Orifiel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 " Your driver has stopped responding and being recovered " Και εμένα έβγαζε αυτό το μήνυμα σε παλιότερους οδηγούς.. αλλά έχω να το δω κάτι μήνες τώρα.. κανένα πρόβλημα. Ποια παιχνίδια? Αν είναι το world of warcraft και starcraft 2..ειναι τα παιχνίδια και όχι η κάρτα. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσεις. Αυτό είναι θέμα τον οδηγών και όχι κάρτας, τώρα για τα artifacts.. μήπως την έκανες επιπλέον OC χωρίς έλεγχο?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ και όχι υπάρχει ήδη μια 6850 flashed το 6870. Μονο για Nvidia ενδιαφέρομαι λόγο 3D-physx. Φιλε καρράς ναι και εγώ εκεί θα πήγαινα αλλα δυστυχώς είναι pre-order και για αυτό δεν την λινκαρα. Οποτε δεν αξίζει η phantom για 50 euro περισσότερα έτσι? Φιλε orifiel ξέρω μου έχει ξανά παρουσιαστεί το πρόβλημα ξέρω είναι drivers απλά η κάρτα έχανε και σήμα, έμπαινε σε standby και πολλά χαζά όπως επίσης ο θόρυβος και η κατανάλωση ήταν αστεία ποσα...και φυσικά δεν έκανα παραπάνω ο/c ισα ισα έκανα και down clock... Αύριο θα κάνω την παραγγελια τις 470 απλά οποιος ξέρει και πιστεύει ότι αξίζει τελικά η phantom τα 50 euro plz let με know Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
stm00192 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ και όχι υπάρχει ήδη μια 6850 flashed το 6870. Μονο για Nvidia ενδιαφέρομαι λόγο 3D-physx. Φιλε καρράς ναι και εγώ εκεί θα πήγαινα αλλα δυστυχώς είναι pre-order και για αυτό δεν την λινκαρα. Οποτε δεν αξίζει η phantom για 50 euro περισσότερα έτσι? Φιλε orifiel ξέρω μου έχει ξανά παρουσιαστεί το πρόβλημα ξέρω είναι drivers απλά η κάρτα έχανε και σήμα, έμπαινε σε standby και πολλά χαζά όπως επίσης ο θόρυβος και η κατανάλωση ήταν αστεία ποσα...και φυσικά δεν έκανα παραπάνω ο/c ισα ισα έκανα και down clock... Αύριο θα κάνω την παραγγελια τις 570 [fixed] απλά οποιος ξέρει και πιστεύει ότι αξίζει τελικά η phantom τα 50 euro plz let με know Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Βασικά πάρε μια οποιαδήποτε μη reference διότι οι reference ειχα ενα θεματακι με τα vrm και καιγόντουσαν για πλάκα το οποίο δεν ξέρω αν έχει διορθωθει! http://www.insomnia.gr/topic/401433-gtx570-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%88%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5/page__p__3908096__hl__gtx570__fromsearch__1#entry3908096
Orifiel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 απλά η κάρτα έχανε και σήμα, έμπαινε σε standby και πολλά χαζά όπως επίσης ο θόρυβος και η κατανάλωση ήταν αστεία ποσα...και φυσικά δεν έκανα παραπάνω ο/c ισα ισα έκανα και down clock... Αυτά έκανε σε εμένα με το world of warcraft και δεν ήταν η κάρτα, μετά από πολύ ψάξιμο τεστ και τικετ σε asus+blizzard τελικά έφταιγε το παιχνίδι.. Μου είπαν τι να κάνω και έφτιαξε μετά.. Έκανε θόρυβο, χανόταν σήμα.. έκανε σαν χαλασμένη τηλεόραση.. πολύγονα.. κτλ..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλός λοιπόν θα πάρω την Phantom μιας και διαβάζοντας γενικά reviews είδα ότι οι διαφορες είναι μικρές αλλα to cooler που έχει πάνω η Phantom είναι απίστευτα αθόρυβo με καταπληκτικά temps γύρο στα 30-40 idle που είναι τρελό για τέτοιο gpu και +1 αυτό που είπες ότι καίγονται οι ref...ευχάριστο πολύ όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.