Προς το περιεχόμενο

Gigabyte GeForce GTX 480 SUPER OC 1536MB

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-079-GI

Καλησπέρα

Έχει λίγες μέρες που πήρα το παραπάνω gpu και αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα.

1. Τα windows μου βγάζουν το εξής " Your driver has stopped responding and being recovered "

2. Artifacts μέσα στα games.

Φυσικά έχω δοκιμάσει διαφορους επισημους drivers χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Όσο αφορά τα artifacts από όσο ξέρω έχουν να κάνουν με θερμοκρασίες οι οποιες δεν είναι πρόβλημα αφού idle έχω 45-50 βαθμούς και σε full load 90-95 βαθμούς. Δοκίμασα να κάνω downclock το εργοστασιακό ο/c και έλυσα το πρόβλημα με τα artifacts αλλα αυτό είναι γελοίο αφού υποτίθεται ότι έτσι έρχεται το gpu.

Specs: Asus P5E, E9550, 4G Corsair, Thermaltake 1200w.

Καμια πρόταση guys?

Δημοσ.

Από Air Flow γενικά στο κουτί πώς πάμε ; γιατί οι 90-95 βαθμοί είναι κομματάκι πολύ . Δοκίμασες να φτιάξεις προφιλ στο afterburner της MSI ? μπορεί να σου λύσει το θέμα θερμοκρασιών .

Δημοσ.

Δυστυχώς ανάλογα προβλήματα με το εργοστασιακό o/c είχε και η super o/c έκδοση της HD5870 της gigabyte η οποία είχε τα αντίστοιχα θερματάκια με την δική σου και δεν δούλευε σωστά στα ρολόγια που διαφήμιζε η εταιρεία αλλά σε χαμηλότερα. Αν ψάξεις στο Net θα βρείς αντίστοιχα θέματα και για την δική σου αλλά και για την HD5870 super o/c.

Αν μπορείς να την στείλεις rma όπως λέει και ο stm00192 και να πάρεις κάποια άλλη έκδοση θα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, διαφορετικά περιορίσου σε χαμηλότερα ρολόγια. :)

Δημοσ.

Εκτός από το να κάνει downclock τα ρολόγια μπορείς να δοκιμάσεις να ανεβάσεις την τάση λίγο.

Αλλά ναι κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί σωστά χωρίς πειράγματα...

Διάβασε εδώ http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18252461&page=57 και θα δείς πόσα posts υπάρχουν για gtx 480 soc με το ίδιο πρόβλημα.

Θέλει και λίγο τύχη για να πετύχεις κάρτα που να δουλεύει σωστά, απ'ότι φαίνεται.

Αν μπορείς κάνε rma μήπως και κάτσει κανένα σωστό κομμάτι.

Δημοσ.

Εκτός από το να κάνει downclock τα ρολόγια μπορείς να δοκιμάσεις να ανεβάσεις την τάση λίγο.

Με 90 - 92 βαθμους που έχει σε full load καλυτερα θα είναι να αφήσει τις τάσεις στην ησυχία τους!!

Δημοσ.

Με 90 - 92 βαθμους που έχει σε full load καλυτερα θα είναι να αφήσει τις τάσεις στην ησυχία τους!!

Καλά ναι, απλά για δοκιμή αν θέλει, όχι για μόνιμα.

Όταν λες full load ότι πιάνει αυτές τις θερμοκρασίες, εννοείς στο furmark ή γενικά στα παιχνίδια;

Δημοσ.

RMA ftw!!! Είδα τουλάχιστον 5 διαφορετικά error post επάνω στην mobo...και σε διαφορετικό setup...just lol, piece of crap...ευχάριστο για την βοήθεια αφού δοκίμασα τα πάντα είναι 1000% κακό κομμάτι gpu και άμα δείτε πουλιέται πιο φτηνά και από stock 480gtx...anyways

Οποτε guys για πέστε πιο από τα δυο να πάρω τελικά?

Άσους GeForce GTX 480 1536MB

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-222-AS&groupid=701&catid=1914&subcat=1750 (τις οποιας η τιμή πώλησης είναι αστεία στην Ελλάδα μονο και μονο επειδή είναι και καλά ASUS...150 εύρα διαφορα just lol!)

ΜΣΙ GeForce GTX 570 1280MB

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-112-MS&groupid=701&catid=1914&subcat=1010

Ευχαριστώ πολύ guys!

Δημοσ.

Εγω θα πήγαινα στην 570 αυτή η καταραμένη 480 με τα temps της και την τρομακτική της κατανάλωση μου έχει κάτσει εντελώς στο λαίμο.. πολύ μεγάλο fail της nvidia αυτή η κάρτα!!

Δημοσ.

2900XT της ΑΤΙ...

Η μοναδική φορά που έχω μετανειώσει για κάποια αγορά μου!!! :-(

Δημοσ.

Καλα,αμα επαιζε σωστα ηταν τερατακι.

Εγω παλι,η μοναδικη φορα που μετανοιωσα για αγορα ηταν η 8600gt.γιατι μετα βγηκαν στο καπακι οι 3850.....

Δημοσ.

Καλα,αμα επαιζε σωστα ηταν τερατακι.

Εγω παλι,η μοναδικη φορα που μετανοιωσα για αγορα ηταν η 8600gt.γιατι μετα βγηκαν στο καπακι οι 3850.....

Βρε τερατάκι ήταν.. αλλα τι να το κάνω όταν το χειμώνα την χρησιμοποιούσα για να κάνω οικονομία στο πετρέλαιο και το καλοκαίρι χρειαζοταν δύο κλιματιστικα 26000BTU για να την παλέωουμε και εγώ και αυτή κατά το βαρύ gaming!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...