W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Πάρα πολύ καλή δουλειά. Συγχαρητήρια! Είχα πάρα πολύ καιρό να διαβάσω. Συνεχίστε έτσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Επειδή από την πλευρά μου νομίζω ότι το να βάζω εδώ ένα μήνυμα κάθε φορά που υπάρχει νέο κείμενο στην σελίδα δεν είναι η καλύτερη λύση, θα ήθελα να μάθω αν καταντά κουραστικό για τους χρήστες ή ακόμα και αν θεωρείτε "διαφήμιση άλλου site μέσω της Insomnia" οπότε να σταματήσει να γίνεται αυτό. Όσο για την ιστορία, προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να μην γίνει η ιστορία βαρετή και να θυμίζει "ξαναζεσταμένο φαγητό". Θα οργανωθούμε καλύτερα, φτιάχνοντας κάπως πιο λειτουργικά την σελίδα και επίσης η ιστορία θα υπάρξει και σε PDF ώστε να έχετε πιο μαζεμένα τα κείμενα. Τέλος, γίνομαι κουραστικός αλλά θα ήθελα να επαναλάβω ότι στην ιστορία μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς στέλνοντας ιδέες στα mailboxes μας.
Edgar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Επειδή από την πλευρά μου νομίζω ότι το να βάζω εδώ ένα μήνυμα κάθε φορά που υπάρχει νέο κείμενο στην σελίδα δεν είναι η καλύτερη λύση, θα ήθελα να μάθω αν καταντά κουραστικό για τους χρήστες ή ακόμα και αν θεωρείτε "διαφήμιση άλλου site μέσω της Insomnia" οπότε να σταματήσει να γίνεται αυτό.<hr /></blockquote> Re min kollas... den trexei tipota... An ipirxe problima tha stin eixan pei oi moderators... update:giati exete kanei to keimeno align stin mesi?
DeCoN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 H istoria mamaei! Nomizw pws einai mallon la8os na stamathseis na mas enhmeroneis gia ananeosh afou den ta exeis akousei akoma Mhpws na allazes to background omws? Anagazomai na kanw copy-paste se editor gia na diabasw.. Oxi oti peirazei kai poly alla leme twra.. Ps. Edgar, ti 8a ginei? Ola apo katw sou 8a postarw?
HaPagan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Timi συνέχισε απτόητος , κάνετε πολύ καλή δουλειά ! Φυσικά και να κάνετε post για να ενημερωνόμαστε κάθε πότε γίνεται update η ιστορία . Keep on ...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Έγιναν κάποιες αλλαγές στην σελίδα.. Βοήθησαν;
sniper_206 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2003 Arketa mporw na pw! Sygharitiria, poly kali douleia!
W.A.Mozart_(jr.) Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Timiman, τι σε έπιασε παιδάκι μου και έβαλες αυτό το πράγμα για υπογραφή;
HexStatic Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 H apantisi brisketai edw-> http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB13&Number=230075&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1 distixws to topic klidwthike
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.