Padaz Bloody Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Παιδιά ήθελα λίγο τη βοήθειά σας, στο κουτί αυτό που έχω και στην υπογραφή μου, έχει μία θέση για τοποθέτηση 12cm fan στο πίσω μέρος του κουτιού, τι είναι προτιμότερο να το βάλω να φυσά προς τα έξω ή προς τα μέσα? Λογικά καλύτερα δεν θα είναι να φυσά προς τα μέσα κατευθείαν επάνω στην κάρτα γραφικών?
maik42 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 ^ να φυσαει προς τα εξω φυσικα, βαλε και εναν στο μπροστινο μερος του κουτιου να βαζει αερα μεσα σ'αυτο.
Padaz Bloody Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Ρωτάω γιατί το δικό μου κουτί είναι λίγο περίεργο με 90 μοίρες αναστροφή η μητρική, είσαι σίγουρος? Παιδιά στο high speed οι penetrators δεν σας κάνουνε πολύ θόρυβο?
Padaz Bloody Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Προχθές έφερα τους σκληρούς δίσκους από το πίσω μέρος του κουτιού μπροστά γιατί πρόσφατα αγόρασα έναν 12 ανεμιστήρα και εκεί θα έχουνε καλύτερη ψύξη. Εντόπισα όμως ένα πρόβλημα, ότι στο κλουβί των drive bays όπου είχα τοποθετήσει τους σκληρούς δίσκους, στο δίσκο που βρισκότανε χαμηλότερα δεν κατάφερα να συνδέσω καλώδια sata και power sata γιατί εμπόδιζαν τα πλαστικά του ανεμιστήρα που κουμπώνει μπροστά. Καμία συμβουλή κανένας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα