jimnestoras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Έχω το εξής πρόβλημα: Έχω ένα λάπτοπ IBM με το οποίο συνδέομαι ασύρματα στο internet. Για να συνδεθώ όμωε πρέπει κάθε φορά που το ανοίγω να κάνω τις εξής ρυθμίσεις: Start - Connect to - Wireless Internet Connections - Change Advances Settings - Wireless Networks - Use Windows to configure my wireless network settings - Ok Το γεγονός ότι κάθε φορά πρέπει να γίνονται αυτά τα βήματα καταντά έως εκνευριστικό. Γιατί τα Windows δε σώζουν τις ρυθμίσεις μου? Υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι για αυτό? Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 δεν ειναι οτι δεν σωζουν τα windows τις ρυθμισεις σου ειναι οτι το προγραμμα που εχει η ασυρματη καρτα σου παει και κανει Override το προγραμμα των windows καθε φορα που ξεκινας το Pc.οποτε βγαλε απο Msconfig το προγραμμα που φορτωνει η ibm για το ασυρματο δικτυο η κανε συνδεση απο εκει να τελειωνεις.αν δεν μπορεις να το βρεις σβησε τελειως το wireless και περνα μονο τους drivers και οχι το προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.