Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 καθόμουν και χάζευα cases και έπεσα πάνω σ΄αυτό. Είναι πρωτότυπο δεν μπορώ να πω . με την μητρική να μπαίνει με 90 μοίρες κλήση . υπάρχουν και άλλα τέτοια στην αγορά ; .
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Με την ίδια ποιοτική κατασκευή και τιμή όχι δεν μπορείς να βρεις
skim045 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εγώ πάλι, αυτό με το 90 μοίρες δεν το πολυκατάλαβα...
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αντί να είναι πίσω το Ι/Ο panel είναι πάνω γιατί μπαίνει η μητρική σε 90 μοίρες στροφή
skim045 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αααααα. Τώρα το κατάλαβα. Ψιλοβλακεία μου φαίνεται γιατί θα βλέπεις και τον χαμό με τα καλώδια έτσι
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν δέν κάνω λάθος στο πάνω καπάκι έχει πίσω κενό ώστε να βγαίνουν απο εκεί τα καλώδια
Erashep Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Σύμφωνα με το review που διάβασα λένε ότι έχει πολύ καλό cable routing .
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το κουτί είναι πολύ αξιόλογο αν και εγώ προτιμάω την παλιά έκδοση
Padaz Bloody Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Θέλω να αγοράσω αυτό το κουτί: http://www.scan.co.uk/products/silve...window-w-o-psu Ήθελα να πάρω το συγκεκριμένο γιατί είναι μιλάμε πολύ μπροστά, πολύ πρωτοποριακό, γύρισμα μητρικής 90 μοίρες, penetrators, πολλούς σκληρούς και πάει λέγοντας, δείτε και στο official site της αντιπροσωπείας εδώ: http://www.silverstonetek.com/raven/...l=RV03&area=en Το ίδιο κουτί το βρήκα και στο getitnow, αλλά με χρώμα πρόσοψης σε χρώμα σαμπανί, που δεν μου αρέσει και πολύ, δείτε εδώ: http://www.getitnow.gr/prod/anabathm...prod1173443pp/ Τηλεφώνησα getitnow και το σήκωσε μία υπάλληλος, της λέω μήπως υπάρχει σε άλλο χρώμα πρόσοψης, δηλαδή αντί για σαμπανί αυλάκια να είναι σε γκρι χρώμα και μου κάνει όχι τίποτα ούτε αποθήκη ούτε τίποτα, μόνο αυτό είναι. Τι λέω τώρα ε? Τι ψάχνω να βρω? (λέω από μέσα μου) Σιγά να μη βγάλω άκρη με την υπάλληλο που δεν ξέρει τι της γίνεται..... Τέσπα... Το scan uk δεν δεχότανε τον ταχυδρομικό μου κώδικα για εδώ Ελλάδα, όταν προσπάθησα να κάνω την εγγραφή, ειδάλλως την αγορά θα την έκανα μέσω της επίσημης διαδικασίας. Και όλα αυτά γιατί δεν στέλνει φαίνεται international, αλλά στέλνει μόνο για τις δικές τους περιοχές. Παρόλαυτά επειδή έχω ξανακούσει ότι και άλλοι έχουνε κάνει αγορές για διάφορα εξαρτήματα hardware από διάφορα σημεία της Ευρώπης, για αυτό προσπάθησα να επικοινωνήσω με το μαγαζί. Υπάρχει εδώ Ελλάδα μαγαζί που φαίρνει το κουτί αυτό, για να μην αναγκαστώ να μπω σε αυτήν τη διαδικασία από εξωτερικό? Σήμερα θα τηλεφωνήσω getitnow να δω μήπως μπορούνε να μου στείλουνε αυτό το κουτί σε άλλο χρώμα πρόσοψης, γιατί στο site τους δεν ήτανε καταχωρημένο με το σωστό το χρώμα. Στο site της getitnow είναι το χρώμα SST-RV03B-W με τις σαμπανί γραμμές, και εγώ θέλω το SST-RV03B-WA με τις γκρι γραμμές. Δείτε και εδώ τι λέει για τα χρώματα: http://www.silverstonetek.com/raven/...l=RV03&area=en Τέλος, έχετε να προτείνεται κουτί με την ίδια δυνατότητα, δηλαδή revolutionary 90 degree motherboard mounting? Πείτε κάποιο, γιατί εγώ δεν έβρισκα με την καμία, ίσα ίσα που θέλω να δω και άλλα τέτοια κουτιά για να μπορώ να επιλέξω το καλύτερο. Στην ερώτησή μου αν δέχονται πληρωμή paypal μου απάντησαν παρακάτω όπως θα καταλάβετε ότι πρέπει να πληρώσω μέσω τραπεζικού λογαρισμού μόνο. Dear ***** Due to security reasons we can only accept bank transfers for our international orders, therefore please find details below as requested. Invoice Number: 1007964 As requested please find bank details: Barclays Bank 1 Market Street Bolton BL1 1BX Account No. 40825158 Sort Code. 20-10-71 Swift Code: BARCGB22 IBAN: IBANGB62BARC20107140825158 Account Name. Scan Computers International Amount £134.96 Please include the Invoice Number£134.96 as a reference on the transfer so this can be easily tracked by our accounts dept and to prevent any delays. Please allow up to 3-4 workings days for the transfer to complete. Please note if funds are being transferred from overseas your Bank may apply a transfer fee. Please ensure this amount is added to your order total. As soon as the funds have landed we will contact you by e-mail and an estimated date for delivery provided Please feel free to contact me if you have any further queries Best Regards Carl Horan - Contact:0871-472-4747 Scan Computers
D4rkst3EL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Το λεπόν, το κουτί υπάρχει και στα multirama αν και δε νομίζω οτι θα το βρεις στο γκρι χρώμα που θες, εγώ το χα δει στο μαγαζί το σαμπανιζέ και μου άρεσε μια χαρά. Τώρα αν το ψάξεις απέξω έχε υπόψη το μεταφορικό μη σου ρθει ο κούκος αηδόνι. Μιας και ρωτάς για άλλα κουτιά με γυρισμένες μητρικές η silverstone έχει και άλλα στη γκάμα της(ένα έιναι και αυτό της υπογραφής μου) εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις το raven 02 που η πρόσοψη είναι και στο χρώμα που θες. Παρόλο που η ονομασία δείχνει προγενέστερο μοντέλο είναι καλύτερο(εξού και η μεγαλύτερη τιμή) και θα σου έλεγα να το προτιμήσεις αν είσαι in budget. Μόνο τον παραπάνω air penetrator να σκεφτείς(+30 ευρώ) αξίζει PS: Αν θέλεις windowed version δώσε και λίγο προσοχή στο που είναι το παράθυρο στο κάθε κουτί καθώς το rv03 το χει αριστερά(όπως το 90% των κουτιών) ενώ το rv02 αριστερά. Εμένα ευτυχώς με βόλευε το δεξιά
Padaz Bloody Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το είδα και το rv02 καλό είναι, το pc όμως το έχω δίπλα σε ένα συνθετάκι και αν το window είναι από τη δεξιά μεριά, τα καλώδια θα είναι ακόμα πιο μακριά από οθόνη και περιφερειακά γιατί θα αναγκαστώ να το γυρίσω 180 μοίρες για να είναι η πρόσοψη προς τα εμένα, και ύστερα δεν θα φτάνουνε τα καλώδια. Για να καταλάβεις το pc μου δεν το έχω κάτω στο γραφείο μου όπως όλοι αλλά δίπλα σε ένα ξεχωριστό συνθετάκι και είναι καταμήκος, δεν είναι στη φυσιολογική θέση, γιατί το συνθετάκι είναι μικρό και δεν το χωράει και έτσι το έχω στα πλάγια και μάλιστα με την πρόσοψη μακριά από εμένα . Πάντως έτσι μου φαίνεται πιο καλό. Λες και το σαμπανί να μην είναι κακό χρώμα τελικά? Το rv03 έχει πολύ διαφορετική κατάταξη στο εσωτερικό του και αυτό μου αρέσει ακόμα πιο πολύ. Αυτό με τους ανεμιστήρες που λες εντάξει δεν είναι πρόβλημα για εμένα, αργότερα θα αγοράσω και μερικούς 12 cm Noctua, θα βάλω και κανέναν controller fan για έξτρα έλεγχο στροφών, γενικά δεν έχω πρόβλημα χρημάτων.
D4rkst3EL Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ναι το είδα και το rv02 καλό είναι, το pc όμως το έχω δίπλα σε ένα συνθετάκι και αν το window είναι από τη δεξιά μεριά, τα καλώδια θα είναι ακόμα πιο μακριά από οθόνη και περιφερειακά γιατί θα αναγκαστώ να το γυρίσω 180 μοίρες για να είναι η πρόσοψη προς τα εμένα, και ύστερα δεν θα φτάνουνε τα καλώδια. Για να καταλάβεις το pc μου δεν το έχω κάτω στο γραφείο μου όπως όλοι αλλά δίπλα σε ένα ξεχωριστό συνθετάκι και είναι καταμήκος, δεν είναι στη φυσιολογική θέση, γιατί το συνθετάκι είναι μικρό και δεν το χωράει και έτσι το έχω στα πλάγια και μάλιστα με την πρόσοψη μακριά από εμένα . Πάντως έτσι μου φαίνεται πιο καλό. Λες και το σαμπανί να μην είναι κακό χρώμα τελικά? Το rv03 έχει πολύ διαφορετική κατάταξη στο εσωτερικό του και αυτό μου αρέσει ακόμα πιο πολύ. Αυτό με τους ανεμιστήρες που λες εντάξει δεν είναι πρόβλημα για εμένα, αργότερα θα αγοράσω και μερικούς 12 cm Noctua, θα βάλω και κανέναν controller fan για έξτρα έλεγχο στροφών, γενικά δεν έχω πρόβλημα χρημάτων. Κατάλαβα την τοπολογία του όλου θέματος και έχω τις εξής παρατηρήσεις: Τόσο κοντά είναι τα καλώδια? τα δικά μου δε ξέρω πως να τα βολέψω αλλά μη σε παίρνω και στο λαιμό μου. Στο raven 02 τα καλώδια μπορούν και βγουν και απο πάνω προς την μπροστινή πλευρά αν είχες θέμα με κάποιο καλώδιο, βέβαια δε ξέρω με την αισθητική μετά πως θα κάτσει. Αυτό που σου είπα με τον ανεμηστήρα στο είπα και καλά οτι αν ψάχνεσαι για rv03 και μπορείς να πας στο 02 αξίζει(δεν είναι μόνο ο ανεμηστήρας έχει και άλλα αλλά το ανέφερα πρόχειρα ως παράδειγμα). Τέλος, νομίζω τσάμπα το συζητάμε για το χρώμα της πρόσοψης μιας και ο υπολογιστής απο ότι κατάλαβα δε θα κοιτάει προς τα εσένα αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση άρα τι σε νοιάζει για τη μούρη εσύ τα καλώδια που θα βγαίνουν απο πίσω θα βλέπεις.
Padaz Bloody Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Έτσι ακριβώς, τα καλώδια που θα βγαίνουνε από πίσω θα βλέπω, άρα λες να πάρω χρώμα σαμπανί ε? Λες να είμαι πολύ τελειομανής και τελικά να σκάω για το τίποτα? Πρακτικά δεν θα βλέπω καθόλου πρόσοψη για να καταλάβεις απλά όταν θα σηκώνομαι για να περπατήσω, μόνο τότε θα φαίνεται Αλλά και πάλι θέλω το κουτί να αποπνέει κάποια standard ατμόσφαιρα ρε παιδί μου, ξέρεις, σε σχέση με το δωμάτιό μου εννοώ, να θυμίζει gaming σύστημα όχι κάτι σε κυριλέ με σαμπανί αποχρώσεις κτλπ, βέβαια πιστεύω αυτό διορθώνεται με cold cathode lights Κάτι σαν αυτό: Silverstone Raven Τα οποία βέβαια τα απενεργοποιώ όποτε δεν τα θέλω έτσι, μην ξεχνιόμαστε κιόλας
D4rkst3EL Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 E ναι αφού δε θα το κοιτάς τσάμπα σκας. Εξάλλου μετά απο κανα δυο μήνες παίζει να μη του δίνεις και σημασία
Padaz Bloody Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Σκέφτομαι σοβαρά σε λίγο καιρό να αναβαθμίσω και εγώ με τη σειρά μου την κάρτα γραφικών μου και θέλω να πάρω AMD 7970. Μην με κράξετε ότι θα γίνει bottleneck cpu gpu στο σύστημα της υπογραφής μου. Αυτό το ξέρω, εντάξει δεν θα έχω τα 10 παραπάνω fps που θα είχα πχ με έναν intel core i7. Στην επόμενη φάση, μετά από κάποιο καιρό σκοπεύω να πάω σε intel σύστημα από Amd που είμαι τώρα, κάποια στιγμή θα αγοράσω έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή intel κτλπ κτλπ θα γίνει δηλαδή και αυτό με τη σειρά του. Διάβασα στο manual ότι καλύτερα να προτιμήσω κάρτα γραφικών που από μπροστά θα γίνεται εισαγωγή αέρα και από πίσω θα αποβάλλεται. Οι πιο πολλές reference, δηλαδή μαμίσιες κάρτες νομίζω ότι είναι έτσι σαν μπλοκ όπως το βίντεο. Δείτε το βίντεο από 9:00 και μετά πως είναι. Ειδικά για το συγκεκριμένο κουτί προτείνεται αυτού του τύπου cooler. Βέβαια επειδή η amd 7970 βγαίνει και σε άλλες εκδόσεις με πολύ καλύτερες ψύκτρες, σκεφτόμουνα να προτιμήσω καμία λύση πχ με 2 κουλεράκια επάνω στην κάρτα, από τις ανοιχτές ψύκτρες δηλαδή που φεύγει ο αέρας από παντού. Έτσι όμως ο ζεστός αέρας θα διαχέεται μέσα στο κουτί, και αυτό δεν είναι καλό ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση κουτί, να φανταστείτε ότι ακόμα και τους σκληρούς μου δίσκους τους έχω βάλει από πίσω, στην δεξιά πόρτα του κουτιού, δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του για να δείτε τι εννοώ. Θέλω δηλαδή να διατηρήσω σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το εσωτερικό του κουτιού αλλά και να υπάρχει και το airflow. Επειδή όμως είναι και το θέμα θορύβου λέω να πάω σε κάποια "ανοιχτή ψύκτρα" που θα είναι και πολύ αθόρυβη. Τέλος προτείνεται και καμία 7970, για αγορά πάω, ποιά έχετε εσείς στο νου σας? Προσωπικά γουστάρω καμία msi ή saphire. Ας είναι και από Amazon, μπορώ να παραγγείλω και από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα