Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MIcrosoft Publisher

taso_s_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σε όλους!!!Εχω ένα σοβαρό πρόβλημα.Την Τρίτη πρέπει να παραδώσω την πτυχιακή μου και μαζί με την εργασία πρέπει να παραδώσω και ένα αρχείο Publisher(την αφίσα της πτυχιακής) αποθηκευμένο ως PNG PORTABLE NETWORK GRAPHICS FORMAT. Έχω τα Office 2007 και δεν έχει αυτή την επιλογή!!!΄΄Εχει κάποιος καμιά ιδέα?????Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Έχει έτοιμη την εικόνα;Τότε κατέβασε το Irfanview ενδέχεται η αποθήκευση σε png να είναι στα plugin,αν θες δοκίμασε πρώτα χωρίς και αν δεν έχει πέρασε και τα plugin απλά φορτώνεις την εικόνα πας file->save as... και διαλέγεις το PNG.

Δημοσ.

Έχει έτοιμη την εικόνα;Τότε κατέβασε το Irfanview ενδέχεται η αποθήκευση σε png να είναι στα plugin,αν θες δοκίμασε πρώτα χωρίς και αν δεν έχει πέρασε και τα plugin απλά φορτώνεις την εικόνα πας file->save as... και διαλέγεις το PNG.

Μας δώσαν μια φόρμα σε Publisher και συμπληρώσαμε κάτιστοιχεια για την εργασία(το μεγαλήτερο μέροσ του αρχείου) και κάτι εικόνες!!!Αυτοί θέλουν ολόκληρο το αρχειο να το αποθηκεύσουμε σαν εικόνα

Δημοσ.

Αν είναι μια οθόνη και όχι παραπάνω πάτα απλά το κουμπάκι PrtScn και μέσα από το irfanview πάτα το paste ή πάνε edit->paste.

Αν είναι μεγαλύτερο από μια οθόνη δοκίμασε με το Alt+PrtScn που τραβάει ολόκληρο το ενεργό παράθυρο.

keybd-screenshot.jpg

Δημοσ.

Ναι αλλα έτσι θα μου εμφανίσει και το παράθυρο και τη γραμμη εργασιών(την έναρξη και ότι άλλο έχω εκείνη τη στιγμή ανοιχτό)

Δημοσ.

Άσε που με το F11 στης περισσότερες περιπτώσεις εξαφανίζονται αυτά,αλλά μέσα από το irfanview μπορείς να επιλέξεις μόνο ότι θες να φαίνεται και μετά να πας edit->crop selection.

Αν και το πήραμε λάθος το θέμα από την αρχή,με το publisher μπορείς να το αποθήκευσης σαν εικόνα;Σε οποιοδήποτε φόρμά;

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ ρε theELF αλλα το αποτελεσμα δεν είναι το επιθυμητό!!! Καμια ιδέα για το πως μπορω να το βάλω ως επιλογή στην επιλογή "save as" ????

Δημοσ.

Αδερφέ δε ξέρω τι έκανα(γιατι έκανα πολλες μαλακιες μαζεμένες) και μου το εβγαλε σαν επιλογη.Σε ςυχαριστω πολυ που ασχοληθηκες!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...