίλος, και δε βλέπω κακή κατασκευή or smth. Όπως είπες, είναι μικρές οι διαφορές. Λόγοι . Κοίταξε βασικά επειδή λόγω επαγγέλματος έχω μια πιο σφαιρική εικόνα όσον αφορά το after sales των εταιρειών , η εταιρεία που με έχει "ταλαιπωρ'ησει" περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη , είναι η ACER .... βασικά είναι μια χαρά μηχανήματα μέχρι να πάθουν κάτι . Δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος και δεν είμαι , απλά επαναλαβάνω αυτή είναι η εικόνα που έχω και δεν είναι ως καταναλωτής . να φανταστείς λέω στους πελάτες μου μακριά από δαύτα . Υπερβολικός ; ίσως ... κάποιος άλλος μάλιστα μπορεί να έχει να σου πει και καλά λόγια για το service της acer . Εγώ πάντως από αυτά που έχω δει τα τελευταία 10 χρόνια δεν αγοράζω acer .
JohnXarxas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 http://public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat30090&compare=prod1220002pp%2Cprod1430008pp για δες τον συγκριτικό πίνακα μου φαίνεται πως η μόνη διαφορά ανάμεσα στα δύο είναι ότι το Asus έχει μεγαλύτερη χωρητηκότητα στον δίσκο http://public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat30090&compare=prod1220002pp%2Cprod1430008pp%2Cprod881665pp και απο τα τρία κερδίζει το Acer (πιστεύω ως σχετικά άσχετος)
ss13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Koritsi_Gia_PC , πήγαινε για lenovo , πολύ καλή κατασκευή !!
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μαρια βασικα πηγαινε εδω http://www.skroutz.gr/s/296268/Lenovo-IdeaPad-U165-1.html αν βεβαια μπορεις να δωσεις 350€ Οθόνη: 11.6 in AMD Athlon II K125, 1.70 GHz Μνήμη: 2 GB Σκληρός Δίσκος: 250 GB Radeon HD 4200 Ανάλυση: 1366x768 Windows 7 Home Premium και αν μπορεις να δωσεις λιγα παραπανω πας εδω με: Οθόνη: 13.3 in Intel Pentium SU4100, 1.3 GHz Μνήμη: 3 GB Σκληρός Δίσκος: 320 GB GMA 4500MHD Ανάλυση: 1366x768 Windows 7 Home Premium και αν δεν μπορεις τιποτα απο τα παραπανω πας σε καποιο απο δω http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/5462/11-%CE%AD%CF%89%CF%82-14.html?price_max=400&price_min=250 αλλα δεν μας ειπες το budget σου...
kostas_tech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εχω πω κάτι που εχω παρατηρησει στο φόρουμ.Όλοι υποτιματε τα ασερ και λέτε για την εγγυηση της ντελλ.Τα ασερ είναι πολύ δύνατα για τις τιμές τους έχουν καλή κατασκευή σε αντίθεση με τα ντελλ.Σοβαρά,κόψτε τις μαλακίες για τα ασερ.Μας τα έχετε πρηξει με την εγγύηση της ντελλ.
ss13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εχω πω κάτι που εχω παρατηρησει στο φόρουμ.Όλοι υποτιματε τα ασερ και λέτε για την εγγυηση της ντελλ.Τα ασερ είναι πολύ δύνατα για τις τιμές τους έχουν καλή κατασκευή σε αντίθεση με τα ντελλ.Σοβαρά,κόψτε τις μαλακίες για τα ασερ.Μας τα έχετε πρηξει με την εγγύηση της ντελλ. Μάθε να μιλάς γιατί θα σε κόψουν , ύστερα δες τι παίζει με τα support , λες να θέλουν όλοι εδώ να προτείνουν dell , κανείς μας δεν έχει μετοχές απλά είναι το καλύτερο support παγκοσμίως !!
kostas_tech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ΟΚ συγνώμη,αλλά δεν είστε διαφημιστές για να προτείνετε σε όλους ντελλ και να αποφεύγουν τα ασερ.
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εχω πω κάτι που εχω παρατηρησει στο φόρουμ.Όλοι υποτιματε τα ασερ και λέτε για την εγγυηση της ντελλ.Τα ασερ είναι πολύ δύνατα για τις τιμές τους έχουν καλή κατασκευή σε αντίθεση με τα ντελλ.Σοβαρά,κόψτε τις μαλακίες για τα ασερ.Μας τα έχετε πρηξει με την εγγύηση της ντελλ. κοιτα και εγω acer εχω και ειμαι ΥΠΕΡευχαριστημενος αλλα οπως και να το κανουμε η ντελλ εχει καλυτερο σερβις και εγγυηση...
kostas_tech Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν είναι όμως λόγος αυτός να λένε σε όλους μακριά από ασερ
JohnXarxas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 ΟΚ συγνώμη,αλλά δεν είστε διαφημιστές για να προτείνετε σε όλους ντελλ και να αποφεύγουν τα ασερ. η κοπέλα ζήτησε τη γνώμη μας... και εμείς λέμε τι ξέρουμε απο προσωπική πείρα και τι έχουμε ακούσει είναι λίγο αδύνατον το φόρουμ να είναι όλο διαφημιστές... οπότε κατα πάσα πιθανότητα η "φήμη" ισχύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.