Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μετα απο εγκατασταση καινουριου σκληρου δίσκου

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρήν καλημέρα παιδια.Ενας φιλος μου αγορασε ενα καινουριο σκληρο δισκο 500gb επειδη ο παλιος του καηκε.Αφου τον εβαλε και περασε τα windows xp μετα απο λιγες ωρες ξαφνικα εκλεισε και του πέταξε μια μαύρη οθόνη αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειχε πειοτι ελεγε κατι για system το απογευμα θα σας πω σιγουρατι εγραφε.Τελος δοκιμασε να κανει φορματ αλλα μένει στο 0 ή παει μεχρι το 100 και λεει οτι ο σκληρος χει πρόβλημα τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Μπορεί τελικά η μητρική να είχε κάψει τον παλιό σκληρό και να έκαψε και τον καινούργιο τώρα.

Πες μας τη μήνυμα έβγαλε και βλέπουμε.

Δημοσ.

Missing operating system αυτο λεει κατα 90%

Μπείτε στο bios και δείτε μην τυχών αλλάξανε οι ρυθμίσεις,ελέγξτε δηλαδή αν ο νέο δίσκος φαίνεται σαν πρώτος δίσκος και αν είναι ρυθμισμένο να ξεκινάει από αυτών.

Δημοσ.

μηπως παιζει και με τα bios γιατι εψαξα στο ιντερνετ και λενε συνεχεια γιαυτο!

Αν κάηκε ο σκληρός δεν σε σώζει το bios αν όμως είναι οκ ο δίσκος τότε ναι φταίει κάποια ρύθμιση από το Bios.

Δημοσ.

Ας υποθέσουμε ότι φταίνε τα bios τι πρέπει να κάνω

iphone.png

1. Να μπεις και να δεις αν σου δείχνει τα στοιχεία από τον δίσκο,αν αμφανίζεται δηλαδή σωστά.

2. Να τον θέσεις σαν συσκευή εκκίνησης.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να φταιει και ο δισκος. προσφατα που εφτιαξα ενα pc σ ενα φιλο, καινουργιος δισκος απ τη ζελατινα ειχε προβλημα. τον πηγαμε πισω στο πλαισιο, τον τσεκαρανε και μας τον αλλαξανε μετα απο κανα 2ωρο.

Δημοσ.

Α καλα και ο φίλος μου απο πλαίσιο το πήρε :) και μένει και πολυ πολυ μακρυά απο το μοναδικό πλαίσιο στην Κρήτη που είναι στο Ηράκλειο

iphone.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...